Отговори
# 600

Гледам, гледам любимците и по-красив, харизматичен, талантлив и секси мъж от Толга не виждам!
     Маминият хубавец е по-по-най! The king!
     My handsome boy!

Грозденце, убедена съм, че Толга ще прикове погледите ни отново, превъплъщавайки се в поредния незабравим герой!  

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 10:43 от Emiliya

# 601
Минавам да пусна един пост да ни поздрави Еми:wink: 
Днес дали ще ни изненадат любимците.

Еми ,ще направиш ли колажче и на къдрокоско. Може и от забавните как припадам като го видим.

# 602

Гледам, гледам любимците и по-красив, харизматичен, талантлив и секси мъж от Толга не виждам!
     Маминият хубавец е по-по-най! The king!
     My handsome boy!

Грозденце, убедена съм, че Толга ще прикове погледите ни отново, превъплъщавайки се в поредния незабравим герой!  

Добър ден, така полегнал - поседнал Толгахан мога и аз да се прежаля 😂😂😂😂. Поне за него няма да ме е срам да кажа, че го харесвам, няма да изглежда перверзно. Щото останалите са доста млади..... хахаха

Извинявайте, днес така по оня начин ми е тръгнало. Ако шегата е груба, ще изтрия коментара.

# 603
Здравейте, момичета!

"Понякога трябва да си починеш от всичко, с което си свикнал.
От нещата, които правиш всеки ден.
Дори трябва да си починеш от човека, който трябва да бъдеш понякога...
дори само за един кратък миг.''

Нека доброто настроение е ваш спътник!
Спорна сряда!

Ново от сторито на Толга: Нашето момче отново лети за някъде ...
Цитат
tolgahansayisman
Не знам с каква епидемия се сблъскахме. Грип, който не знае какво е да мине!!

Дени, нищо няма да триеш. В нашата тема "цензура" няма. Подчиняваме се само на Правилата на форума.  Обичаме шегите и не се свеним да хвалим или критикуваме любимците си. Забавляваме се, наслаждаваме се на красивите турски актьори и с интерес следим всичко, свързано с тях.

Феми, с удоволствие ще направя колаж или гифка с къдрокоско, но пусни някоя фотка или интересен гиф, за да има за какво да се "хвана". Днес ще довършвам новата тема и ще бъда на компютъра по-дълго. Така че, давай идеи ....

# 604
Сигурно маминият лети по бизнес задачи.
Кафенцето е примамливо.
Грабвам си от него.  

Емиии ,ще помисля и потърся кадри на къдрокоско.
Има едни нови от епизода как шават с колежката между завивките.
Искам страст и мореее .
Сега го играят всичко свърши непознати сме ама друг път.... Хазиран няма да издържи дълго на тоя принцип.
Да внимава че Фема  ще отмъкне Измирският мачо Joy

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 18:55 от femmi2

# 605

И в нашата тема изгря слънце. Новина - бомба. Много съм щастлива и въодушевена. По-късно ще я коментирам... Сега бързам да ви я поднеса, за да ви зарадвам.
Нали сме си дружки по съдба!

Какъв е новият проект, който Толгахан Сайъшман връща на екрана

2021-09-29 18:13:33
Han Medya Yapım, собственост на Tolgahan Sayışman, стартира втория си проект веднага щом приключи снимките на японската адаптация на 2-сезонния мини-сериал "Limit" за дигиталната платформа.

Вторият проект на Han Media Production, игралният филм, написан от Makbule Kosif и Gülsev Karagöz и режисиран от Bulent İşbilen, ще бъде „Aynasız“.

Главен актьор в детективската комедия, която включва и любов, и романтика, ще бъде Толгахан Сайъшман, който е и продуцент на филма.

"HAN Medya Yapım" довежда известния южнокорейски оператор и 9-членния специален екип в Турция през октомври за екшън сцени в детективската комедия "Aynasız".

Снимките започват през последната седмица на октомври. Филмът, който е планиран да излезе на пазара през 2022 г., ще бъде заснет в Истанбул, Мармарис и Анталия.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 20:57 от Emiliya

# 606
Новината заслужава да се полее.
Софи да носи коктейлите.

Търпението се възнаграждава нали ви казах. Знам по себе си.
Любимците ще ни радват с проектите си.
Толга в екшън и романтика. :stuck_out_tongue_winking
_eye:
Продуцент на филма.

# 607
От Han Medya & Yapım:

Това, което прочетох допълнително:

Снимките на филма, чиито кастинг работи продължават бързо, започват през последната седмица на октомври. Снимките се планира да приключат до 4 седмици. Филмът „Aynasız“/"Ченге" ще бъде заснет в Истанбул, Мармарис и Анталия.

Феми, не смея още да се зарадвам истински. Чакам Толга да потвърди, че ще бъде главен актьор във филма. Тогава ще повярвам! Не искам отново да се разочаровам, както стана с първия му проект "Лимит". Бях убедена, че ще играе, а той даде път на младите актьори и остана зад камера.
     Дано сега не се случи същото.

# 608
Разбирам те Еми но ако това е филма за който Толга сам съобщи че ще играе и си пусна коса после я подстрига значи има вероятност да е вярно.
Новината от кой източник е не видях имена на познати блогъри.

# 609

Феми, новината първо я прочетох при Birsen Altuntaş, а след това Instagram и Twitter цитираха най-различни сайтове. Всички пишат това, което аз постнах.

# 610

Не знам за новината, но тези кадри са от "Сега и завинаги". Много е готин в този сериал, особено във втори сезон. Обаче героя му супер ме дразни. Много самочувствие, много нещо. Истински господар. Изобщо в тези турски филми мъжете все са номер едно. Аз не съм феминистка, но те са абсолютни тирани във всяко отношение. Мале, добре, че не живея в Турция. Сигурно щяха да са не обесили на площада за водач на женско движение и подривна дейност срещу мъжкото господство.

