За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 36 631
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • Мнения: 3 416
Не съм го забелязала / то не че всичко зяпам там ./
Аз си правя пюре без захар и стерилизирам без варене.

# 91
  • Sofia
  • Мнения: 22 676
Сега ако дадете рецепта и за пържолите с пюре, ... Flowers Hibiscus
Даре, аз имам предвид да е просто гарнитура на свинска пържола - в чинията плесваш една - две лъжици и с размах разнасяш - те там изтипосваш пържолата (при мен вратна - печена със сол и п-р, горчица и соев сос) и мммм.... по мой вкус. Simple Smile
Я издай къде го в Лидл-о пюрето, плс!

# 92
  • Мнения: 8 080
Какво мога да приготвя с ябълково пюре?Идеи?

Орехова торта с ябълкова сметана

Използваш готовото ябълково пюре, вместо да го правиш, както е в рецептата.

# 93
  • Мнения: 15 116
Морена, при био храните е. Аз го взимам, когато е на промоция, за лев и нещо. Сега прочетох, че е с тръстикова захар. Ето го.


# 94
  • Sofia
  • Мнения: 22 676
Мерси, Даре

# 95
  • Мнения: 9 495
Сега ако дадете рецепта и за пържолите с пюре, че и аз имам четири бурканчета от Лидъл, цена няма да имате. Flowers Hibiscus
пилешки, но става и с бонфиле https://pep-4o.blogspot.com/2010/07/blog-post.html Вместо да печеш ябълки - използваш пюрето, което се смесва със синьо сирене и става много приятно Simple Smile за небцето.
или в този сладкиш https://pep-4o.blogspot.com/2014/10/blog-post_1.html

# 96
  • Мнения: 15 116
Мерси, Пепчо, ще ги приготвя непременно. Hug

# 97
  • Мнения: 1 318
Дами, дайте идея "филе" (поне така пише, макар да напипвам някоя костица) толстолоб какво да го направя?
На фурна или пържено ще е по-вкусно?

# 98
  • In transit
  • Мнения: 14 444
Пържен или по-скоро паниран ми е най-вкусен на мен.

# 99
  • Мнения: 17 116
Дами, дайте идея "филе" (поне така пише, макар да напипвам някоя костица) толстолоб какво да го направя?
На фурна или пържено ще е по-вкусно?
За мен толтолобът е мазна риба, по-скоро на фурна, отдолу ред лук, ред трошени орехи с подправки, отгоре доматки или лимонче и накрая да се гарнира с оризче.

# 100
  • Мнения: 9 495
Пържен с царевично брашно, или на скара

# 101
  • Варна
  • Мнения: 2 054
Търся съвет не за рецепта, а за уред. Спечелих една награда до 119 лв и до обяд трябва да избера.
Вие кой уред ще ми препоръчате:
https://www.emag.bg/kuhnenski-robot-heinner-charm-750-w-kupa-1-2 … 0bg/pd/DP438JBBM/
или
https://www.technomarket.bg/kuhnenski-roboti/philips-hr7310-00-09177616

Търсих инфо в нета кой какво прави, не намерих достатъчно.
Моля, съвети!

# 102
  • Sofia
  • Мнения: 22 676
stenly, за  мен дилема няма, бих взела първото категорично.

# 103
  • Мнения: 10 777
купих някакъв безвкусен несладък пъпеш. имате ли някоя изпитана рецепта за сладкиш с пъпеш или да не го мъча? предполагам може да се използват рецепти с полодове и да се замести пъпеша, но все пак ако имате нещо изпитано - споделете.

# 104
  • София
  • Мнения: 12 814
купих някакъв безвкусен несладък пъпеш. имате ли някоя изпитана рецепта за сладкиш с пъпеш или да не го мъча? предполагам може да се използват рецепти с полодове и да се замести пъпеша, но все пак ако имате нещо изпитано - споделете.

Бисквитена торта с пъпеш

Общи условия

Активация на акаунт