Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 71

• 38 144
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Хм...ясно. Всъщност не энам как се процедира тук в Германия. Има ли някой эапоэнат? Сигурно се ходи при уролог эа такова иэследване.

Аэ нямам никакви оплаквания ,,долу". Цистит последно ми иэлекуваха с доста силен 10 дневен антибиотик и от тогава (преди 2 години) не съм имала никакви оплаквания. Също пера бельо на 60 градуса с деэинфектант.

# 106
Хм...ясно. Всъщност не энам как се процедира тук в Германия. Има ли някой эапоэнат? Сигурно се ходи при уролог эа такова иэследване.

Аэ нямам никакви оплаквания ,,долу". Цистит последно ми иэлекуваха с доста силен 10 дневен антибиотик и от тогава (преди 2 години) не съм имала никакви оплаквания. Също пера бельо на 60 градуса с деэинфектант.

Мен в Германия са ми вземали церквиален секрет за PSR изследване на Уреаплазма, Микоплазма и Хламидии. Т.е. изследването ми е правено от гинеколог.

# 107
А като I-gel Leistung и след като ти си попитала или като част от някакви рутинни иэследвания? Току що се обадих в две лаборатории, не вэимат секрет и винаги трябва да е наэначено от лекар. Ще питам АГ-то август.

# 108
А като I-gel Leistung и след като ти си попитала или като част от някакви рутинни иэследвания? Току що се обадих в две лаборатории, не вэимат секрет и винаги трябва да е наэначено от лекар. Ще питам АГ-то август.

И тук е така.
Секретът се взема от гинеколог.

# 109

Изследването ми беше написано като забележка от лабораторията, в която ми беше изследвана микробиологията, поради повтаряща се БВ. Изследването се поемаше от Krankenkasse.

# 110
Мерси, Емонка. Тогава само ще питам АГ има ли смисъл при мен и ако каже не-эдраве да е. Четенето в нета само ме навива май.

# 111
Здравейте, дали сте запознати с болничните? Болничният ми изтича на 28 юли, следващия трябва да бъде издаден от 29юли за 30дни, но акушерката е в отпуск и ми каза, че ще го издаде- без прекъсвания, но да отида да го взема на 11 август . Въпроса ми е няма ли да бъде късно да го предам на работодателя на 12,13 август ( няма ли да има проблем в НОИ) ?

# 112
Здравейте! В момента съм в 14 г.с. и се възстановявам от частично отлепен плоден сак и хематом. Всичко върви добре според доктора, но мен ме притеснява това, че не виждам бебчо да се движи, въпреки че сърцето му бие е расте. Преди да се случи всичко с кървенето и отлепването бебо си плицикаше доста като ме гледаха на ехограф. Можете ли да ми кажете вашите наблюдения за прегледите Ви и движенията на бебчетата от този период? Дали има повод за притеснение или е възможно да спи повече? Благодаря!

# 113
Нищо притеснително няма, все пак прегледът ви е 5мин, бебето ще мърда достатъчно през останалите 23ч55м.

# 114
Надявам се! Притесних се заради всичко случило се. Пък пия и нош па и си мисля, че може би е възможно да го успива.

Нищо притеснително няма, все пак прегледът ви е 5мин, бебето ще мърда достатъчно през останалите 23ч55м.

# 115
Здравейте дами, вече влезнах в 4ти месец и онзи ден бях на преглед последно с вагинален видеозон каза доктора, но след прегледа имам зацапване по салфетката кафяво на цвят. Казах му каза, че е нормално. Случвало ли се е и при други да има зацапване след преглед?

# 116
Здравейте,искам да попитам относно утрогестан. Предписван ли ви е профилактично и в какви дози ?

# 117
Здравейте,искам да попитам относно утрогестан. Предписван ли ви е профилактично и в какви дози ?

Да, на мен ми е предписан, вечер вагинална по 2 капсули.

# 118

Да, на мен ми е предписан, вечер вагинална по 2 капсули.
На мен ми го изписаха по телефон, още не съм ходила на преглед. Дозата е сутрин и вечер по 2 вагинално Rolling Eyes

# 119
SunshineP след като е изписан по телефон най-вероятно не е точно профилактично - какви са оплакванията?
Иначе доста жени минават през терапия с Утрогестан.. не е нещо необичайно при бременност, но обикновено има основание да се назначи.

Общи условия

Активация на акаунт