Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 311
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • у дома
Туиг,честита да си-здрава,обичана и много щастливи моменти с любимите хора и Швепс,разбира се Heart
Светле, с лични мнения не мога да помогна. Погледнах в нета. Излиза ми хотел Балканика - да не би да е това?

Да,това е-ама ми се щеше някой да даде лични впечатления...

# 481
  • София
Туиг, жива и здрава!
Младежът бичи айляк - от лагер на почивка и през свободното време игра на компютъра. Както не искаше сума да обели на немски, като мина изпита и видя, че го е взел, сега все на немски му идва да говори. Joy
Иначе ние си разделихме морската почивка между три градчета, но са на голямо разстояние и може би допуснахме грешка. Оказа се доста изморително това товарене и разтоварване на багажи на всеки 3 дни. И май повече няма да правим така. Последната ни дестинация е в Балчик, а сега сме под Бургас. Та ще си попътуваме. Но моренцето си е моренце. Хубаво е.
Младежът май няма намерение да чете нищо от задължителната литература. Сега бори една книга на английски, за да превключи на този език и да може да се яви на тест за определяне на нивото в Аво бел.

# 482
Моето хлапе, както категорично ми отказа да ходи в НЕГ сега каза, че иска в 10 клас да ходи на курсове по немски.
Аз за учене нищо не отказвам 😁. За нас парите за обучение на децата са най-добре похарчените ни пари.

Туиг, здрава и честита да си.

Светле, радвам се, че пишеш.

За хиляден път се убеждавам в силата на майките! Благодаря.

# 483
Честит рожден ден!

# 484
  • София
ТуиГ, честита да си! ⚘

# 485
  • Между гори и планини
И Шмърци имаше рожден ден вчера. Явно са астрални близначки в Туиг. И двете дами са прекрасни, да са живи и здрави! 🌹🌹🌹

# 486
  • София
Имам чувството, че няма да го проговори този език. Голям страх.

Има го този страх при повечето начинаещи, особено тийнове. Моят син също ужасно се страхува да си отвори устата на френски с непознати, въпреки, че е покрил ниво А2 на Делф и на устната част има почти макс.точки.
Във Франция го беше шубе един хляб да купи в пекарната. Аз праскам развален френски и не ми пука,  но той да не сбърка, голям страх...

# 487
  • София
Честито на издадените рожденички! Да сте здрави и щастливи!

Моята щерка е за 4 дни на вила на приятелка. Супер щастлива е. Никакъв режим не спазва. Вечер гледа сериали до късно, сутрин не знам кога става, но е след 10 ч. Определено ще я оставя да помързелува, нали за това е ваканцията. Бързо ще минат летните дни и пак ще минат на режим с учене, курсове, спорт.

Най-ценното, но и най-трудното ми е когато сме на почивка да излезна от часовника. Все съм свикнала да гоня часове и режим и трудно превключвам.

# 488
  • о`майна лунна нощ е
Ех, вълшебникарско сърце не трае 😁
Благодаря ви, момичета!
Тази година реших да се евакуирам на плажа, уж далеч от празненства, семейни сбирки, а то какво стана ... Подаръци, купон, изненади от приятели и комшии, с които се оказахме по едно и също време на едно и също място.
Наборът стоически понесе морето заради мен Wink
Единият от подаръците ми беше тази торта

Шмърци, здрава и много обичана да си, душко! Много поводи да си усмихната и щастлива! И като мен - бъди нечия любима гад Wink

Светле, знаеш, че всички тук са съпричастни с теб и момчетата. Пред теб ще има отворени широко много ръце, които да ви прегърнат и дадат рамо, на което да се опрете. Възхищавам се на силата ти.
Бавно нещата ще се подредят и усмивката отново ще е на лицето ти.

# 489
  • София
ТуиГ,  шмърци, да сте здрави и обичани, момичета!
Fish, в НЕГ нямаше да научи френски, а така ще има още един език. Добре го е измислила Sunglasses

# 490
Шмърц, честита да си, момиче!❤
Каквото ти е на сърце, нека ти е в ръце!

# 491
  • у дома
О,Шмърци и ти да си здрава и честита! Heart
Любимите ми рачета-много я обичам тази зодия-винаги съм попадала на прекрасни хора от тази зодия-и при мъжете,и при жените и много добре се разбираме(може би защото аз съм зодия риби).

# 492
  • София
Честити да сте, момичета! 🥰  Много здраве и щастливи моменти! 🍀🥳🍹
Светле, прегръдки! Hug
Прекрасни сте всички в тази тема! ❤

# 493
  • София
Туиг, Шмърци - честити да сте, момичета! ❤️😊🎈

# 494
Благодаря ви за пожеланията. Simple Smile

`ТуиГ, жива и здрава бъди, все така любима нечия гад и прекрасен човек какъвто си. Flowers Rose

Шмърци, здрава и много обичана да си, душко! Много поводи да си усмихната и щастлива! И като мен - бъди нечия любима гад Wink
Много благодаря за прекрасното пожелание. Последната част е изпълнена отдавна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт