Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 12-та тема

• 46 856
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Dudi168, ти си от друг град. Откога живееш във Варна и имаш толкова конкретно мнение?
Питам информативно.

# 481

Ако питате най-атрактивни квартали да Чайка и Гръцката махала. Би било добре да дадете някакъв бюджет за ориентир.
[/quote]

Двустаен/две стаи+ кухня/, тухла, без нужда от големи ремонти, бюджет около 80-90к евро.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 21:36 от BOSS SAMORAI

# 482
  • Варна
Ай спри се, че прекаляваш вече. От 92ра живея във Варна, от както ме е родила майка ми. Нападките си ги пиши на лс, хората не са длъжни да ти четат тъпотиите.

# 483
  • Варна
Ул. Кракра и Тодор Влайков за момента разделят синята зона, доколкото знам Погреби е районът под нея. Така че все още не е синя зона там, не че няма да стане в скоро време, че напоследък тротоари ремонтират. Отраснала съм в долната част на ул. Г.Бенковски, удобно място е до центъра, пазара, автобуси. За под наем обаче не знам колко може да се търсят, не е атрактивно май в момента.

# 484
  • Deutschland/HE

Ако питате най-атрактивни квартали да Чайка и Гръцката махала. Би било добре да дадете някакъв бюджет за ориентир.

Двустаен/две стаи+ кухня/, тухла, без нужда от големи ремонти, бюджет около 80-90к евро.
[/quote]

за тази сума може да видиш Левски, под ТУ, срещу НАП района. За мен те са за предпочитане пред Погребите.

# 485
В новите апартаменти кухнята е под формата на бокс. Така че ако имаш предвид двустаен 80-90к са мноооого пари, спокоино можете да гледате чайка.

# 486
Не знам кой и с каква цел ще живее във Варна тези 2-3 години, но се съобразете с неговото ежедневие и стил на живот.
Ако примерно ще е за дете студент да е близо до университета, защото вече два от университетите са в синя зона, около другите все по-трудно се паркира, а градският транспорт не случайно му викаме адски!

# 487
  • Варна
Няма да е вечно студент, едни 4 години са обичайно. Ще се изнижат бързо. Grinning

# 488
Ами дамата писа, че го искат за 2-3 години и после ще го дават под наем. Затова и писах да съобразят мястото с цената, но и с района, в който пребиваващия ще има работа/учене и др...
За какво им е апартамент във Владиславово ако ще учи медицина и ще трябва да се влачи с градския транспорт, защото МУ е в Синя зона (скоро и около ХЕИ ще стане)

# 489
  • Deutschland/HE
Не знам защо на студент му е кола, това още повече оскъпява месечните разходи. Жилище в подходящ район е достатъчно. За това предложих  Левски, района под ТУ, от там си пеш до центъра за около 25-30минути, от магазини е уредено, градския транспорт е добре уреден. Само ако учи в колежа по туризъм е по-неудобно (но 7ца, 118, че дори и 148 са подходящи).

# 490
  • Варна
Ами дамата писа, че го искат за 2-3 години и после ще го дават под наем. Затова и писах да съобразят мястото с цената, но и с района, в който пребиваващия ще има работа/учене и др...
За какво им е апартамент във Владиславово ако ще учи медицина и ще трябва да се влачи с градския транспорт, защото МУ е в Синя зона (скоро и около ХЕИ ще стане)

Само предположение - защото са с малък бюджет например. Карта за градския транспорт е 15 лева на месец за всички линии. 360 лв за 2 години или 540 лв за 3 години. А апартамент във Владиславово е 3 пъти по-евтин от апартамент срещу МУ.
И да не е Владиславово, има и други квартали с по-ниски цени, от които спокойно може да се ходи с автобуса на лекции или на работа. Да - губи се някакво време, но ако вървиш пеша 20 - 30 минути - също се губи.
Не е задължително да живееш на две крачки от университета, за да си завършиш образованието.

# 491
  • varna
Бюджет от 80 - 90 к евро не бих нарекла малък в никакъв случай. Но пък всеки си гледа от неговата камбанария Simple Smile

# 492
  • Варна
Те търсят готов тристаен май, ако искат да е и обзаведен, с паркомясто или гараж, за квартали като Левски, Чайка, Център, Окръжна... няма да им стигнат парите.

# 493
Те търсят готов тристаен май, ако искат да е и обзаведен, с паркомясто или гараж, за квартали като Левски, Чайка, Център, Окръжна... няма да им стигнат парите.
Хората пишат двустаен за 80-90к ти ги пращаш във Владиславово😊. И градси транспорт, карти😊. Явно хората са над средната класа не мислете толкова на дребно, от погребите как щяха да се оправят? Чайка, Червеният площад, Левски, Лятно кино това е за тях.

# 494
  • Варна
Изобщо не съм ги пратила във Владиславово... Grinning Писаха за две стаи ПЛЮС кухня, което за мен е различно от двустаен. Да се уточнят какво точно искат. Ако става въпрос за двустаен (спалня плюс хол с кухненски бокс), то да, за 90 к могат и в Чайка да намерят. Не знам защо изобщо са гледали Погреби. То там такива цени няма.

Общи условия

Активация на акаунт