Отговори
# 225
Настроение:

Най-абсурдните суеверия за петък 13-и

Петък 13-и, наричан още „черен“ или „фатален“ петък, от незапомнени времена предизвиква у много хора неясното усещане на първичен страх.
Не е съвсем ясно откъде идват купищата суеверия за този ден - някои търсят обяснение в християнската религия, други го намират в скандинавската митология, трети – в магьосничеството.
Независимо какъв е произходът на суеверията и поверията около този ден, едно е сигурно - някои от тях са едновременно абсурдни и забавни:

Не канете 13 гости на петък 13-и!
Не раждайте на петък 13-и!
Не разговаряйте с непознати в петък 13-и!
Не поглеждайте към числото 13!
Не пътувайте в петък 13-и!
Вторник 13-и не е по-добър от петък 13-и!

Освен петък 13-и в някои испаноезични страни смятат и вторник 13-и за ден на лош късмет, защото го свързват с римския бог на войната Марс.

# 226
За настроение на вечерта танци , манци . People Dancers
Морска фиестааа
https://www.youtube.com/watch?v=iOe6dI2JhgU

Скрит текст:
Семих айде ела да танцуваме . Ти можеш !

Софиии , хареса ли ти Аполона на новите снимки ?
 Наистина е станал стегнат и слаб .
Добре че аркадаша пусна снимката иначе Чачо нема се сети че има ИГ .

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 21:40 от femmi2

# 227

Да извадя от нафталина маминия Аполон и ... да се включим и ние в Морската фиеста.

# 228

Здравейте!

Flowers Blossom ФЕМИ* харесва ми  Чаго,
променил се е ,почти си е върал предишните кгр..

на Толга пожелавам успех като продуцент
но сценария на Лимит*  не ми допадна
нищо че описват книгата като голям хит..
ученички..катастрофа..борба за живот..голяма драма!

Flowers Bouquet ЕМИ* има ли още шанс, да видим Толга в роля..

# 229

Софиии, имай милост към "зрели" дами като мен! Stuck Out Tongue Winking Eye От толкова красота и атлетични тела ще вдигна "тансиона", сърцето ми взе да подскача! Joy Joy Термометърът показва  23°C, а аз след твоя пост съм с усещането за  40°C. Sweat Smile
Flowers Bouquet ЕМИ* има ли още шанс, да видим Толга в роля..

А сега сериозно да отговоря на въпроса ти. Убедена съм, че ще видим Толга в още много роли. Филмът, за който той говори трябваше да започне да се снима, но обстановката в Турция - тежка пандемия, пожари и наводнения, объркаха плановете му. Като отговорен и състоятелен гражданин се е впуснал в подпомагане на засегнатите райони и не му остава време за нищо друго. Да се поуспокои обстановката и ще видим нашето момче на снимачната площадка. Толгахан винаги е заявявал, че актьорството е в сърцето му и би се снимал до преклонна възраст. Вярвам му!

Ново от Амине (не е сама, но и това е нещо).

Скрит текст:

Ново и от Суде:

# 230
Здравейте Nature Sunny
На вас оставям да сервирате кафенцето.

Софи , ще снима Толга вярвам в това. Нетърпеливи сме това е положението.

А,за сегашната форма на Чаго супер е така. Знаех че пак ще стане предишният. Трябва време да излезе от образа на поредната роля. Надявам се след ретро проекта да играе съблазнителен Казанова.
Пак започна да се пише за прочутия Коджа борец. Ужас ! Защо непрекъснато му слагат тая роля ? Преди като писаха нищо не излезе вярно кадъната, която му спрягаха каза че няма такова нещо.

