Предстои ми инсеминация - Тема No 29

• 29 867
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм с успешна инсеминация на спонтанен цикъл. Забременях миналата година юли малко преди да навърша 41 и родих този април. Пожелавам на всички успех!

# 106
Ще я правим в сряда, след това ще Ви напиша резултата. Пожелавам успех на всички и един пухкав финал. На тези, които са успели бъдете здрави. ♡♡♡♡

# 107

Не разбирям където пише хомозиготен носител е отбелязано каго мое заболяване ли? Скора правих инсиминация..

# 108
  • до най-прекрасния мъж
Да, имаш мутация в посочения ген. Препоръчват ти терапия, която трябва да съгласуваш с лекар. Имаш вродена тромбофилия и си склонна да образуваш тромби. Кога и дали ще се отключи, не се знае. Обикновено предписват терапия с НМХ (Фраксипарин, Клексан) по време на бремеността. Коригира се, не се притеснявай, но иска следене и взимане на мерки. Аз бия Клексан вече 23 седмици и така ще съм до края почти, не е страшно. Аз съм инвитро, но това няма значение. Лекар ще ти каже от кога и дали трябва да си поставяш инжекции и в каква дозировка.

# 109
Здравейте, в сряда правихме инсеминация. Кога е най-добре да се направи тест? И кръвен или уринен? На мен ми казаха след 14 дни да си направя уринен тест, но като чета има момичета, които са разбрали доста по-рано. Има ли смисъл да си го правя по-рано от датата, която са ми казали? Simple Smile ♡♡♡♡

# 110
Най-добре е да си изчакаш датата, колкото и тегаво да е. От уринарен няма много смисъл, може и да покаже, а може и да не. Освен това предполагам, че си имала и таймиране на О, така че трябва време за да се изчисти и теста да покаже наистина верен резултат.

# 111
Нямам си идея какво е таймиране на Овулацията. Не съм пила нищо преди и след това. Просто ходих на ми проследяват фоликулите няколко дни и след това направихме инсе.

# 112
Изчакай си датата, ако се окаже отрицателен по-рано пак ще се измъчваш. Аз лично не си го причинявам.
Не си си имала таймиране Simple Smile на твоето му се казва "на естествен цикъл".
Успех!

# 113
Здравейте, момичета, направих кръвен на 12-ти ден и за съжаление е отрицателен. Продължаваме към втора инсеминация Simple Smile

# 114
Другият месец ще е вашият. Успех!
При вас какъв е проблемът?

# 115
Другият месец ще е вашият. Успех!
При вас какъв е проблемът?

Благодаря ! Нямаме установен проблем

# 116
И ние сме така. Къде я правите?

# 117
И ние сме така. Къде я правите?
В Надежда, при д-р Цветков

# 118
Здравейте, аз също се записвам с неуспех (#3). Продължавам напред с 4-та инсеминация.

# 119
Здравейте момичета,

Изчела съм всички теми за инсеминация, както и за мъжки фактор. Вече се досещате какъв е нашият случай. Пиша, за да дам кураж на момичетата в подобна ситуация, защото знам как ми действаха историите с щастлив край като по чудо на някои от вас. Моят щастлив край е много далеч все още, но първата стъпка е направена.
На петък 13-ти през август беше нашата втора по ред инсеминация, на 13-ти ден от цикъла. Имах 5 дни стимулация с Фемара и образувах два доминантни фоликула (по един в яйчник). Инсеминацията правихме на спукани фоликули и то на 44-тия час след Choriomon 5000. Предният месец бях правила и цветна снимка, където резултатите не бяха много добри - едната тръба пропуска, но със закъснение и задържа течност, другата - пропуснала, но не се изпразнила. Това ми обясни доктора, като каза, че не е невъзможно естествено забременяване с тези тръби, но има риск от извънматочна. За разкош спермограмата на партньора ми е отлична, с едно голямо изключение - морфология 2,5%. След 4 месеца добавки и чайове - 2%. Досещате се, че нямах много надежда, че с инсеминациите ще ни се получи, но по съвет на моя лекар, тръгнахме по този път с идеята след 4 неуспешни да подадем документи за фонда с неизяснен стерилитет и да минем към ICSI. Най-неочаквано, на пук на всички прогнози, опитът ни се оказа успешен. Вече съм в края на 6-та седмица и във вторник дори видяхме сърчице. Толкова силно се моля всичко да е наред и да се окажем от късметлиите, който въпреки проблемите, са успели дори без инвитро.

Ако някоя от вас е в подобна ситуация, може да ми пише на лично, за да дам подробности, които я интересуват.

Стискам палци на всички ви скоро да се похвалите!

Общи условия

Активация на акаунт