Къде в Бургас? (59)

• 120 117
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 725
Аз смятам, че и Зорница не е никак лош квартал за живеене - близо е и до два парка, не много далече от морето, има две болници, детска градина и две начални училища. А самият квартал е малък и тих, но с доста детска площадки.

В Зорница има само едно начално училище и това е " Георги Бенковски", най-близкото е " Климент Охридски" в Изгрев.

Знам, че Охридски е в Изгрев, но един подлез го дели от Зорница. А и Немската е в Зорница.

# 1 726
  • Бургас
Ако живеете в Крайморие децата ви ще учат в "Меден рудник". Категорично НЕ!
Вижте квартал Ветрен. Автобусите са редовни, има основно училище и детска градина. И разкошен парк като горичка с люлки, игрище, места за барбекю с пейки. Там е и минералната вода, и болница "Дева Мария".
И какво ще си купи във Ветрен? Къща? Разглеждали ли сте цените им скоро? Въобще... тук имотите се конкурират вече по цени със софийските.

# 1 727
  • Бургас
И защо да не си купи къща? Ние знаем ли какви са възможностите на потребителката?

# 1 728
Вижте квартал Ветрен. Автобусите са редовни, има основно училище и детска градина. И разкошен парк като горичка с люлки, игрище, места за барбекю с пейки. Там е и минералната вода, и болница "Дева Мария".
Меден рудник и? Там да няма проказа в училищата? Или само тъпанари учат?

# 1 729
  • Бургас

Нещо си в грешка. Учениците от Крайморие учат в ОУ" П.Славейков" в центъра. Имат си ученически автобус който ги взима от квартала ,води си ги в училище и си ги прибира и двете смени.

# 1 730
  • Бургас / UK
В Славейков самолетите се чуват денонощно,много яко. Докато в Сарафово не се чуват изобщо.
Особено блоковете около Кауфланд , самолетите минават над главите ни 😀 Сякаш съм свикнала и не им обръщам внимание…По ме дразнят гларусите ☠
И да добавя, че в Бургас на Славейков , Изгрев , Зорница ,Лазур и Меден Рудник им казваме  комплекс, а не квартал. Другите , които ги прикачиха към Бургас в последните години са кварталите .

# 1 731
Кажете някой добър невролог! Спешно😵‍💫

# 1 732
"Бенковски" не е начално, а основно училище и е предостатъчно за "Зорница", защото комплексът е малък. В "Зорница" е и най-голямата детска градина в Бургас, в която винаги има места и дори водят деца от други населени места.
А училището в "Меден рудник" има такава добра спортна база, красив и просторен двор, за каквито "елитните" претъпкани училища в центъра могат само да си мечтаят.

# 1 733
  • Бургас
В "Меден рудник" има три училища.

# 1 734
  • Бургас
Ако сложим и професионалната гимназия - четири.

# 1 735
  • Бургас
Чефи, живеем в един район 😉
За гларусите...напаст голяма са! Много ме дразнят,като се разкрякат в 4:30-5.00ч сутринта.
И много съм съгласна с поста ти,за комплекс и квартал !

# 1 736
Училищата в Меден рудник са пет, две ОУ, СОУ, СУ и ПГ.

# 1 737
  • Бургас
Аз харесвам Братя Миладинови, особено около района училището. Миналата година, когато купувахме апартамент, търсихме в Центъра и Братята. На мен и Славейков ми харесва, но искахме новото жилище да е близо до с другото ни, заради децата и средата им. Та, в крайна сметка пак в центъра взехме и не съжаляваме.
Но цените миналата година март месец нямаха нищо общо със сегашните. Просто изкарахме невероятен късмет, защото само за няколко месеца стремглаво тръгнаха нагоре.

# 1 738
В "Меден рудник" има три училища.

"Елин Пелин" имам предвид. Другите не съм ги виждала, но в "Елин Пелин" често организираха разни градски/областни състезания и съм ходила няколко пъти с децата. Много ми хареса.

# 1 739
  • Където морето целува небето...
Ооо, за гларусите елате в Лазур да видите какво чудо е. В комплексите без Лазур и Братя Миладинови (Възраждане пък съвсем го изключвам) все още има и начин за свободно паркиране, което също е от значение, ако купувате имот без паркомясто  цената.

Общи условия

Активация на акаунт