Прекрасната усмивка Heart Eyes Защо не се усмихва повече този човек?

Тази мадама, с която играе е много красива, по-красива е от жена му. Даже момичето в сериала с 4 епизода е по-хубава от жена му. Тея мъже слепи ли са, че винаги са с кофти жени? Или такива, които не им подхождат.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 23:36 от DeniAra

# 611
Не знам за новината, но тези кадри са от "Сега и завинаги". Много е готин в този сериал, особено във втори сезон. Обаче героя му супер ме дразни. Много самочувствие, много нещо. Истински господар. Изобщо в тези турски филми мъжете все са номер едно. Аз не съм феминистка, но те са абсолютни тирани във всяко отношение. Мале, добре, че не живея в Турция. Сигурно щяха да са не обесили на площада за водач на женско движение и подривна дейност срещу мъжкото господство.

Прекрасната усмивка Heart Eyes Защо не се усмихва повече този човек?

Тази мадама, с която играе е много красива, по-красива е от жена му. Даже момичето в сериала с 4 епизода е по-хубава от жена му. Тея мъже слепи ли са, че винаги са с кофти жени? Или такива, които не им подхождат.
    Дени, не си сама - и мене биха обесили на площада, защото мъжкото господство, особено силно изразено в турските сериали ми идва много в повече.
     Но за съжаление турската действителност е такава. Жената няма думата, тя трябва да бъде само съпруга и майка.   Да, има някакво образование, ходи на работа, но най-важното е тя да остане обвързана със семейството - само така жената има право на съществуване. А за физическия и психически тормоз - не ми се говори.
    Но ... Ийт Козан си го обожавам! Харесвам мъжете с характер, горди и независими, здраво стъпили на краката си и знаещи какво искат от живота.
    Високомерен ревнивец, с огромно его и златно сърце, добронамерен и чистосърдечен - това е моят г-н Ийт.

За съпругите/приятелките на нашите любимци мога само да цитирам поговорката: "Хубавите ябълки прасетата ги ядат", та и албанката, и шаманката се сдобиха със златните ябълки и няма пускане.
    За наш Толга е много късно - две дечица му роди Алмеда, но Чачо как да го избавим от Дуда - нямам идея.
   И за лека и спокойна нощ - една прекрасна усмивка и поглед, който разтапя.

# 612

Hearts

Flowers Bouquet ЕМИ* супер любопитна съм как ще изглежда
и Толга като полицай след Чаго и Джан,
 и какви са тези южнокорейци
след японската адаптация..
дано този път нищо не зависи от турския зрител
Hands Pray

# 613
Здравейте, момичета!

''Щастието е много тънка лента, която лесно се къса. В един момент си безкрайно щастлив, в следващия си нещастен. Без щастие, любов и доброта животът е просто един неизживян както трябва миг, който отлита като вятъра.
Човек е щастлив, когато има малко, но всъщност всичко...”

Усмихнат и успешен последен септемврийски ден!

Толгахан Сайъшман се завръща с „Aynasız“!

Han Medya Yapım, собственост на Tolgahan Sayışman, започва втория проект веднага щом завърши снимките на японската манга адаптация на 2-сезонния мини-сериал "Limit" за дигиталната платформа. Вторият проект на Han Medya Yapım е игрален филм, наречен „Aynasız“, написан от Makbule Kosif и Gülsev Karagöz и режисиран от Bülent İşbilen.
 29.09.2021 г. 22:16

Според новините на Birsen Altuntaş, водещият мъжки актьор от детективския комедиен филм, който включва също любов и романтика и продуцент на филма ще бъде Толгахан Сайъшман.
Han Medya Yapım довежда през октомври в Турция известен оператор от Южна Корея и специален екип от 9 души за екшън сцените в детективската комедия „Aynasız“.
Снимките на филма, чиято кастинг работа продължава бързо, започват през последната седмица на октомври. Филмът, който се планира да излезе през 2022 г., ще бъде заснет в Истанбул, Мармарис и Анталия.
Източник: gecce.com

С такива сутрешни новини ме "посрещат" сайтовете. Затова не устоях - постнах още веднъж дълго чаканата информация.
     Софи, мисля си, че Толга добре е насочил поглед извън пределите на Турция -  Япония, Южна Корея и т.н. държави, които проявяват интерес към турското кино и осигуряват огромна зрителска аудитория. А туркините да си гледат кървавите драми и исторически дизита.
     Моето въображение вече се вихри. Зная си, че Толга ще изглежда страхотно като ченге и несъзнателно до него поставям Суде. Ще направят чудесно дуо, а и отново ще скандализират турската закостеняла система и примитивна мисъл с 20 годишната възрастова разлика. Блюстителите на морални ценности ще размахват безпомощно пръсти. Ехаа, ... ще има екшън.

# 614
Суде е мацка и талантлива при това.
Що да не си помечтаем.

Еми ,до кой епизод стигна Случайна Любов,
наближава ли финала. ?
Четох че и нейното гадже Емре бей почва проект.
Може и да е почнал вече.
В подробности не съм се зачитала.

Софи ,споко. Няма да как да спрат филма.
Повечко се чака за премиери и после да го качат накъде и издебнат.
Ченге ще е заглавието нали така ?
Мармарис ,Анталия ех  красиви морски места. Heart Eyes

Изнервя ме че няма нищо официално за Чаго  само слухове за историята.
Прочетох нещо,  което ми вихри въображението но си плаче за платформа. Stuck Out Tongue Winking Eye
Стискаме палци любимците да им изберат страстни мацки. Рядко харесвам някоя има които биват.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 13:06 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт