COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 978 333
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 12 420
За 10 човека, желаещи ваксина, пари вече едва ли някой ще даде. Ама медицинските сестри всеки ден трябва да ядят. И те, и децата им.
Факт. Иначе мрем. И ние и децата ни. Някои даже неродени мрат.

# 12 421
Тук за сутрешния дебат с Мангъров и другите, за който го е изпуснал и му е интересно
https://www.flagman.bg/article/249361?fbclid=IwAR0rWsTQ0V1_CWgh7 … TTnl_a-pFBd6b_Ecs

# 12 422
  • Шотландия
Тук за сутрешния дебат с Мангъров и другите, за който го е изпуснал и му е интересно
https://www.flagman.bg/article/249361?fbclid=IwAR0rWsTQ0V1_CWgh7 … TTnl_a-pFBd6b_Ecs
Някъде има ли видеото,  че не го намирам? Не ми се четат преразкази...

# 12 423
Аз сега го изгледах на запис. Мангъров мънкаше като двойкаджия на изпит.

# 12 424
  • Шотландия
Дай линк де.

# 12 425
# 12 426
Някъде има ли видеото,  че не го намирам? Не ми се четат преразкази...
Ето видеото
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/lekari-i … iv-vaksinite.html

# 12 427
  • София
Мангъров не ми притеснява толкова. Той е много бита карта. Притесняват ме повече партиите, които се опитват да влязат в НС с антипандемично говорене. Марешки, който ще прави референдум срещу задължителното ваксинирате и маските и Възраждане, които правят митинг срещу маските. Те сега ще влязат в прожекторите на медиите

# 12 428
  • София
Мангъров не ми притеснява толкова. Той е много бита карта. Притесняват ме повече партиите, които се опитват да влязат в НС с антипандемично говорене. Марешки, който ще прави референдум срещу задължителното ваксинирате и маските и Възраждане, които правят митинг срещу маските. Те сега ще влязат в прожекторите на медиите
Всички тези хора нямат съществено значение. Основната вина носят личните лекари, а и като цяло медиците, с които населението е в личен контакт. Масата уж специалисти, на които хората лично се доверяват, говорят още по-големи глупотевини от тези по екраните. Това е проблемът. Лично ги съветват да не се вааксинират.

# 12 429
Дай линк де.

По телевизията го гледах, нямам линк.

# 12 430
Преразказът във Флагман е много тенденциозен и в полза на Мангъров. Сега нямам време,но по-късно ще изгледам предаването.

# 12 431
Всички, които разчитат че с говорене против мерките и организират протести ще влязат в НС, са обречени на неуспех...Самият факт, че се занимават с такива манипулации и конспирации, които са опасни за здравето на хората, говори, че нямат място не само в парламента, но и в политиката изобщо....И не всички хора в България са толкова глупави, за колкото ги мислят..

# 12 432
  • В заешката дупка
Цитат
Нови американски проучвания, публикувани в петък, показват, че ваксините срещу COVID-19 остават високоефективни срещу хоспитализации и смърт, дори когато извънзаразният вариант на делта обхвана страната.

Едно проучване проследява над 600 000 случая на COVID-19 в 13 щата от април до средата на юли.  Тъй като делтата се повиши в началото на лятото, тези, които бяха неваксинирани, бяха 4,5 пъти по -склонни да се заразят от напълно ваксинираните, над 10 пъти по -вероятно да бъдат хоспитализирани и 11 пъти по -вероятно да умрат, според Центровете за контрол и превенция на заболяванията.

„Ваксинацията работи“, каза д -р Рошел Валенски, директор на CDC, на брифинг в Белия дом в петък.  „Изводът е следният: Имаме научните инструменти, от които се нуждаем, за да обърнем ъгъла на тази пандемия.“

CDC finds unvaccinated 11 times more likely to die of COVID

# 12 433
Всички, които разчитат че с говорене против мерките и организират протести ще влязат в НС, са обречени на неуспех...Самият факт, че се занимават с такива манипулации и конспирации, които са опасни за здравето на хората, говори, че нямат място не само в парламента, но и в политиката изобщо....И не всички хора в България са толкова глупави, за колкото ги мислят..
За съжаление при 50% гласуващи, само 2% са достатъчни, за да ги вкарат в парламента. И тогава хаосът в него ще е доста по-голям...

# 12 434
Еми хубаво, гонят интерес и ползи, но замислят ли се като им вярва народа, че няма вирус, че не е страшен, че ваксините са чипове, че.. както сме на второ място в света по смъртност и стане по-лошо (дано някак се опазим) какъв електорат ще гонят и Мангъров, и Възраждане, и някакви обединени там...Мангъров се боготвори вече от някои хора и е страшно просто, не съм вярвала, че един човек може да окаже такова влияние и промие мозъци, а може и такъв капацитет да имаме. Но ..пострадат ли още хора, ако не се направи нещо и всеки загуби ли близък, стои по стълбища, моли се като просяк, тресе се от притеснение и нерви...те как мислят, все така ли ще гледат хората и говорят. Не знам Мангъров как са го поканили пак, то самите медии сякаш го правят нарочно. На този трябваше да се отнеме лекарската практика отдавна, но...не знам имат ли право на това. Даже и в чужбина го цитират вече и става смешен , но тук е месия.

Общи условия

Активация на акаунт