COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 971 510
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 19 695
  • Сф
Защото питаха не може ли контактен да се освободи с отрицателен тест. А повече логика има ваксинран контактен да не се разболее и да бъде освободен от карантина.
Точно така е мм. Търка дивана за лудо! А и нали писаха, че в ЮК и Ирландия , ваксинирани не се карантинират . Пример , болно дете, бащата например може да си ходи на работа. Според мен, всичко идва от това че ваксинираните го карат по леко , не се и заразяват лесно. Не го ли схванахте това не знам. Моето дете го кара тежко, хем е дете. Ние с мм , няма ни нищо почти, ваксинирани, на него хич , даже си взе антиген днес - отрицателен.

# 19 696
Зелен сертификат при нулева организация на ваксинация и при 20% ваксинирани е пълна глупост и бягство от отговорност. От 21-ви ще бъде пълен хаос.
Абсолютно...И най-лошото ефектът ще е 0...Няма как да се ограничи заразата по този начин, невъзможно е.

# 19 697
  • София
По-добре, отколкото да ни затварят заради антиваксъри. Не може вечно да тъпчем на едно и също място. Преди нямаше ваксини, сега има.

# 19 698
Защо не изчакаме да излезе официално заповедта и да четем?

# 19 699
Който пазарувал от Кауфлант, Метро, Лидл и т.н. пазарувал. Ако не си ваксиниран и нямаш зелен сертификат не може вече да влезеш в тези магазини.
Както всеки път, така и този път написаното от теб НЕ е вярно.
Нищо ново под слънцето.
Ето Роналд го е обяснил грамотно и разбрано.
Зелен сертификат при нулева организация на ваксинация и при 20% ваксинирани е пълна глупост и бягство от отговорност. От 21-ви ще бъде пълен хаос.
На същото мнение съм.
Но важното е да сме без маски и да няма други мерки, защото сертификатът е достатъчен все пак.....
Аз не съм виждала тук такъв пост, но не чета съвсем абсолютно всичко. Може ли моля поне един пример Кой ваксиниран тук не иска мерки? Благодаря.

# 19 700
Ако оставят университетите присъствено, искат не искат, студентите ще се ваксинират. Това е доста добър подход от тяхна страна, за по-голям % ваксинирани.

И какво ще са глобите?

# 19 701
Нали в един момент вече, тестовете не отчитат вируса в носоглътката, нещата се развиват надолу и се откриват с други методи и по други признаци. А и Делтата по-бързо действа. /това по повод отрицателните тестове /
да, точно така е...но ако е кръвен тест би трябвало да се позитивира.

# 19 702
Ако оставят университетите присъствено, искат не искат, студентите ще се ваксинират. Това е доста добър подход от тяхна страна, за по-голям % ваксинирани.

И какво ще са глобите?

Нали ще има възможност за безплатно тестване за получаване на сертификат?

# 19 703
Сега дали няма да има бум на фалшиво ваксинирани?

# 19 704
Имат време до два дни да се ваксинират
Сертификатът би трябвало да важи 14 дни след датата на ваксината, доколкото ми е известно.

# 19 705
  • София
Да има. Ковид обикновено ги разграничава.

# 19 706
Няма да посещавам тези места, но няма да се ваксинирам. На изборите ще отида да гласувам против Радев нарочно.
Как ще идеш на избори без зелен сертификат?

# 19 707
  • София
Имате ли представа дали в момента има и друг вирус със силна хрема? Правим вече два антигенни, отрицателни.
Явно има. И вкъщи детето с такъв беше и с два отрицателни PCR и антигенен. Много странен и много бързо го обърна на бронхит за два дни.

# 19 708

И какво ще са глобите?

Нали ще има възможност за безплатно тестване за получаване на сертификат?
Може ли повече информация, вече се обърках....

# 19 709
За избори и за посещение на държавни институции не се изисква сертификат.

Общи условия

Активация на акаунт