Къде в Бургас? (59)

• 120 151
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 650
Да, има ограничение в пътуванията. Последно зареждахме 60 пътувания за 19 лв. Това е най-евтиния вариант. Мисля че за 90 пътувания беше 21 лв, но не съм сигурна.
А какво се представя при зареждане на картата?

# 1 651
Галчудо, благпдаря ти, но за съжаление не знам къде е стоматологията.
Може ли да помоля за гугъл мапс линк?

# 1 652
  • Бургас
Галчудо, благпдаря ти, но за съжаление не знам къде е стоматологията.
Може ли да помоля за гугъл мапс линк?
Вървиш по главната улица, ул.Александровска. Подминаваш съдебната палата, посока към Бургаски свободен университет ( или ако не знаеш университета, вървиш по посока обратна на жп гарата, единия край на улицата е жп гарата, другия университета), пресичаш пешеходната пътека след съдебната палата в ляво има аптека Фрамар и малко след нея е магазинчето за часовници, пак от лявата страна .

# 1 653
Много благодаря! Ориентирах се 👍

# 1 654
Simple SmileЗа зареждане на ученическа карта за ГТ искат лична карта на детето, картата за ГТ и ученическа лична карта.

# 1 655
  • у нас
За зареждане в Бургасбус трябва да се носи пластиката, в която  ще се зарежда и ученическа карта или удостоверение /някои училища не направиха ученически карти мин.   учебна година/. Когато започне новата учебна година, съответно с актуалните документи за това.

Lale, 107 ул. „Александровска“. Само че на ъгъла вече е аптека Фрамар, а не Мега Дивайс.
https://maps.app.goo.gl/WK2KpBMg68ZatN3v5

# 1 656
  • край голямата локва
За деца които пътуват много рядко, има опция да се купуват билети за електронна карта. На принципа на тези за възрастни е , но е по- евтин билета /от този за възрастни/. Естествено излиза доста по- скъп от тези на абонамент, но пък не са ограничени за месец и не изгарят. И не е нужно да зареждаш всеки месец. Много са удобни за тези които пътувт до максимум 20 пъти на месец.

# 1 657
Моята карта е обикновена синя, зареждам по 60 лв за 50 пътувания. Излиза по 1.20, като често ползвам и опцията прекачване в рамките на 45 мин. и така ми ислиза още по-евтино.

# 1 658
  • край голямата локва
За ученици и студенти  мисля сега е по , 90 ст , на същия принцип

# 1 659
  • Бургас
За редовно пътуващи ученици удачен вариант е месечният абонамент, 60 пътувания/19 лв или 90 пътувания/21 лв. За по-редки пътувания- пакет от 5 билета/4.50 лв. Представям служебна бележка от училище.
https://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=5370

# 1 660
Служебната бележка еднократно ли се представя или за всеки месец се взема нова от училище?

# 1 661
Здравейте, къде в града мога да намеря противоалергичен калъф за матрак?

# 1 662
Моля да ми кажете къде мога да намеря някакъв добър дерматолог,става въпрос за окамване на коса от един месец? Намерих д-р Паздерова,но някакви отзиви за нея имате ли?

# 1 663
  • Бургас
Паздерова дерматолог- трихолог ли е? Не съм сигурна, че е подходящия специалист...Според мен търсете извън Бургас.

# 1 664
  • Бургас
В Бургас няма такъв дерматолог, по-добре прочетете в темата за косопада, там има много компетентни мнения какви изследвания да се направят

Общи условия

Активация на акаунт