ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 272
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Lady Cassiopeia Duval, благодаря за отделеното време да ми опишеш твоя режим. За мен, като нова в темата, беше любопитно кой с какви средства е избрал да отслабва и кои режими имат добър резултат. Затова разпитвам. Simple Smile  Flowers Cherry Blossom

По-рано бях споделила, че интервалното гладуване изглежда няма шансове да се класира в моя живот. Simple Smile

Аз днес очитчитам още един кг минус (вече станаха минус 5 Tada) и минус 6 см от обиколката на екватора през точката на пъпа ми.

People Dancer

# 496
започва да ми омръзва хранителното разнообразие и готвенето
за три седмици съм свалила около 2кг, като вторият не е съвсем стабилизиран
оглеждам се за моно, но искам да махна и млечните
може да пробвам няколко дни на яйца и протеинов шейк
3 седмици без консерванти, един път съм яла малко лидълски фует, браво на мен
и да спира тоя дъжд, не съм подготвена психически да идва есен...

# 497
  • Велико Търново
Херц, аз съм далеко от 59 кг./64 от тази сутрин/, но другата седмица петък вечер какво ще правиш?

# 498
Herzen, питаш ли ме цяло лято какво ми беше с тези дъждове и студено време за сезона? Имаше няколко слънчеви и топли дни, да се събират максимум 2 седмици общо. Сега е малко странно октомври месец да е около 20 градуса, явно е компенсация за отвратителното лято.
Аз продължавам да съм доста далеч от първоначалната си цел, но лека полека я стопявам. Режимът си остава същият, на 23-ти ще е мазало, но нямам избор.

# 499
приключваме проекта в Монтана, в четвъртък е партито, в петък ще е реанимация Simple Smile
ама и аз нямам избор Mr. Green

# 500
  • Варна
Аз пък довечера съм на банкет. Ще ми пльокнат под носа нещо с гарнитура от картофи, а после торта за десерт. Надявам се да се спра до салатата и мИсото Wink

# 501
  • Велико Търново
Blue Heart
приключваме проекта в Монтана, в четвъртък е партито, в петък ще е реанимация Simple Smile
ама и аз нямам избор Mr. Green
Жалко, че няма да мога да те видя.Сега ще си запазя маса в "Щастливеца" Blue Heart

# 502
Как сте момичета, темата съвсем позамряла. Simple Smile

Аз съм на финалната права с първата цел, останаха едни 1.5-2кг за сваляне. Много съм доволна и щастлива и мисля, че до края на месеца ще ги сваля.
После ме чака следваща цел...още 10кг, или поне 5кг на първо време.

Яденето ми обаче е доста еднообразно и започва да ми писва, трябва да помисля в посока разнообразие.

# 503
Аз този месец няма с какво да се похваля. Нещо се изложих с хапването, но пък Моното си го правя редовно, та за сега не свалям, но задържам. В момента съм в много тежко ПМС (не ми се беше случвало от юли месец) и в дните, в които ям, направо да не си около мен, че и теб ще изям Joy Но пък дните на Моно твърдо ги удържам за сега.
Много лошо се "бетонирах" този път - 5 ден не съм стъпвала в тоалетната, а какво ли не изпих. Та така - нямам търпение да свърши това чудо.

# 504
браво, Essentiall, хубаво е някой да се похвали 👋
при мен спря отслабването, а и последнатата седмица беше наситена от социални събирачки, та дисциплина - зеро
днес фаствам, а от утре се чудя дали да не направя някое моно или японското чудо

# 505
В тази тема знаем какво означава мълчанието Grinning
И аз не съм за хвалене последните дни.

# 506

Herzen, бързо ще влезеш отново в релси. Simple Smile

И другите момичета също, сигурна съм. Simple Smile

Аз си трая, защото при мен свалянето е с някакви грамове, та чаках да станат повече и да се похваля. Simple Smile
Иначе при мен промяна няма никаква, едно и също си ми е храненето.

# 507
  • Варна
Аз си мълча, ама съм герой - не съм и посегнала към въглехидратна храна.

Нали споделих, че ме чакат изкушения - удържах си.

Само че не съм се теглила от няколко дни. Имах на главата поредица от житейски драми. Ям много малко като количество, което не е добре за моя режим.

# 508
Тя и миналата есен беше утихнала темата - като мине сезона на късите гащи и става по-лесно да се харесваме такива каквито сме Joy
Аз тъпо и упорито се опитвам да си изям липсващия серотонин. Много зле ми действа времето. ММ ме сравни с мечка, която опитва да се наяде за една зима напред и да заспи зимен сън. Куражлия. Ама е прав.
По някакви неведоми пътища обаче продължавам да задържам, че и май съм отслабнала половин-един килограм като изкарам водата. След един много лош махмурлук го бях докарала чак до 50.900кг. Не знам как става така, не знам кога ще ми се върне тъпкано. Та такива неща. Не са за писане, ама щом питате.

# 509
Момичета, предадох се. Този път ПМС-то е тежко. Вечер направо ми превалява и няма мърдане. Минавам на ОМАД за следващите няколко дни, докато мине и после пак ще се върна на Моното. Само ме е страх са не подхлъзна ММ, че аз съм му голяма опора. Той тъкмо влезе в ритъм и започна са влиза в дрехи, които му бяха тесни.

Общи условия

Активация на акаунт