Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 12-та тема

• 46 899
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Най-евтините апартаменти в тази нова сграда са около 90 хил. евро за ~47 кв. ЧЖП. Отдолу ще има голямо CBA, а до 7ми етаж ще са офиси. От 8 до 17 жилища. Всички ще влизат през 1 вход с две стълбища.

# 241
  • Варна
Нали...мерси, взех си петте пари от сгради със смесено предназначение. Освен това вече етаж, който да не е последен няма да купя. Стига блока да е до 8 етажа.

# 242
Wink До 7 ет. не са ли ателиета - двустайни и тристайни?

# 243
От 1800 до 2000 Е значи е квадрата. Само за богаташи!

# 244
Нали...мерси, взех си петте пари от сгради със смесено предназначение. Освен това вече етаж, който да не е последен няма да купя. Стига блока да е до 8 етажа.
Пенко а защо искаш задължително да е последен етаж, звучи странно?

# 245
  • varna
Вероятно, заради шумът от съседите отгоре. Ние имаме същия проблем. Безкрайно тропане, викове. И не живеем в панел или НС.

# 246
И да не съм в страни от темата - не защитавам Явор, но не вярвам сградата им да загрози и без това олющените панели в Чайка. Иначе не съм почитател на високите сгради, а отделно на тази цената е доста висока за мен.
Също. А и наоколо са си високи сгради не дразни по никакъв начин.
С какво изложение ще са жилищата в тази сграда ? Изглежда ми, че ще има такива само С/И или Юг/З ?

Пенко а защо искаш задължително да е последен етаж, звучи странно?
Какъв е бил проблема със сградата със смесено предназначение.
Още една странница Wink - предпочитам да нямам съседи над мен.

# 247
  • Варна
Защото за себе си съм решил, че не искам това кога и как спя да се определя от съседката Пена от горния етаж, която е решила да прахосмуче, да си кани гости чиито деца бягат до два посред нощ, да пуска перални или каквото и да е. Хората са с различна култура и не мога да допусна някой простак да ми се падне отгоре и да ми определя живота. Някак си по-изгодно ще ми е да поправям покрив сам ( най-големия страх на българина след страха от настинка и минаване ) отколкото да се нервирам и да губя работоспособност. Освен това са ме наводнявали от горен етаж и тогава може и нищо да не може да направиш с години, а ако ти прокапе тавана дори и сам, дори и скъпо, но се оправя.  Ей затова. И защото вероятно ще е и по-тихо и по-чисто и по-светло, а и биха ми харесали големи тераси.

# 248
Къде видяхте цените за тая сграда в Чайка?

# 249
  • Варна
В мейлите си, които получаваме като клиенти на Явор преди всички други.

Иначе на предният въпрос за сградите от смесен тип - шум от вентилационните им инсталации ако е голям магазин отдолу, вибрации, климатици, народ, мръсотия, движение, бусове с доставчици, шум от пияници и.т.н. Ако пък е заведение съвсем зле.... С офиси не знам как е ама пак нещо ще има.

# 250
  • Варна
Най-евтините апартаменти в тази нова сграда са около 90 хил. евро за ~47 кв. ЧЖП. Отдолу ще има голямо CBA, а до 7ми етаж ще са офиси. От 8 до 17 жилища. Всички ще влизат през 1 вход с две стълбища.

Е не, това не може да е истина. Такъв долнопробен магазин в луксозна сграда с платежоспособни обитатели.

# 251
По назад някой писа,че за 47 кв.искат Явор 90000 Е,че така изчислих.

# 252

Е не, това не може да е истина. Такъв долнопробен магазин в луксозна сграда с платежоспособни обитатели.

CBA си е монополист в Чайка. А цените скоро ще ги видите съвсем публично в сайта на Явор и са си точно такива.

# 253
Стаматко, пиши мейл на Явор - така и така, интересувам се, - в работно време връщат отговор за минути.

# 254
Аз гледах за апартамени в тази сграда на Явор и наистина цените са УАу, както и на паркоместата. Но за всеки влак си има пътници...
И наистина е странно,че ще са с един вход за толкова много апартаменти..

Общи условия

Активация на акаунт