Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 12-та тема

• 45 884
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Home2U не са франчайз, ReMax са, обърках ги ..
Хоме2Ю имат офиси и в САЩ и Гърция , но наистина собственикът си е българин и само взима добри практики
Но пък Т/Ганьо не можеш го обърка Sad

Рязък спад в цените не очаквам, очаквам вразумяване на пазара и охлаждането му!
200 хил празни жилища в София, какво ли е тук?

# 646
  • Варна
Ще се пукне и този балон, традиционно.

# 647
  • Варна
Интересно новини - в Берлин 240 000 жилища вероятно ще бъдат изкупени от инвестиционни фирми от правителството. А, в Канада ще забраняват покупката на жилища с инвестиционни цели. Комунизмът се завръща. Тема за размисъл. 

# 648
Аз тоя филм с пукането на балона откога чакам да го гледам, ама нещо не се пука... цените си растат, строителството си върви, и в София, и в Пловдив, и във Варна - не знам какъв интерес имате да се спука балона, че мине-не мине страница и някой го прогнозира.

# 649
O,  пробвай в Париж да държиш имот, в който не живееш ..
Берлин отдавна имат такава политика, там общината е основен наемодател и инвеститор. Преди няколко години наемите скочиха много и общината се намеси със строеж и изкупуването на жилища, наложиха и регулации и по-високи данъци

# 650
Преди малко ходих до градския басейн. Забялязай 3 строежа в близост. Ако някой се интересува от района.

# 651
И на мен ми се иска да поевтинеят имотите,ама знам,че няма как да стане!
Цената на труда, на услугите, на стр.материали се вдигат,минималната работна заплата от януари също ще се вдигне, осигуровките....и т.н.

# 652
Преди малко ходих до градския басейн. Забялязай 3 строежа в близост. Ако някой се интересува от района.

Забеляза ли случайно име на строител/инвеститор?

# 653

Забеляза ли случайно име на строител/инвеститор?
На единия ми се стори, че пише Комфорт. Другите двете имаха някакви имена на табелата които не ми бяха познати.

# 654
  • Варна
Сега имам нова задача. Да намеря нещо в Св.Св.Константин и Елена. Помагайте. Трябва да е с морска гледка, 1-2 стаен, с паркомясто и вътре в самият комплекс. Може би започнал или предстоящ строеж защото едва ли нещо прилично ще излезе на вторичен пазар. Изобщо не съм ориентиран за този район. За какво да внимавам?

# 655
  • Варна
За цените.😄

# 656
Някой гледал ли е Комплекс Towers?

https://icongroup.bg/prodajbi-kompleks-towers-varna/

Доколкото виждам на сайта им, се намира точно между новия мол и сградата на Явор, но само от снимките не се разбира дали ще е на самия булевард, или малко по-навътре. Вярно, че си е в края на града, но лично на мен тази локация по ми допада от комплексите до парк Възраждане. Разпределенията изглеждат доста добри.

# 657
  • Варна
Сега имам нова задача. Да намеря нещо в Св.Св.Константин и Елена. Помагайте. Трябва да е с морска гледка, 1-2 стаен, с паркомясто и вътре в самият комплекс. Може би започнал или предстоящ строеж защото едва ли нещо прилично ще излезе на вторичен пазар. Изобщо не съм ориентиран за този район. За какво да внимавам?
Във Флавия гардън гледахме за двустаен. На нас много ни хареса всичко. Стаите, големи тераси, подземен паркинг, затворен комплекс е. Просто решихме, че искаме да е в централната част на града и се отказахме.
Другият е Елисия , както и Карпе Вита.

# 658
  • Варна
Винаги съм се чудела на обяви с "търся 1 - 2 стаен". Не разбирам как така хем едностаен, хем двустаен апартамент биха задоволили нуждиде на човека, който търси имот. Броят на нужните стаите не трябва ли да е константа?

# 659
  • Варна

Скъп район. Виж в комплекс Азур azur.bg дали има нещо за бюджета ти, ама се съмнявам

Общи условия

Активация на акаунт