Къде в Бургас? (59)

• 120 168
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 620
Момичета, трябва да сменя името на партидите за ток и вода в апартамента. Къде става това?

В офисите на ЕВН и ВиК. Ако са били на името на починал - удостоверение за наследници; също и нотариален акт и ЛК.

# 1 621
Момичета, трябва да сменя името на партидите за ток и вода в апартамента. Къде става това?
В ЕВН и ВиК съответно. ЕВН до Пантеона, работят до късно, включително събота и неделя. Обикновено сутрин има опашки, а става бавно. Лятно време почивните дни около обяд е идеално - няколко пъти съм ходила и винаги е празно.
За водата - във ВиК в Славейков. Ако са ви стари водомерите обаче ще искат пълно да ги смените и да ги пломбират. Там става сравнително бързо. Искат и на двете места документи за собственост - дали нотариален акт, удостоверение за наследници, смъртен акт - зависи какъв е казусът.

# 1 622
  • Бургас
А в офиса на ВиК до училище Братя Миладинови става ли, или може само в Славейков?

# 1 623
  • Където морето целува небето...
А в офиса на ВиК до училище Братя Миладинови става ли, или може само в Славейков?
Във ВиК по местоживеене, ще ви накарат да платите и изравнителна сметка. За ЕВН до Пантеона препоръчвам събота сутрин рано да отидете. Чака се много, защото става бавно.

# 1 624
Във вик братя миладинови вече не извършват тази услуга пратиха ни в славейков

# 1 625
  • Burgas
Момичета,търся си официална рокля за повод(сватба).Харесах нещо онлайн на https://www.arogans.com/ ,фирмата е бургаска,но като адрес излиза произвидствана база на ул."Янко Комитов"12...
Някой тук знае ли, дали имат физически магазин или ако сте пазарували онлайн-какво е качеството?
Може да ми препоръчате и други магазини за официални дрехи,предпочитам да пробвам на живо...

# 1 626
Момичета,търся си официална рокля за повод(сватба).Харесах нещо онлайн на https://www.arogans.com/ ,фирмата е бургаска,но като адрес излиза произвидствана база на ул."Янко Комитов"12...
Някой тук знае ли, дали имат физически магазин или ако сте пазарували онлайн-какво е качеството?
Може да ми препоръчате и други магазини за официални дрехи,предпочитам да пробвам на живо...
Нямат физически магазин. Аз лично не съм пазарувала, приятелка има 1-2 техни неща и изглеждат добре. Размерите си отговарят. За физически магазин в Бургас не мога да дам препоръка, т. к. когато ми се наложи да търся за себе си се потресох от липсата на адекватни магазини с адекватни дрехи... Два пъти в последния момент поръчвам от сайта на Кристин фешън. Хубавото е, че звънят за точни мерки и шият спрямо тях. Имат магазин в Стара Загора. Препоръчвам с две ръце.

# 1 627

И аз имам същото питане за официална рокля за сватба. По Александровска има няколко магазина, в които не съм влизала скоро, но на витрините виждам красиви рокли.

# 1 628
Здравейте,може ли да ми препоръчате шивачки за трика за спортни танци в Бургас?

# 1 629
  • Бургас
Една в подлеза на спирка Младост в Славейков шие, има разни мостри при нея.

# 1 630
  • Бургас
И аз за нея щях да пиша. Мисля,че Милена се казва

# 1 631
Кажете,моля магазин за злато 🙄приятелка-кръстницата ще купува нещо златно за малката защото ще правим кръщене и да я насоча за карахан се сещам и в мола 🤔

# 1 632
  • Където морето целува небето...
Кажете,моля магазин за злато 🙄приятелка-кръстницата ще купува нещо златно за малката защото ще правим кръщене и да я насоча за карахан се сещам и в мола 🤔
Аз купувам само от Карахан до Старата поща.  Взимала съм и детски много красиви обеци и буквичка от Стеди Смарагд на Фердинандова. Като цяло в Карахан си има голямо разнообразие.

# 1 633
Здравейте Simple Smile
Бихте ли препоръчали читаво химическо чистене, без Белина ЕКО. Не са ми опция вече.

# 1 634
Здравейте, темата за заведенията не е много активна и затова ще попитам тук - дайте препоръка за непретенциозно заведение с вкусна морска храна с нормални цени? Вчера ходихме в Сарафово на пристанището, едно ново заведение - ами много ни хареса. Даляна на Отманли миналата година ни разочарова, бяхме с деца, заведението беше полупразно, а чакахме много за поръчките. "При Томата" в Черноморец беше добре, но цените си бяха височки.

Общи условия

Активация на акаунт