COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 971 601
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 19 710
Ами банката като ми е в мола, ще мога ли да я посещавам?

# 19 711
  • София
Всички са объркани сега, само чакам да видя четвъртък. Да не говорим за лабораториите колко ще се объркат при нулева организация, ако случайно за ден не произведем хиляди лаборанти. И прочее. Ама не ми се коментира, само ще гледам. Имам сертификат, не е в това проблемът.

# 19 712
  • София
Ти остави банката, в Парадайс има филиал на болница "Надежда", там как ще се процедира?

# 19 713
Лекарите ще бъдат ли със зелен сертификат и те?
Впрочем, като цяло мерките биват, понеже персоналът във всички места ще трябва да се ваксинира. Все някога ще им писне са се тестват. А това са си голям процент хора, които иначе не биха се ваксинирали. То се видя досега, че доброволно който иска се е ваксинирал. Учителите няма как да ги задължат засега, понеже има недостиг и без това. Много голям процент са пред пенсия и просто ще напуснат, ако ги задължат. И ще се окажем на средата на уч. година без учители. Там според мен ще го карат по-полека, но рано или късно ще измислят и за тях нещо.

# 19 714
  • София
За тези въпроси ще трябва да се изчака заповедтта – да се види точно как е формулирано.

# 19 715
Ти остави банката, в Парадайс има филиал на болница "Надежда", там как ще се процедира?

И аз се чудя. Ако на входа на моловете проверяват, как да удостовериш за какво си?
За хран. магазин разбрахме, че няма да има сертификат. В парадайс долу има Била, как ще ме пуснат до Била без сертификата?

# 19 716
За избори и за посещение на държавни институции не се изисква сертификат.
ВиК и Енергото са частни дружества, нещо за тях има ли или...?

Пълна глупост е това със сертификатите, няма как да проработи. Но... както отдавна се говореше покрай мен, че ще се въведат сертификати, а не затваряне защото иначе ще трябва да плащат компенсации на бизнеса.
Сега - крути мерки, ограничения и пари няма да харчат за компенсации. Хитреци...
Мразя да ме принуждават и не смятам да се ваксинирам.

# 19 717
За учениците трябва ли сертификат?

# 19 718
  • sofia
моля Ви нещо не разбрах...за да отида в Практикер ми трябва ваксина, а продавачите там с ваксина ли трябва да са?

# 19 719
  • София
моля Ви нещо не разбрах...за да отида в Практикер ми трябва ваксина, а продавачите там с ваксина ли трябва да са?
Не, не ваксина, а сертификат.

# 19 720
Ми гледах брифинга и не разбрах и аз. Чакаме заповедта

# 19 721
То този, дето ще подпише заповедта е най-объркан.
Четох днес една статия, хвалят се, горди, че десет хиляди и малко безплатни тестове направили в ковид-зоните.
А от четвъртък в какви мащаби ще е тестването? Дали ще искат да се тестват, че ако някой излезе положителен, ще трябва и да го карантинират.

# 19 722
  • Сф
За избори и за посещение на държавни институции не се изисква сертификат.
ВиК и Енергото са частни дружества, нещо за тях има ли или...?

Пълна глупост е това със сертификатите, няма как да проработи. Но... както отдавна се говореше покрай мен, че ще се въведат сертификати, а не затваряне защото иначе ще трябва да плащат компенсации на бизнеса.
Сега - крути мерки, ограничения и пари няма да харчат за компенсации. Хитреци...
Мразя да ме принуждават и не смятам да се ваксинирам.
Е не виждаш ли как става по света? Ако искаш , пак имаш избор.

# 19 723
  • sofia
леле, каква лудница настана ..хахахха

# 19 724

Или тест - и за тях, и за вас.

То този, дето ще подпише заповедта е най-объркан.
Четох днес една статия, хвалят се, горди, че десет хиляди и малко безплатни тестове направили в ковид-зоните.
А от четвъртък в какви мащаби ще е тестването? Дали ще искат да се тестват, че ако някой излезе положителен, ще трябва и да го карантинират.

Ами ако искат - като гледам, нито едно от местата за които ще се изисква сертификат, или тест не е жизненоважно за посещение.

Общи условия

Активация на акаунт