Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 681
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
  • Замък сред облаците
Круела, успех!

Дейзи, момичетата са казали за повече от 5 дни, но за мен няма смисъл да пускате СГ, ако няма поне 3 пълни дни (72 часа) въздържание - най-много да се вкарате във филм с недостатъчен брой сперматозоиди и лъжливи резултати. Не може ли просто да презапишете друг час и да вземе да се съобрази с него?

# 256
Inferiya, So close, Благодаря ви, мили момичета! Simple Smile  Ще пиша с резултатите.. Стискам палци на всички вас!

АА - сега видях и Вашия коментар, благодаря! Ще обмисля последно и ще ви кажа. Не сме от София, а лекарят ми каза четвъртък (предполагам заради полипа, има значение на кой ден го гледат.. но може и на място да му разкажа за ситуацията и да каже дали да го отложим за друг ден..)

# 257
Според мен пък е ок като време за въздържание. Ние и двата пъти май нямахме точно 72 часа. Но за носенето от вкъщи искам да кажа, ние първия път носехме, но стерилния контейнер, който взех от аптеката беше много малък и ММ каза, че се е озорил с него. А втория път в клиниката каза, че му дали много по-голям и удобен контейнер и било много по-лесно. Той по принцип не е от най-притеснителните де, но като цяло беше останал доста доволен от клиниката.

# 258
Според мен пък е ок като време за въздържание. Ние и двата пъти май нямахме точно 72 часа. Но за носенето от вкъщи искам да кажа, ние първия път носехме, но стерилния контейнер, който взех от аптеката беше много малък и ММ каза, че се е озорил с него. А втория път в клиниката каза, че му дали много по-голям и удобен контейнер и било много по-лесно. Той по принцип не е от най-притеснителните де, но като цяло беше останал доста доволен от клиниката.

Благодаря ти! Ще го направим на място.. Не знам как се чувстват мъжете по това време. На мен би ми било супер неудобно.. Grinning

# 259
Дейзи, ние и двата пъти си носихме от вкъщи. Последния път за фонда, нямаше 3 пълни дни въздържание и резултатите бяха отлични, след 5я ден показателите се влошават. По-добре по-рано. Успех! 🍀
🍀Круела🍀 Много стиснати палци 🍀
Маргиии ❤️ Добре дошла! И благодаря за съвета ❤️🍀
ПП Дейзи, дори за инвитрото май ще си носи от хотела 😁 Като сме наблизо, няма никакъв проблем ☀️

# 260
Това с чашките и ММ ми го е казвал. Първия път взех за урина, от къде да знам, че имало специално за еякулат с по-широко гърло Hug на мен ми взимат материял с тампон Grinning

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 12:31 от Inferiya

# 261
Марги,добре дошла. Не се задържай дълго.
Дейзи 3-4 дни е златния стандарт за спермограмата.
Аз не мога да повярвам какви хора има,една съседка 37 годишна,има 5 дъщери и 1 син, на различни възрасти ,като 2 от близначките са в дом,другото момиче което е мой набор дефакто 2000 е в чужбина,4 тото момиченце е с баща си,5 тото и брат й живеят с баба им,сега я гледам с 6тата и дъщеря скоро родила я разкарва ,всички деца от различен и забрмеенява от капката буквално . Това е много нечестно и много много ме е яд. Но може би е вид карма това ,всеки си изплаща по нещо.
Аз имам толкова надежди след цветната снимка,че си направих като някои дами страничка за тестовете . За мен е вълшебна .

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 14:25 от 🎀 🦋 Шенай 🦋 🎀

# 262
Здравейте мили момичета! Много сте писали, сега започвам да ви чета. Аз тези дни се включвам по-рехаво, но сме на почивка и гледам да си обръщаме повече внимание и да не сме забити в телефоните. Докато се чудех как да взема с мен тестовете за овулация през летището се ядосах и теглих една на всичко, зарязах ги и реших че просто ще си изкараме една хубава почивка, пък каквото стане този месец Simple Smile

Круела, успех на държавния изпит. Дейзи, дано всичко е наред с резултатите ви.
На всички момичета изпращам много положителна енергия със снимка от прекрасното място, на което сме 😊

# 263
Днес ми светна, че точко като съм в овулация ще сме на палатка... Пускам една сълза.

# 264
Пимки супер романтично ,секс на палатка без мисли,без граници ,само под звездите . Стискаме палци ,не го мисли.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 15:29 от 🎀 🦋 Шенай 🦋 🎀

# 265
Днес ми светна, че точко като съм в овулация ще сме на палатка... Пускам една сълза.
без тестове и напрягане -  и аз съм за

# 266
Веси, ММ е с 4% по Крюгер и репрото каза, че при него няма никакъв проблем, но той в с нормозооспермия като диагноза. Много зависи от другите показатели също
ми ние в селена я прявихме спермограмата и там считат над 14% за норма 😊 аз днес бях на преглед след кломифена аг видя 4 5 големи фоликула сложи ми инжекция за предизвикване на пукането на фоликулите и АГ каза утре да си сложа още една защото фоликулите са много и няма да се пукнат от 1 инжекция и в четвъртък на преглед Да видим дали се спукаха

# 267
Пимки супер романтично ,секс на палатка без мисли,без граници ,само под звездите . Стискаме палци ,не го мисли.

... оградени от други палатки, куче, без баня или тоалетна наблизо... Всичко друго, но не и романтично. Ентусиазмът ми се изпари направо Sad

# 268
Момичета, днес си направих по мое усмотрение изследване за ИР.Нищо не разбирам от резултатите.Ако някой може да ми ги разтълкува, ще съм благодарна.Ще се консултирам и с лекар, разбира се, но дотогава...

# 269
Здравейте момичета, преди няколко месеца се записах в темата, но реших да изчакам заради ваксина а след това се случиха куп други гадости и ето, че си отлетя половината година.. та отначло - На 30 съм, имаме детенце на 2 и ще опитваме за второ. Имаме някакви опити последните 2 месеца, но без следене и тестове. Записвам се от днес с М, подранила с 10 дни, за пръв път ми се случва това чудо обикновено все е закъсняла. Чета си ви много отдавна и преживявам всичко с вас. Желая ви прекрасно лято и до есента най-късно всички в отчетната ❤

Общи условия

Активация на акаунт