ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 118
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
браво на теб, ето така се прави Flowers HibiscusHug
имам две близки девойки с поликистоза
и двете са над 100 кг, но нямат нито желание да променят храненето си, нито интерес да прочетат нещо повече от това, което докторът им е казал, а последният им спорт е бил в 5ти клас

# 586
  • София
и двете са над 100 кг, но нямат нито желание да променят храненето си, нито интерес да прочетат нещо повече от това, което докторът им е казал, а последният им спорт е бил в 5ти клас

За мен най- негативно влияние да напълнея толкова оказа работата от офис  и обездвижването със седене пред компютър.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 17:55 от stellissima

# 587

Поликистозата няма много общо с килограмите. С разумно и правилно хранене, теглото се контролира успешно.

Аха, аха, на една миниатюрна крачка съм от постигане на първата си цел. Едни 700гр. Ще видим колко време ще ги свалям, при положение, че миналия месец уж свалях и качвах едни 2кг, и реално нищо не свалих за цял месец.
Умирах от ужас в болницата, че от тъпчене на въглехидрати кантара ще се изстреля нагоре...но до този момент, вече седмица, върви надолу.
Още малко ще е това и бавно започвам да се захранвам.

# 588
  • София

Поликистозата няма много общо с килограмите. С разумно и правилно хранене, теглото се контролира успешно.

Аха, аха, на една миниатюрна крачка съм от постигане на първата си цел. Едни 700гр. Ще видим колко време ще ги свалям, при положение, че миналия месец уж свалях и качвах едни 2кг, и реално нищо не свалих за цял месец.
Умирах от ужас в болницата, че от тъпчене на въглехидрати кантара ще се изстреля нагоре...но до този момент, вече седмица, върви надолу.
Още малко ще е това и бавно започвам да се захранвам.

Поликистозата не е пряко свързана с наднормено тегло, това и аз искам да подчертая, защото познавам много слаби жени с този проблем. Всеки случай е индивидуален и не генерализирам Simple Smile
Самият синдром влияеше негативно на хормоналните показатели при мен и изначално се появи в следствие на рязко напълняване по думите на тогавашния ми лекар.

# 589
близките ми девойки си оправдават кг с поликистозата

седя си дебела, хич не ми е диетично
чудя се НВД, ОМАД или моно

# 590
Здравейте да отбележа моят резултат от днес сутринта - 57.1.Остават ми още цели две килца който се надявам да смъкна до Коледа, защото много бавно вървят при мен нещата в посока на долу.Важен е резултатът.Да обобщя за около по малко от 2 месеца съм свалила 7 кг и малко.

# 591
Herzen, и аз съм с такава от 15годишна, но никога килограмите ми не са били от поликистозата.

ВикитоУ, това хич не е бавен резултат, напротив, съвсем оптимален е.

Аз при стриктен режим, миналия месец не свалих и грам. По-скоро въртях едни 2кг надолу-нагоре.
Чак този месец кантара най-накрая тръгна надолу и то с хранене, които никога не съм вярвала, че ще има резултат на сваляне.

# 592
Мацки, малко мотивация. Все съм тук, а не съм се показвала Grinning Сакън, де .. ама ако на някого му подейства мотивиращо, страхотно!
Преди години, после напълнях още. Най-много свалих с 90 дневната диета, с нея стартирах. Правила съм я 2 пъти. Предразположена съм към качване и лакомия (най-вече). През годините, до днешно време, съм все в коловоза на всякакви диети. Но поддържам, когато се отпусна за известно време, пак влизам в релси. Засищам лакомията и после отслабвам. Знам колко порочно е, ама .. обичам храната и изкушенията. Друг вреден навик нямам Grinning
Моля да не ме цитирате, ще изтрия после, понеже ме е срам.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 10:51 от Nestle93

# 593
  • Sofia
Аз вървя напред, като вече имам 1 кг надолу. Старая се да съм в калориен дефицит, като избягвам сладкото (освен лъжичката захар в сутрешното ми кафе). Също така ям до макс 19 часа, след това само вода, чай. Спрях и алкохола, но не само защото усетих че всяка вечер нещо пийвам, ами защото имам и розацея и не ми се отразява добре. Пък и ще спомогне свалянето на кила, надявам се Simple Smile
Тренирам умерено- пилатес 3 пъти в седмицата, 1 път с тежести, пак умерени, във фитнеса.

Засега успявам, пък дано не се разколебая. Не са ми много килограмите за сваляне, но имам да стягам телеса Simple Smile

# 594
yaaayyyyyy, както е модерно да се казва Simple Smile
браво, Нестле Hands ClapHands ClapHands Clap

# 595
Nestle93, ехее, под какво си крила този пясъчен часовник, страхотна фигура имаш. Поздравления за успеха!

# 596
Нестле, страхотни резултати, поздравления!

# 597
Много ви благодаря, момичета. Борбата е много дълга, но си заслужава Heart Exl Ще излъжа, обаче, ако кажа, че на голо всичко е толкова красиво, ама ... няма пълно щастие.

# 598
Аз се научих да обичам следите от отслабването, наричам ги бойни белези и ми напомнят че мога да постигна много Simple Smile Понеже сега масово ходя с кроп топ + дънки висока талия, част от стриите по корема ми се виждат и изобщо не ми дреме, а преди оле мале чак тези малките зад коляното криех Grinning

# 599
  • Варна
Наистина мотивиращо, Нестле! Браво и пак браво Heart Exl

Аз мръднах линийката People Dancers в последните дни съм всеки път под 97, така че отчитам 8 кг за преборени.

Много се кефя на себе си, че не съм се подхлъзнала за този месец и половина. От всичките забранени храни съм си позволила една лъжица жито със захар на задушницата.

Общи условия

Активация на акаунт