# 231
Здравейте, момичета!

Светът се състои от малки радости. Кафето е една от тях...
Научете се да бъдете щастливи, доставяйки си малки удоволствия ей така, без повод.
Желая ви ведър и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

Цитат
hanmedyapim
Снимането на сериала LIMIT продължава с пълна скорост ...
„Група ученици от гимназията ... Невероятна катастрофа с автобус и оцеляването на 5 ученички ...“

Това ми хареса:

# 232

Да се разхладим със сладолед в жегите и после да се разтопим с любимците Stuck Out Tongue Winking Eye  Емииии понеже ще се изпотръшкаме на тая красота и сексапил давай нещо на екс коктейл или айрян

Емиии ,
Скрит текст:
, капитана също спада към любимците но се  е променил за новата роля .
 Капитана стана състарен с тая визия . Иначе е много готин мъж като виното.
Ще те помоля като имаш време да преведеш резюмето  и да го постнеш в нашата тема . Там пишем за него защото е част от каста на ОС .
ето линк да видиш снимката и резюмето . Благодаря предварително .
 Може и на вас да ви е интересно и да решите да загледате сериала .
 Заради капитана ще погледна в начолото макар да не ме кефи каста . https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1862525
Капитана игра с Шафак Пакдемир в ЗЯ.
След пожарите  и наводнения сполетя Турция. Ужасни бедствия това лято.

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 17:26 от femmi2

# 233

Напитката пристига в компанията на Али и Гьозде - още една незабравима екранна двойка в "Игра на чувства"

Феми, благодаря за сладоледа и любимците. Превода и снимката ще ти изпратя след малко на лични. Пусни ги ти в темата.
     Хайде още малко настроение и морски "страсти" с непоправимия романтик Али:

Скрит текст:

# 234

Шерефе - Наздраве . Много хубави гифки Gift Heart
Еми , Ок  разбрахме се .
 Снощи така се смях , оправи ми настроението мацката.  Чаго ходи за риба за да избега от Дуда , направо да я разкара кво я търпи . Joy  те неговите риби в морето са по безопастни .
 Тази песен е лятна , романтична точно като за един приказен остров където срещаш любовта .  Често я слушам и ми е влезнала под кожата .
https://www.youtube.com/watch?v=CZqBfJmfrdY

Ревнив Пойраз ще стане Опаснооооо . Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 18:13 от femmi2

# 235

Nature Sunny Морските страсти и лятните емоции продължават на макс*..
от всичко по много, радост за очите и наслада за душата,
наздраве и да ни е сладко и прохладно!
Nature Sweat Drops

Суде става все по-красива.. Sleeping

# 236
Снощи така се смях, оправи ми настроението мацката.  Чаго ходи за риба за да избега от Дуда, направо да я разкара кво я търпи . Joy  те неговите риби в морето са по безопастни .
 Тази песен е лятна, романтична точно като за един приказен остров където срещаш любовта. Често я слушам и ми е влезнала под кожата.

Ревнив Пойраз ще стане Опаснооооо . Stuck Out Tongue Winking Eye
    Феми, сладурка е новото момиче във вашата тема, пък е и на "един акъл" с нас по отношение на Дуда. Запалена по Чачо и гледа всичко, в което той участва. Браво!
    При Пойраз може и да става опасно, но моите сладкиши Шимал и Дживан още са на вълна надцакване, хитруване, мръсни номера и т.н. Но има надежда -  бавно и полека "проглеждат" колко са влюбени един в друг. След още 10-тина епизода може и да дочакаме истинска целувка! Joy

Nature Sunny Морските страсти и лятните емоции продължават на макс*..
от всичко по много, радост за очите и наслада за душата,
наздраве и да ни е сладко и прохладно!
Nature Sweat Drops

Суде става все по-красива.. Sleeping
     Софи,

Наздраве!

# 237

двамата са като цветен калейдоскоп..
колкото повече ги гледам  все повече ми харесват
Kissing Heart

Hearts

# 238
Здравейте, момичета!

Нека това, което вчера е било мечта, днес да стане част от живота Ви...
Добро утро на Голяма Богородица!

Ново от Суде:

# 239

Общи условия

Активация на акаунт