COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 971 641
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 19 560
  • sofia
Чакат....на всички е ясно какво следва....

Дреме му на господин Коцаров,че днес има починали 8 автобуса хора.

Места в болниците има,ако няма места може да сложат столове и без това няма кой да лекува, а и тези дето останаха да лекуват според мен скоро ще си бият камшика.

Дъно!

Накрая ще пусне заповед да ги слагат по двама на легло, като в Монтана и хоп - с един подпис ще осигури 100% увеличение на леглата във всички ковид отделения в страната.
Пък и като умират по 200, това са си 200 свободни легла...

# 19 561

Места в болниците има,ако няма места може да сложат столове и без това няма кой да лекува, а и тези дето останаха да лекуват според мен скоро ще си бият камшика.

Дъно!

Накрая ще пусне заповед да ги слагат по двама на легло, като в Монтана и хоп - с един подпис ще осигури 100% увеличение на леглата във всички ковид отделения в страната.
Незнам как издържат лекарите...
Според мен в момента държава няма!

# 19 562
Според мен лекарите трябва да заведат дело срещу държавата и да я осъдят за това, че са принудени да работят под такъв жесток натиск, на такова работно време и в такива условия, а управляващите не предприемат никакви мерки.

# 19 563
Ами с това повтаряне на "легла има" какво значение ще е къде ще легнем? Явно е само до лягане, не до лекуване. Впрочем Арена Армеец е заета, на 24-ти Любо Киров ще има концерт там. При този ад ще напълнят залата с няколко хиляди души. Без думи съм.

# 19 564
Има ли информация къде може да се гледа изявлението на Кацаров за новите мерки?

# 19 565
Миналото го даваха на Нованюз, но май днес няма ида има такова - докато се очакваше предишното, имаше заставка, сега дрънкат глупости, но не тече никакъв текст.
Лъжливото овчарче...

# 19 566
Не знам защо лекарите не надигат глас, имам чувството, че от тях  едни опъват, а други им гледат сеира и всяват смут и разколебаване сред пациенти и познати.

# 19 567
  • София
Вероятно защото вече нямат сили.

# 19 568
И за мен е загадка защо лекарите мълчат. И наистина много от тях успешно се скатават сякаш няма вирус, а другата част се подлага на риск и опира пешкира. Но то в тая обстановка и стоматолог да си и рехабилитатор или какъвто и да било друг специалист си застрашен, щом през кабинета ти минават N брой хора на ден. Културни хора би трябвало да са, начетени. Защо не надигат глас? В интерес на истината в началото и аз се бях повлияла от някои техни предпазливи изказвания за ваксините и си казах, че те повече разбират и щом се въздържат, явно има защо. Вече нямам такива колебания, но пък ето на - почнаха пробиви на ваксинирани и то все по-често.

# 19 569
  • софия

Дъно!

Ще турят по още едно легло.Та по трима на две легла.Реве ми се . От Монтана съм родом.

# 19 570
Аз присъствах на разговор за пандемията между антиваксър и доктор работещ в реанимация. Приятелски и т.н., но все пак ми стана ясно защо (предполагам) са решили че няма смисъл да се разправят.

# 19 571
Миналото го даваха на Нованюз, но май днес няма ида има такова - докато се очакваше предишното, имаше заставка, сега дрънкат глупости, но не тече никакъв текст.
Лъжливото овчарче...

Не мога да повярвам, че този псевдо специалист го оставиха във второто служебно.
Това говори доста и за неговите шефове Simple Smile

Неадекватен до последно !!!! … но пък иначе знае как да се лекува … по вярната пътечка.

4 e новото 3 … прецизиран, всеки момент се очакват … .бляк

# 19 572
Преди обед е казал, че "до часове ще обявим новите COVID мерки".  Днес след обед, но не е посочил час.

… но пък иначе знае как да се лекува … по вярната пътечка.
И да топи колегите си.

# 19 573
  • Където морето целува небето...
Започва нещо по Нова.

# 19 574
Я, май все пак ще има нещо - показват кадри по новините на Нова.

Общи условия

Активация на акаунт