Къде в Бургас? (59)

• 120 151
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Бургас
Има доста активна  фейсбук група "Ресторантите в Бургас". Напоследък хвалят Джоли Роджър на Морска гара, аз лично не съм ходила.

# 1 636
  • Пловдив
Местата с добра храна не са евтини, особено в сезон. Бизнесът е подложен на сериозна индексация на разходите за ток, газ и вода и няма как да очакваме обяд за четирима да е 30 лв. Непретенциозните заведния, каквото се търси, обикновено предлагат и непретенциозна храна с компромисно качество.
В Созпол на Кирика е традиционно добра морската храна, но ..созполски цени
в Бургас за прясна риба, хайвер  и миди ходим на Ореха на Богориди и на Златна рибка в близост.

# 1 637
На ореха за да се класираш трябва да си с компания от поне 10 човека 😏

Джоли Роджър е добре, ние ходихме преди месец. Вкусно беше, бързо дойде поръчката.

Миналото лято ходихме на рибарското селище Ченгеле Скеле. Има голяма детска площадка и заведение за хранене. Беше вкусно, децата се забавляваха, останахме доволни. След това направихме разходка из горичката.

# 1 638
  • Бургас
Бистро "Мидата" на входа на Морската градина, зад гъбката. Непретенциозно, но много вкусно и имат разнообразие на нормални цени.

# 1 639
Здравейте!
Знаете ли случайно дали има ррдовен транспорт от Несебър до Бургас?
Трябва да пътувам днес.
Ще отида до Несебър с приятели, но вечерта (4-5-6 часа) трябва да се върна тук и се притеснявам дали ще успея да намеря транспорт за да се прибера.

# 1 640
Лале,аз открих това

Но по добре да питаш на автогара юг
П.с: сега забелязах че разписанието е само за тръгване от бургас към несебар ..

# 1 641
  • Бургас
Да, има редовни автобуси

# 1 642
Благодаря ви! Надявам се да успея да се прибера Simple Smile

# 1 643
Lale, ето разписанието

# 1 644
Заведение за морска храна Нептун в Крайморие.

# 1 645
Благодаря за съветите. Прибрах се благополучно Simple Smile

Сега имам питане за часовници Q&Q. Търся за себе си, златист на цвят, с метална "верижка". Дали можете да ме насочите към магазин в който продават тази фирма? Не съм ги виждала до сега тук като че ли. 🤔

# 1 646
  • Бургас
Имам въпрос относно ученическите карти за автобус.
Колко струва месечната карта и имат ли ограничения в пътуванията?

# 1 647
  • Бургас
Да, има ограничение в пътуванията. Последно зареждахме 60 пътувания за 19 лв. Това е най-евтиния вариант. Мисля че за 90 пътувания беше 21 лв, но не съм сигурна.

# 1 648
  • Бургас
Благодаря ти,Марго!

# 1 649
  • Бургас
Благодаря за съветите. Прибрах се благополучно Simple Smile

Сега имам питане за часовници Q&Q. Търся за себе си, златист на цвят, с метална "верижка". Дали можете да ме насочите към магазин в който продават тази фирма? Не съм ги виждала до сега тук като че ли. 🤔

След ДМ в посока Стоматологията отляво още в началото има магазин за часовници.Бях взела детски от там, сигурно има и за големи.

Общи условия

Активация на акаунт