🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 25 🧟

• 35 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
зам*нда- флашка - телевизор + нездравословна храна Joy голям кеф, добре, че лятото се бави

# 646
Хмм, да ги дръпна значи на PC? Няма ли вариант на телефона направо? Беше ми най-лесно,като детето заспи да си сипя чаша вино и да си гледам на телефона. Много сложно става,ама ще търся начин.

Аз съм заклет филмоман и не мога да си причиня да гледам на телефон филм или сериал. Държа на качество и максимално наслаждаване.
 Гледам на РС-то. Та не мога да ти помогна за телефона. Нямам си на понятие там как става.
Ти заради Нигън искаш на голям екран, знам аз. Освен сериала, последните 2 месеца изчерох и темата.
На PC не съм гледала от 7 години,от както се роди големия. А сега с малкия вече съвсем нямам възможност. Настолен е компа и е в спалнята. Трябва да свалям на флашка и на ТВ в другата стая. Но тогава пък е кофти,че има сцени дето не са за очите на 7годишно, дето постоянно обикаля. А и няма как със слушалки(нямам безжични) че то и звукът ще е проблем с дребните. Абе мъка е,човек не може нищо да изгледа на спокойствие .

# 647
Аааа, сичко гледам на големия екран.
Ама 22 инча, не е чак толкоз голям. Но не е като твоя екран, който е като  гербова марка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 648
  • София
Върху много интересна и противоречива тема са се захванали шоурънърите в своя финален сезон на Fear the Walking Dead.
Намирането на лек за вируса! По-скоро не точно лек в истинския смисъл на думата, а спирането на самата зараза след като вируса е попаднал в кръвта.
Генералния проблем не е решен. Всеки, който умре се превръща. Но тук Джун сякаш е намерила начин да се превърже раната здраво и да прекъсне по-нататъшната инфекция...
И какъв е този лек? Радиацията. Концентрираната радиация спира разпространението! Само че това убива и самия приемник. Ефикасно ли е? Да. Рентабилно ли е? Не.
Но за някои хора явно е. Джун се е вдъхновила от Алиша и факта, че оцеля месеци след ухапването (реално ние все още не знаем дали тя е мъртва или жива, аз лично вярвам, че е жива, въпреки че краят по-скоро казваше друго...). Но как го е приложила в Падре? Ами в епизод 2 се видя, че Мо е ухапана, явно от тогава е онзи стрес в спомените и, когато виждаше блатото и някакви откъслечни силуети. Била е охапана, но е оцеляла. Защо? Заради радиацията. Тя беше силно изложена на нея. Не се знае дали Джун допълнително я е облъчвала или по-скоро самото оцеляване на Мо е накарало Джун да прозре истината, едновременно с това сещайки се и за Алиша. И просто е навързала нещата. Така или иначе Падре решава да експериментира с тази радиация, но без успех. Защо? Защото явно опитните зайчета не са били 'натурално облъчени' по време на ядрените взривове. Или са прекалявали с дозата/концентрацията радиация върху организма.
И ето сега идва Финч. Синът на Дуайт и Шери. Защо той има шанс да оцелее? Защото майка му пое много радиация, докато той бе в утробата и. И ще понесе по-леко и лечението и шансът му да оцелее е много по-голям.

Въпросът сега е това Падре изолирана среда ли е или е част от СРМ? Кой ръководи парада все още не е ясно. Явно е мъж, но кой и за какво точно се бори тепърва ще разберем. Аз лично се надявам над всичко това да стои СРМ, защото ще има логика. Крайно време е тези продуценти и сценаристи да разберат, че за да имат траен успех трябва да навържат и свържат всички линии от всички шоута, иначе се губи генералното.

Има и друга загадка. Защо по дяволите Мадисън е толкова важна за тях, че да я държат в плен близо 7 години и да харчат толкова ресурси за нея? Визирам храна и вода + апарата за кислород. Че даже и кръв и взимат?! Защо? За какво им трябва нейната кръв? Не знам с нещо да е специална. Освен, че в момента яко дразни, а актрисата преиграва всеки път. И без децата си нейната роля е просто безсмислена. Уникална грешка, че не задържаха голямата си звезда, Алиша Дебнъм-Кери. Това да се разделиш с основния си и най-важен герой един сезон преди края на всичко е огромен шамар за ъъъъъъ, мммммм, е знаете кой, Скот ммГиммпъл.

# 649
А да питам. Тя всъщност Алиша умря ли? Joy

# 650
  • Варна
Сигурно колкото Рик е умрял.

# 651
  • София
Този сериал трябваше да свърши, когато Нигън ги нареди всички на земята и почна да ги налага с Лусил Grinning След това се превърна в сапунка.

# 652
Аз съм на 7 сезон.
Мина тупаницата с бухалката.
Абе сериала майка си е номер едно.
Но нали ми е прясно си спомням какво направи Рик в Атланта с един от полицаите.
Беше много гадно, много. Човека беше един от добрите. Просто искаше да избяга, беше вързан, а Рик го блъсна жестоко с колата и му счупи гръбнака. Стил Неган направо.
С канибалите е ясно, но тук нямаше нужда от това.

# 653
Късно вечер по фокс дават първите сезони на Живите мъртви по 2 епизода

# 654
  • София
Fear the Walking Dead 8.3
Odessa

https://www.imdb.com/title/tt27379143/

Слаб епизод. Ако така ще я карат, няма да е хич добре. Слаб, добър, слаб. А сега? Е, поне от трейлъра, епизод 4 трябва да избухне мощно. Да видим дали в него ще видим евентуално Дуейн (синът на Морган от сезон 1 на TWD) и дали ще се окаже жив по някакъв начин и всичко това да е свързано с Падре...

Но да се върна на епизод 3 от последния осми сезон.
Ако не друго, то поне най-накрая се разкри голямата ''мистерия'' около Падре. И така разкриха нещата, че целия съспенс отиде по дяволите. Някакви сърдити дечица са разигравали всички. Поредните нескопосано написани и изградени антагонисти в този сериал. Не знам как им е хрумнала безумната идея за това Падре. Децата да не изпитвали огромната болка от загуба на родители?!?! WTF, хора? 😮😥
Това с Падре стана вече безумно и искрено се надявам да приключат тази нелепа арка с епизод 6 и следващите 6 епизода да са повече за групата, да се съберат всички оцелели, защото всичко останало ще е пагубно. Не може 3 сезона и половина всички непрекъснато да са разделени с много редки събирания за да бъдат разделени отново. Като някакви вечни скитници и клетници. Всичко това заради безумието на Гимпъл да не съберат двете истории и герои, каквато беше първоначалната идея и за това и Морган искаше да ги води в Александрия.
Но лакомията им изигра лоша шега и буквално унищожиха това шоу!

И какво сега, родителите са търсили Падре близо 12 години? Или хайде 11 и малко. Брей, те да не са го издирвали  из континетна Азия? Поредната нелепост...

Много се зарадвах, че видях любимия ми Даниел Салазар, но веднага да попитам, какво стана с деменцията му? Веднага разпозна Мадисън. И през цялото време изглеждаше като в най-добрите си години.
Радиацията явно лекува и неврологични заболявания, а не само смъртоносния вирус...
Абе я да вземем да пуснем всички ядрени бомби върху планетата земя и да се излекуваме всички от всичко, какво ще кажете? Няма да има вече болести...

И какво сега, Финч изглежда добре? Откриват лек срещу вируса в едно шоу, което вече почти никой не гледа или не взема сериозно. Ясно е защо го правят тук. Защото това не е по Къркман и защото искат да влязат в историята. Само че го правят по един много неубедителен и дразнещ начин. И твърде, твърде късно. Аз лично се надявам точно този метод с радиацията да не сработи мащабно, а да касае само малък кръг от хора засегнати от ядрените взривове в региона. Така поне би имало някаква логика и някаква перспектива.

Данел спомена, Чарли. Според мен сигурно е заедно с Лусиана. Но ако е останало поне малко реализъм в това шоу, то трябва да е умряла и то отдавна.

Отново няма никаква връзка със СРМ. Генерал Креник е бил някакъв идеалист и наистина е мислел за хората и тяхното оцеляване. За жалост и той и колегите му умират нападнати сред контейнерите в зората/началото на пандемията и децата му впоследствие превъртат. Бен чучулигата беше много нелеп. Сестра му Свраката явно е мъжът в къщата. И на нея и отива между другото.

Някой обаче може ли да ми обясни защо Даниел пусна Свраката, особено като се разбра колко е важна като дъщеря на Падре. Вместо да ги изринат, те локуми разтеглят и драми кой кого отнел и кой на кого е.

Не давам четворка само защото сравнително рано падна тайната около дразнещото Падре и заради Даниел.
-
5

# 655
Пробвах да сваля фиъра на компа,но не става. В Арена ,замунда и зелка първи сезон никой не го сийдва(или там както се казва) и не се сваля,седи си на 0%
На разните сайтове за гледане онлайн също не го намирам. Само на едно място, няма бг суб,има англиски само но и звук няма😧. То нищо няма да разбера,поне да говореха на английски ОК,ама не мога да чета толкова бързо на английски и да гледам и какво се случва.
Някой знае ли някакъв начин да гледам 1ви сезон на фиъра актуален към този момент?
Ако почна от 2ри сезон направо,дали ще успея да разбера какво става?

# 656
  • София
Задължително трябва да гледаш първо сезон 1, няма как да минеш директно на сезон 2.
Иначе ето откъде можеш да го свалиш:
https://www1.thepiratebay3.to/s/?q=fear+the+walking+dead+season+1

Дърпай смело и приятно гледане.

# 657
  • София
Fear the Walking Dead 8.4
King County

https://www.imdb.com/title/tt27458195/

Има спойлери!

Една идея по-добър епизод, но цялостно този последен сезон върви много тягостно и е много досаден.
Това с радиацията и лечението на вируса ми е супер криндж и даже стискам палци да не го пробутат като официален лек, защото ще е пародия голяма. Колкото и да намирам някаква логика и цял ферман изписах по тази линия, то това е насилено и нелогично и против самата идея на цялата тази Вселена. Лечение няма, това е! Някои хора просто трябва да се примирят. Не всичко на този свят се оправя и има щастлив край. От друга страна обаче за да няма лечение трябва или да убият Финч (дете) или ясно да дадат да се разбере, че това лечение помага само на определена група хора от Тексас.

За епизода накратко:
Всякакви съмнения и легенди за Дуейн изчезнаха още в първоначалните минути, когато стана ясно, че Морган знае, че синът му се е превърнал, но от страх и ужас го е изоставил.
Мо са я написали много нереално. Едно досадно малко Мери Джейнче, което знае всичко и е по-хитро и съобразително от възрастните. Не могат да случат с деца герои в този сериал.

Най-много ми харесаха моментите в които се спомена на два пъти Рик Граймс. Все пак всичко започна с тях. Преди да бъде намерен от Глен.
Браво, за един епизод във Фиъра му споменаха повече пъти името отколкото в титуляното шоу за 5 години. Но това е хора, имаме си ''гения'' Скот ммм Гимпъл начело на вселената все пак...

В крайна сметка Морган е забравил, че е убил жена си, а синът си го е вързал на тавана. Всичко му е било мъгла. А когато Рик 2 години по-късно се върна отново в Кинг Каунти' Джорджия видя полуделия Морган, който убиваше всичко което мърда.

Голяма каша обаче забъркаха двамата шоурънъри начело (сефте).
В крайна сметка къде е локализирано Падре?

Първоначално си мислех, че е в Луизиана, защото от Тексас през мексиканския залив се стига до там. Нали така завърши сезон 7? А и има логика, защото са съседни щати. Обаче Джорджия е много далеч по дяволите. А в Атланта Джорджия започна всичко. Окръг Каунти също е в Джорджия. А и тези уоки-токита с които комуникират имат ограничен обхват. И Джорджия не граничи с големия мексикански залив, а с Атлантическия океан. И още нещо, Джорджия е много по-близо до Вирджиния и Александия отколкото до Тексас. Т.е. и Падре е по-близо до оригиналните герои и история както и до СРМ. Обаче не, в Тексас братче знаят и са чували за Падре, а в СРМ не са! Абе малоумие до малоумие в това шоу!

Грейс каза, че ще умира (тя е заумирала вече 7 години), този път наистина ама дайте ей така за повече драма и да я ухапе зомби, че да се намери начин да се свържат отново с Джун.
И продължават с това дразнещо 'флип-флоп' на героите. Менят си позициите и решенията през 10 минути.

Не е за 7, ама му давам ей така от сантимент заради Морган и TWD.
-
7

# 658
Още нищо не съм гледала, като те чета, нямам особено желание, ще се дразня сигурно.
Гледам сериала майка. Тоя за нататък го оставям. От респект към главното шоу.

Другата седмица почва сериала с Мъж ми. Там веднага налазвам.

Ама се чудя, тия лапетии като са пораснали, явно има скок във времето.Може би се изравнява с края на Одещите?

Grinning

Минах смърта на Корал. Липсва ми, гадно е, не трябваше, ама келеша искал друго да прави.
Добре го бяха направили, малко разводнено, но няма начин, главен герой, ще се леят сълзи и сополи.
Тоя Морган все не може миличкия да намери златната среда. Ту не ще да убива, то убива зверски. Като жена в цикъл изпада в крайности.
Ама си е пич.

# 659

Верно си е Joy

Страхотна. Почти няма разлика. Косата и 1-2 бръчки малки.

Аз па не съм разкъсвана от такива дилеми Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт