ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 291
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро дами.
Днес е един прекрасен, слънчев ден и идвам да се похваля Simple Smile
Вече влизам в четвъртия етап от моето отслабване /І етап - 61 - до под 57 кг.; ІІ етап - до под 55 кг.; ІІІ етап - до под 52 кг.; ІV етап - до под 50 кг./. Сутринта се премерих и кантара ме зарадва с цифрата 51,8 кг. Така че смело продължавам напред. Днешното меню още не съм го измислила, обаче за довечера задължително ще се почерпя с чаша Шардоне и мезенце
Усмихнат неделен ден на всички Simple Smile

# 481
Черпя ви режимно кой каквото хапва и пийва - имам рожден ден!

Нямам резултати, с които да се похваля, но не съм и наддала след като станах 71 Simple Smile Ще действам занапред Simple Smile

# 482
ЧРД Бианкааа
Да си жива и здрава, щастлива и обичана, много късмет ти желая и разбира се много свалени килца, с които да се похвалиш скоро Hug Hug Hug Hug

# 483
Честито, момичета! Желая ви да бъдете здрави, да ви се случват с лекота нещата, а за останалите - трудът винаги да се отплаща!
Малко на патерица и аз виртуално черпя за РД с apple pie cheddar-a на Singletons - това сирене не е от този свят!!! Купих си го вместо торта и не разочарова. Мисля и коледните сладки да замествам с него.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 11:26 от evenfall

# 484
Честит рожден ден, момичета! Да сте живи и здрави и да постигнете целите си!

# 485
ЧРД, девойки 🍹🌺🎂🍸🎈
да сте здрави и щастливи, слаби и красиви!

Лейди, пиши менюта, мн добре се справяш 💫

# 486
Честит рожден ден, Бянка! - Аз само това ще кажа...
Нямам воля и това си е, нямам и с какво да се похваля, единственото, с което притежава и имам в изобилие са КИЛОГРАМИ, мили дами, хахахаха! "Мотивацията" ми ще си идва другата седмица, хахаха, мисля да я пропусна като вечеря по време на диета, хахаха.

# 487
  • Варна
това си три поредни дни с храна и алкохол 🙄

Да, храната е един фактор и алкохолът - друг. Аз днес за пръв път си позволявам пиене. Да се наградя за четврътия килограм е това Wink People Dancers

Lady Cassiopeia Duval честито навлизане в последна четвърт. Аз съм тук отскоро, ще споделиш ли кой е твоят режим?

_Bianka__ , evenfall бъдете щастливи, момичета!

# 488
Повече никога няма да правя глупостта да изяждам 100 грама кокосово масло и 100 грама какао на прах за един ден.И не не са ми проблем калориите в тях абсолютно предвидено по режим си ми беше , в момента съм на покачване точно и бях си направила чист шоколад без захар (обожавам черния на 99 и естествения вкус на какаото с полезните му свойства), но изобщо не съобразих и не знаех, че в какаото има кофеин... резултата беше една цяла безсънна нощ с хиперактивност и че сега ми е лошо на стомаха много.Исках да ви попитам нормално ли е и от какаото ли би било, ч чак се притесних да не съм се разболяла от нещо...Надявам се да е от това, повече толкова какао никога...не знаех, че има такъв ефект ако се прекали,само за полезните му свойства слушах...

# 489
Добро утро и от мен!

Честито на рождениците, живи и здрави да сте!

Аз не мърдам вече половин месец надолу, а не е като да нямам какво да свалям. Много се дразня вече, но да видим дали така ще продължи.

# 490
Аз лично след 17 ч. не пипвам какао под никаква форма /шоколад, мляко с какао, торта и т.н./, защото после цяла нощ няма спане. С кафето и колата съм по същия начин. Като малките деца съм. Има хора, на които изобщо не им пречи. Явно не си от тях. Затова не се отказвай от тази комбинация, просто гледай да я приемаш до обяд и може би в по-малки количества.
п.п. Не мисля, че в какаото има кофеин - поне аз за пръв път чувам

Lady Cassiopeia Duval честито навлизане в последна четвърт. Аз съм тук отскоро, ще споделиш ли кой е твоят режим?

Разбира се. Правя Моно /фаст/ през ден. Т.е. един ден се храня нормално, като разбира се внимавам какво ям - основно месо, риба, айца, сирене, картофи и зеленчуци, по-рядко ориз и избягвам плодове, защото от тях задържам вода. Хляба съм го изключила напълно, сладко си позволявам от време на време - 2 реда шоколад или 1 сладолед. Вода гледам да пия до преди първото ядене. След това не, защото я задържам.
На следващия ден правя Моно, т.е. пия кафето с мляко, евентуално чай следобед, пия по 3 л. вода и ям до 2 кофички кисело мляко 3,6 %. Вечерно време си позволявам по 1 чаша Шардоне, но на мен то ми действа отводняващо и още повече ми помага за чистенето. Има случаи, когато правя фаст, тъй като не ми остава време да си купя кисело мляко в този ден и изобщо не ям - това си е 36 часов фаст.

Ти можеш да си го нагодиш по твой си начин. Ако не можеш да го правиш на кисело мляко, може да го правиш на варено пилешко месо примерно - 2 варени пилешки бутчета или 2 пържоли на скара без подправки. Ефекта ще е същия, а може и дори по-добър, защото в пилешкото месо пък няма никакви въглехидрати, а и трудно ще ядеш големи количества от него. Но тогава в този ден няма да може да пиеш кафето с мляко - трябва да е чисто. Важното е в деня на Моно да ядеш само едно единствено нещо.
Ако имаш още въпроси - насреща съм Simple Smile

Сега и ММ съм го погнала с тази диета и резултата му до момента е - 4 кг. за 3 седмици. Но той беше 120 кг. та има на къде да сваля. Той го прави с месо. Но го прави така - през деня е на кисело мляко, а вечер, ако много му пригладнее хапва една пилешка пържола на скара - неовкусена

# 491
Аз също съм на Моното на Дези, но не успявам всеки 2ри ден. В началото бях макс 2 дни в седмицата ( през уикендите все още не успявам да издържа Grinning ). Посвикнах и не ми е трудно, но реално са по 3 дни в седмицата при мен. В другите дни предимно салати с яйца или протеини. Признавам си, че съгрешавам Grinning Ей го, преди цикъл съм и 3 дена хапвах като в несвяст (много съм лакома Rage ). За наказание сега ще съм 2 дена мляко/друго моно/пак 2 дена.
Иначе като кг нямам много за сваляне, при мен са последните най-трудни. Преди да почна пак изкарах отпуски, черпни и бях качила над нормалните за мен, т.е имам свалени към 5кг да речем за месец и половина.
Аз обаче си купувам 0.1% Пилос от Лидл и го редувам с домашно заквасено мляко. Знам, че толкова нискомаслено не е окей, но много ми помага да държа калориите по-ниски.
Вечерям късно, за мен ранното не е опция, прибирам се късно, а не мога да заспя, ако не съм хапнала, с ниско кръвно съм.

# 492
И аз ще сменя системата, когато достигна желаното тегло. Когато дойде време за задържане на килограмите, ще направя Моното три пъти седмично във фиксирани дни - вторник, четвъртък и неделя. Така ще си освободя петъка и съботата за хапване Simple Smile
Иначе последните килограми и аз ги боря бавно - около 2 кг. на месец някъде свалям. Но пък и си признавам, че в дните за хранене вече не съм особено внимателна с храната. Позволявам си повечко забранени храни, в сравнение с преди /затова и не искам да споделям менюто тук - за да е дразня диетуващите Simple Smile/. Все си мисля, че ако пак стана стриктна, свалените килограми ще са повече за същия период. Но пък и аз не бързам вече Simple Smile

# 493
Аз също си мисля (по-скоро обвинявам Grinning ), че ако бях по-стриктна щях да имам много по-добри резултати. Обаче съм убедена, че точно това ми помогна да се придържам към този режим толкова време. По принцип я изкарам месец, я не. Ей това ми е проблема, влизам ударно и много бързо губя ентусиазъм, все бързам, а знам, че не става така. Сваляла съм много, наистина много Grinning Къмто 35кг има Grinning

# 494
Исках да ви попитам нормално ли е и от какаото ли би било, ч чак се притесних да не съм се разболяла от нещо...Надявам се да е от това, повече толкова какао никога...не знаех, че има такъв ефект ако се прекали,само за полезните му свойства слушах...

Не е от какаото, а от кокосовото масло! Има МCT в него, което разхлабва много и може да причини болки в стомаха, разстройство и какво ли не. Също много хора го взимат преди да тренират заради енергията която дава, такаче това ти обяснява безсънието (какаото може да допринесе ако си чуствителна към кафеин и си пила и кафе).. толкова МНОГО кокосово масло/олио не трябва да се яде не зависимо дали е в калориите или не, дали е кето и т.н. Колкото и да е здравословно в такива количества не е.. повечето гурата повече от 30гр на ден няма да препоръчат. Мазнините трябва да се набавят от неща като ядки, авокадо и мазна риба.

Общи условия

Активация на акаунт