Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 12-та тема

• 46 904
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
Има ли тук собственици на апартаменти във Варна Сити Парк Юг? Моля споделете впечатления от комплекса.

# 256
  • Варна
Не съм собственик, но ходя често по работа в комплекса. Собственичката там се оплаква от целодневни и ежедневни ремонти от съседите, климатиците с термалната вода лятото разхлаждат чудесно, но зимата не са достатъчно ефективни в отоплението. Басейнът зеленясва от време на време. Прах от индустриалната зона. Сега лятото на няколко пъти имаше проблем със сметоизвозването и яко смрад около казаните.
На мен лично не ми харесва разпределението - във всички апартаменти има криви ъгли, вятърът се чува някак странно на високите етажи.

Иначе е новичко, чистичко, хубава дограма, живущите там са много приятни и възпитани, включително малките деца. Вечер играят из целия "парк" и родителите им са спокойни. Охраната на бариерата си върши работата и не пускат всеки току така.

# 257
Има ли тук собственици на апартаменти във Варна Сити Парк Юг? Моля споделете впечатления от комплекса.
Ремонти има , нормално е. Скоро при нас не е имало проблеми. Стаите… зависи от апартаментите. Нашият няма една чупка. Правилни стаи, просторни и светли. Подземният паркинг е доста голям и за нас беше причината да се преместим в този край на града. Чета тук , че било прашно. Ами не мисля , че е нещо по- различно от предишния ни район, който беше централен. Даже тук е доста по - добре, защото гледката ни е към вътрешния двор.
Отоплението при нас си е добре. В сравнения с предишния апартамент, тук нуждата от топло е доста по- малка.
Във всеки блок, комплекс има някакви проблеми и недостатъци. Нещо , което не се харесва на някой.
Понеже с тази регистрация ми е първи пост, не искам да виждам разни коментари , че е реклама Simple Smile))
Имам проблем с предишната регистрация..

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 00:37 от Slava_v

# 258
А какво са решили да разположат отпред, пред комплекса ? Прилича ми мострена зала.

# 259
А какво са решили да разположат отпред, пред комплекса ? Прилича ми мострена зала.
Техни магазини- Ралица и останалите

# 260
  • Варна
За какво ще са тези магазини?

# 261
А какви сметки плащате зимата?
Ремонти има , нормално е. Скоро при нас не е имало проблеми. Стаите… зависи от апартаментите. Нашият няма една чупка. Правилни стаи, просторни и светли. Подземният паркинг е доста голям и за нас беше причината да се преместим в този край на града. Чета тук , че било прашно. Ами не мисля , че е нещо по- различно от предишния ни район, който беше централен. Даже тук е доста по - добре, защото гледката ни е към вътрешния двор.
Отоплението при нас си е добре. В сравнения с предишния апартамент, тук нуждата от топло е доста по- малка.
Във всеки блок, комплекс има някакви проблеми и недостатъци. Нещо , което не се харесва на някой.
Понеже с тази регистрация ми е първи пост, не искам да виждам разни коментари , че е реклама Simple Smile))
Имам проблем с предишната регистрация..

# 262
Магазини за мебели и техника.

За отопление зимата около 100 лв. Тристаен апартамен 104 кв.

# 263
А някой да има представа защо Каравела Грийн парк нямат още Акт 16? Разбрах, че проблемът е върнат проект за ВИК мръсен канал, но доколко е сериозен и дали ще вземат изобщо АКТ 16?

# 264
За вземането, ще вземат.. Но кога и срещу каква сума и дали ще се коригира проблема, или ще се главоболят собствениците.. Никой не може да каже

# 265
Искам да попитам въпрос, някой знае ли кой е строителя, който ще строи имот на сфетофара до парка във възраждане 1, над Виста парк.

# 266
  • Варна
Който и да е,все още няма разрешение за строеж.

# 267
Има продажба на имоти..

# 268
  • Варна
Убеден съм, че не сфетофара никой никога няма да строи, виж на светофара може и някога нещо да бъде построено. Понякога се чудя колко неграмотен трябва да си, че да не се усетиш.

# 269
Какво мислите за тези сгради.
 двустайни на цена от 42500, тристайни на цена от 59000.

Общи условия

Активация на акаунт