Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 12-та тема

• 46 935
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Това май се казваше Слънце или нещо подобно, ами носи всичките позитиви от ниската цена и местоположението или както някой изкелеферчени сънародници биха казали локацията, но негатива му е също местоположението.

# 271
Ако се намира на Мир никак не е лошо местоположение, живяла съм на Студентска и бях много доволна от района. И за под наем там ще върви..

# 272
  • Варна
Аха, айде си представи какво са 350 метра по тясна уличка нагоре. Тоест добре е местоположението, но не за всеки и не по всяко време. И като цяло пък не е чак толкова добре, нищо няма там освен един Лидл и някакви шкембеджийници до Терапията.

И тепърва ще се застроява там, ще се чука и трака поне близките 10 години. Това за мен е спалня, не е жилище, ама те 50% са такива вече.

# 273
Хм прав си... Явно си представях друго, че не съм я виждала къде точно е тази сграда...

# 274
Убеден съм, че не сфетофара никой никога няма да строи, виж на светофара може и някога нещо да бъде построено. Понякога се чудя колко неграмотен трябва да си, че да не се усетиш.

Като прочетох колко добре сте си оформили изречението, мисля че по-добре да не давате оценка за другите.
Ако имате някаква подходяща информацията за сфетофара и около него, може да я споделите, всичко друго е загуба на време и енергия!
Чета форума от време на време и винаги съм се удивлявала на хората, които обожават да правят забележки, без да имат някаква полза от това. Защо не се усетите Вие и Вашият абсолютно ненужен и не на място коментар. Поздрави!

# 275
Ясмина, Мир почва от Майчин дом и свършва след обръщача на 13 ката. Над Смирненски се пълни  с кооперации една връз друга, без всякакви стабилни улици, без тротоари и тн, и тн.. А Изгрев можеше да е прекрасен квартал с къщи, но не би.
Ходих с приятелка да гледа имот в Хоризонти с h2you. Хубаво тихо в самото комплесче, нагоре има още комплекси и трафикът по единствената частично бетонирана улица е ужасен! Колкото и да се радваш на деца, играещи на двора, идва ред за училище, а там само дете не може да се придвижва.

# 276
Здравейте!От известно време  наблюдавам, че освен ателиета на пазара се появиха и т.нар. "кабинет за творческа дейност".Знае ли някой нещо повече за този статут, по-различен ли е от ателието, тъй като излезе информация в нета че ателиетата вече могат да се ползват за жилищни нужди и да плащат битов ток.Има обяви на кабинети по 30-40м2 на всякакви етажи, със кухненски бокс, санитарен възел,килер,добри изложения и  дори с паркомясто на сносни локации и цени, но не знам какви са подводните камъни при такъв имот.

# 277
  • Варна
Това май се казваше Слънце или нещо подобно, ами носи всичките позитиви от ниската цена и местоположението или както някой изкелеферчени сънародници биха казали локацията, но негатива му е също местоположението.

Забавно е как имаш претенции да не се използват изкИлИферчени чуждици и в същото изречение ти сам използваш такава, вместо чудесната българдка дума "недостатък". Забележките ти за правописа, при положение, че твоят също не е на ниво, са неуместни.

По темата - аз лично много харесвам мястото. Живяла съм на квартира в къща в една от пресечките по-нагоре. Продължението на Мир съвсем не е тясна вилна уличка. Спокойно съм правила обратен там с една маневра. Има дупки, но то къде ли няма... все някога ще я асфалтират. Не маловажен плюс е също така, че зимата тази улица се чисти редовно, тъй като по-нагоре се намира тимаджийският дворец. Точно след светофата  има денонощен много добре зареден магазин, който е голямо удобство. Районът отдавна не е тиха вилна зона, но предвид че търсите да закупите апартамент и предвид цените, мисля че е добро решение.

п.п. Специално за Вивиана добавям, че там има канализация, преди да се изкаже неподготвена за трети път и за трети път да хленчи да модераторите да трият постове.

Ясмина, Мир почва от Майчин дом и свършва след обръщача на 13 ката...........
Не е така. Мир свършва някъде 2 километра нагоре от околовръстното, в края на Сотира, а обръщачът на 13ката е на съвсем друга улица - Евлоги Георгиев (над втори корпус на ВИНС-а).

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 09:48 от Didi168

# 278
  • Варна
Да, права си, но аз днес ги научих тези думи и ще си ги запомня и ще ги ползвам правилно, ама ония другите ще продължават с активностите по локации с френдовете.

И да съм по темата, най-големият проблем на тая улица е наклона. Иначе и аз ходих да гледам Хоризонти 2 и много ми хареса идеята, обаче е истина, че без автомобил там не става.

# 279
  • Варна
Какъв наклон първите 350 метра ?!? Защо да не става без автомобил? Да не си с ампутирани крайници?

# 280
На Нов хлебозавод имах предвид, там кои обръщаха ?

На Хоризонти си е наклон, теснотия имаме близки с къща там. Улицата от време на време я разриват от сриналата се пръст, молят ги да укрепват оградите. То път няма, къде ти тротоари!

# 281
  • Варна
Диди аз мога да вървя, няма проблем, но възстастен човек, малко дете, човек натоварен с покупки, в жега, лед, дори да ако вали дъжд ми се струва, че ще има реки надолу. Всичко над Смирненски е под наклон, има баир на горе. Също така факта, че повечето ще са с автомобили предполага една приятна разходка да се чудиш къде да се криеш, като бяхме до Хоризонти мина един дебил с бясна скорост и така хубаво ни изпръска..., няма тротоари.

# 282
  • Варна
На Нов хлебозавод имах предвид, там кои обръщаха ?

На Хоризонти си е наклон, теснотия имаме близки с къща там. Улицата от време на време я разриват от сриналата се пръст, молят ги да укрепват оградите. То път няма, къде ти тротоари!

32. Ама сега погледнах в сайта на градския транспорт и гледам, че май вече я няма тази линия, а до обръщача над Нов хлебозавод има зададени осем 13-ки на ден. Та явно и аз не съм съвсем права. Но така де... ул. Мир продължава много нагоре след обръщача. А на самия обръщач е широко и се обръща спокоино.
Жената спомена, че става въпррос за място на 350 метра нагоре от околовръстното, това се пада малко след Монстър джим. Там не е теснотия.

п.п. Еее, Penkoman, има наклон, да. То целият град е на баир. Това да те опръска някой дебил може да се случи навсякъде. Мисълта ми е, че не е нещо фрапантно. Аз много пъти съм се прибирала пеша с по две пълни торби от Лидл. Не е най-удобното място на света, но не обобщавай, че не става, само защото лично ти не би живял там, става ли? Simple Smile

Тротоари има, но са вечно заети и потрошени от други дебили, които паркират отгоре им - отново проблем, който се среща из целия град.

# 283
  • Варна
Аз по пътя за Хоризонти не видях тротоари. Не обобщавам, изразявам моето мнение, както всеки тук. Как да кажа аз какво мисля и под каква форма да го поднеса за да не се приеме за обобщение?

# 284
  • Варна
Например започни изречението си със "Според мен...."

Има си тротоари, но наистина са трудни за забелязване, защото са обрасли с треволяци или има паркирани коли отгоре им. Но е факт, че са предвидени и някога построени.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт