Удължаване на косата - 14

• 23 864
  • 201
  •   1
Отговори
# 165
Жаки, благодаря за идеята, а от къде я купихте със хубаво качество ?

# 166
Жаки, благодаря за идеята, а от къде я купихте със хубаво качество ?
Oт Amazon я бях поръчала, тази е точно моята с halo кордата: https://amzn.eu/d/cwxemOR
Но имат и всякакви други - само треси, на щипки, тейпове и тн.

Доста положителни ревюта изчетох тогава, а и повечето хора са качвали снимки, така че може да се добие представа и за цветовете. Моята е черна и си отговарше 1:1 на моята коса. И самата треса, защото има като парче плат на нея, беше много здраво зашита. Не беше паднал и един косъм от носене, миене или разресване, което за съжаление при екстеншъните с човешка коса не е така. Там си падат редовно.

# 167
Може ли мнение за косите на диверсо?

# 168
Здравейте, невежа съм в материята, но изчетох темата и доколкото разбирам единствения начин да може да се слага и маха косата е на треса с щипки? Определено нямам нужда да я нося всеки ден. Смятам, че косата ми е хубава. Дълга и плътна е, но просто искам повече обем в корена. Как според вас мога да постигна това?

Това е актуална снимка на косата ми, но както се вижда обема идва от "вафли в корена", иначе никакъв го няма.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 01:47 от mira_varna

# 169
С продукт за обем в корена .. Филип Кингсли има такъв спрей. Пръскате на мокра коса, разресвате и сушите с главата надолу. Не оставя лепкав ефект.

# 170
Момичета, искам да си купя нови екстеншъни  на клипс😊💇🏽♀
Имам едни на Диверсо, които още след първото измиване се съсипаха, и едни от салон Ванет.
От къде бихте ми препоръчали да си купя?

# 171
Момичета, искам да си купя нови екстеншъни  на клипс😊💇🏽♀
Имам едни на Диверсо, които още след първото измиване се съсипаха, и едни от салон Ванет.
От къде бихте ми препоръчали да си купя?
Може ли мнение за косите на Ванет? И услугите, ако сте ползвали. Много благодаря 🤗

# 172
И аз съм в търсене

# 173
Доволна съм от лейдис поинт и от руската коса на ОТТО. Даже за тези, които са запознати и с двата бранда ще прозвучи странно, но на ОТТО косата ми харесва повече, защото не си промени цвета, за разлика от тези на ЛП където от кафява става оранжева за 3-4 месеца. Иначе от Ванет съм взимала тайландска и редовете са супер рехави, което ще рече, че за хубава плътност, ще се наложи реда да е дебел и съответно неудобен. Не бих поръчала отново от там.
Имам приятелка обаче с индийска от Ванет и казва, че е доволна.

# 174
Аз съм доволна от косата на Лейдис, но от самия салон се отказах.

# 175
А защо се отказа?
Аз също мисля да си слагам в един салон в Благоевград,  казаха ми около 800 лв. за 150 грама, 50 см., на капси, руска коса. Моля за мнения за салон в Благоевград,  защото в София ми е далеч.

# 176
Аз съм доволна от косата на Лейдис, но от самия салон се отказах.
Защо? На мен ми препоръчват 100 грама, но ми се струват малко. Не там в друг салон

# 177
От самата коса нямам никакви оплаквания, супер е.

# 178
Според вас 100 грама, 50 см, малко ли са? За тънка коса говорим?

# 179
Много благодаря за отговорите!
Много полезен форум!

Общи условия

Активация на акаунт