ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 254
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм в тотален застой...от седмица и не съм ходила по голяма нужда от 4 дни... Sad Идеи?

# 571
Уха, 4 дни? Като за начало пробвай с някое хапче, аз съм взимала сена преди години. В дългосрочен план смяна на режима на хранене - повече фибри, повече мазнини, повече вода.

# 572
Аз съм в тотален застой...от седмица и не съм ходила по голяма нужда от 4 дни... Sad Идеи?

Пиеш две хапчета Елакса и една седмица ядеш и с*реш 😂  Също китайския билков чай за отслабване много добре разхлабва, но е болезнено първите пъти.

# 573
Храни, които знам, че действат разхлабващо са овесени трици, киви, сини сливи, сладко от рози, круши. Аз обаче имам сериозни проблеми в това отношение и храни не са ми действали. Всякакви видове хапчета, шоколадчета, прахчета и т.н. със сена, са ме скъсвали от болка. По време на бременността ми препоръчаха дуфалак и не съм имала никакви проблеми или болка. След това продължих да го използвам, когато се налага.

# 574
Киви или сушени сини сливи. Поне при мен тези неща действат.

# 575
Сена - твърдо не, защото води до привикване и прави червата лениви
Елакса - да. Ползвам я и съм много доволна.

# 576
Аз ползвам капсули алое на кристали. Действието е по-бавно, но действа и няма болки.

# 577
Ядосах се след 5 ден и една колежка ми даде шоколадче и го изядох половината. Това се случи в 17.00 и подейства чак в 7.Този китайски чай какъв е? Лошото е че природните неща хич не ми влияят стомаха ми е като камък пия студена вода или топла нищо не го мръдва. Под студена имам предвид ледена...

# 578
  • Sofia
Включвам се при вас и аз. Ще пробвам с калориен дефицит, но ако ми дойде в повече ще мина на 90 дневна диета, от която имам доста добри резултати преди гдини. Проблема са 5 килограма. Не е много, но никога не съм изглеждала толкова зле. То е и защото спрях всякакви физически упражнения, работя и от вкъщи от доста време...и нещата излязоха от контрол.
Поднових си картата за фитнес, защото вкъщи няма да стане. Като за първи ден бях на пилатес, но дано ентусиазма ми не угасне.
Започвам от 65 кг., обиколките ще меря допълнително.

# 579
успех и разказвай какви ги вършиш
моите 5 кг нямат желание да си ходят

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 15:11 от Herzen

# 580
Изписаха ме днес, прибрах се и веднага на кантара. Слава богу промяна няма.
Но трябва още няколко дни да ям солети, бисквити, картоф, ориз. Всичко което не съм яла повече от половин година.

Иначе три дни съм на солети, обикновени бисквити, банани и теглото ми е същото. Плюс системи с глюкоза и лекарства.
Така че... Вече не знам кое работи и кое не.. При положение че от това хранене даже съм намалила теглото.
А и очаквам всеки момент МЦ.

# 581
  • Варна
Изписаха ме днес, прибрах се и веднага на кантара. Слава богу промяна няма.
Но трябва още няколко дни да ям солети, бисквити, картоф, ориз. Всичко което не съм яла повече от половин година.

Иначе три дни съм на солети, обикновени бисквити, банани и теглото ми е същото. Плюс системи с глюкоза и лекарства.
Така че... Вече не знам кое работи и кое не.. При положение че от това хранене даже съм намалила теглото.
А и очаквам всеки момент МЦ.

На първо място ти пожелавам крепко здраве!

Иначе, си била на стриктна монодиета. За нея знаем, че има чудесни бързи реултати откъм загуба на килограми, можеш да свалиш даже от моно на солети и бисквити. Друг въпрос е, колко е вредно след едно определно време.
Казвам го, защото аз имам роднина, която отслабвала по време на сесия - значителни килограми след доста седимци само на обикновени бисквити... Ама така и не са й останали килограмите като се е връщала на "нормално хранене". Сега се втали с интервално гладуване и наблюдавам, колко дълготраен ще е ефектът.

# 582
  • София
Записвам се и аз 🙂 Чакам си индивидуалния режим от Руми Илиева и междувременно тренирам с програмата й Push за начинаещи.
Имам да свалям около 20 кг,не очаквам бързи резултати.

# 583
  • София
Да се включа и аз по темата. Преди 1г и половина реших да направя промяна в начина ми на живот след диагнози поликистоза, инсулинова резистентност, кг много в излишък и т.н
С ежеседмични кардио тренировки поне 3х на седмица без прекъсване и ограничаване на определени храни, ефектът е минус 25кг. Мотиватор здраве е на първо място.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 17:56 от stellissima

# 584
Дорчестър, при мен ще е още няколко дни, но после идва чуденето ми как да се захранвам. Признавам, че повече ме е страх.

Днес кантара е близо килограм по малко, но вече нямам много вяра докато не се установи трайно на това положение поне седмица.

Днес продължавам на бисквити и порция сладки картофи.
Сега сложих да си изпека ябълки.
Пия ментов чай от домашна мента.

Добре дошли на новите момичета в групата.

Общи условия

Активация на акаунт