Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 98

• 32 688
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Фенче Kissing Heart, Пепи Kissing Heart, прочетох ви с интерес!
утре може да добавя нещо...
приятно гледане на финала на Сблъсък........Heart

# 646
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новостите, преводите и споделеното!!!

Новите снимки на мави имат един плюс, че са в цял ръст.

Да ама ... с дълга коса Къванч е умопомрачителен >>>

Иначе съм се запалила по новото дизи - Присъда.
За сега много интересно и динамично.
Момичето ... ми харесва, но ... Ще го гледам де.
Джана и Седат ми идват в повече, а и на Хайри му хлопа дъската.

Ех, Сблъсък >>>

За финала веднага ми изплуваха Кадир и Айлин.

Лекинка!!!

# 647
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 648
Добро неделно утро, дружки! Hug

Диве Kissing Heart Kiss

Hands Plus1
Цитат
Да ама ... с дълга коса Къванч е умопомрачителен
Благодаря за прекрасните кивчета! Flowers Hibiscus
Гости Hug благодаря! Kiss Имам нужда от много кафе, вече съм на 30 серия Laughing Благодаря и за клиповете, много ми е любим и този сериал!
Айре Heart Eyes снощи отново плаках на сцената, в която Айлин питаше Кадир дали може да види майка си за последно Cry Страхотно я изиграха всички! Това дете е голям талант. Е, и този сериал свърши ... и пак ще е скука във вечерните часове събота и неделя.
Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Радвам се, че не съм сама в тези си усещания
Цитат
Изгледах и аз Момичето. Фени, напълно съм съгласна с теб. И не само това ми прави впечатление. На мен и образа на Седат ми е странен. Някак си не мога да усетя тази изгаряща страст, която отново и отново го връща при Джана. Не знам дали толкова си може актьора, дали е режисьорско решение, но той много добре го играе влюбен в Налан , но не мога да усетя другото.
И отново има пълно разминаване с книгата, защото Хайри тук дори не е женен.
Днес няма нищо ново ... дано утре ни зарадват с нещо.
Аз продължавам с гледането! Хубав ден! Hug

# 649
Хубава неделя!! Hug

Гости, благодаря за кафенцето Blush
Фенче Kissing Heart
и мен ми късаха сърцето снощи-актьорите от Сблъсък, но въпреки трагичните събития накрая ми се установи едно приятно и оптимистично чувство Heart
за Седат - общо взето не знае какво иска, ожени се за да затвори устата на баща си, много непоследователен в действията си, не е лош човек, но безхарактерен. Нито виждам кой знае каква страст към Джана, нито кой знае каква любов към Налaн. Най много страда заради комплексите, които му е насадил Рафет.
Сериала на Елчин започна с ниски цифри, нямам представа колко е интересен, то е някаква женска история.
И на мен ми липсва дългата коса на патрона Stuck Out Tongue Winking Eye

Диве, благодаря за споделеното Flowers Rose
аз чакам да се появи още някой сериал, който да ме хване.

Пепи Hug за Къванч Hands Plus1
може накрая на снимките да има изненади Wink
добре, че Хайри няма семейство в сериала, щеше да е доста грозно да тъче на два стана и да накара Налaн да се влюби в него.
в Карс, времето е слънчево за разлика от тук, но наистина са на голяма надм. височина-1768 m
Скрит текст:
снимките за Мави са си хубави, но цветово не ми допадат- с това интензивно синьо и червено.
една моя корекция от вчера

а Туба вчера в ИГ стори  отрази едно видео с тангото на Джесур и Сюхан, стана ми приятно.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 12:50 от Airra

# 650
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Да отразя новата снимка на Мави от днес

Айре, напълно съм съгласна с теб. Снимките са хубави, но това синьо ми идва в повече. А и създава усещане за еднаквост. Гледам, че и други реагират по същия начин. При рускините четох, че такива били тенденциите тази година и при другите марки. Твоята редакция повече ми харесва от оригинала.
Гости, благодаря за кафенцето . Очаквам да се включваш и с коментари като излязат филма и сериала.😀
Диве, не мога да отрека, че точно тази визия на Къванч в ролята на Бехлюл е умопомрачителна.
Но и сега много, много ми харесва.
Фени, в момента много ти завиждам, да знаеш. 😜На това време само да си стоиш на топличко и да си се глези човек.
Наистина няма ново, но пък и утре е ден.
Хубава вечер ви желая 🤗🤗🤗
Едни щастливи Зейнеп и Кадир въпреки края. Снощи като завърши Сблъсък и аз като теб Айре почуствах същото, може би заради снимките от последния снимачен ден.

# 651
  • Плевен / София

Гости, благодаря за кафенцето . Очаквам да се включваш и с коментари като излязат филма и сериала.😀

С удоволствие....В момента гледам само един сериал....Другите ми "любови" са в почивка или чакам да започнат да снимат...

# 652
Има нова и днес 😀😍

# 653
  • AMS

Привет, дружки и благодаря за новините и споделеното!!!

Няма да мрънкам за снимките на мави.
Намерих си по-хубави >>>

Това май е ново >>>

Лека вечер!!!

# 654
Здравейте прекрасни момичета!
Нали не сте си помислили, че съм забравила за вас, за темата или пък за прекрасния Къванч? В никакъв случай!
Все пак, заради дългото ми отсъствие и невъзможността да ви чета редовно, искам да започна с извинение, че влизам с пост ала "слон в стъкларски магазин" и тупвам километричен коментар като да сме пили кафе с всички ви сутринта и сега да си продължаваме разговора. Но, аз наистина се чувствам, все едно не съм си тръгвала, просто времето някак изтече неусетно между предишните ми постове и този.

Та, ще започна от това, че (разгеле, най-накрая) и аз отворих вратите на фурната на Текинолу и като видях как Кузей размесва тестото и върти гевречетата и почнах да си гледам "Север -Юг". Много съм в началото, излишно е да го казвам. Все пак изгарям от нетърпение да споделя впечатления, та....
За каста - Къванч отново изключителен! Не е хвалба, обективено наблюдение е. Той е хлебар точно толкова, колкото и бай Али от фурната до нас ( човекът е страшен майстор -хлебар, сериозно го казвам! Пекат сутрин рано и размирисват квартала и директно към нашата тераса, щото съдбата знае, че след раждането на мен ми трябва доживотна диета и е решила да ме изпитва)! Та...Къванч е и хлебар, и рибар, и полицай на честта - и аз все му вярвам, не само защото съм си лековерна по природа, а и защото той някак успява да улови духа, настроението и заряда на всяка професия или занаят, който трябва да изиграе. За съжаление, не мога да го кажа за всички мои любимци...
Няма нужда да казвам, че обожавам ролята на доброто лошо момче....май вече го казах! Тогава ще го изкрещя: "Ама обожаваааам ролята му на бунтар, на дивак, на непримирим типаж по ръба на границата между кротостта и непослушанието, но с добра и честна душа и способен на жертви и страдания в защита на убежденията и чувствата си. “
Гюней, мама и тати - семейство "Дълбоко загриженови", то от кой да започнеш да ги описваш....Бура не го харесвам, въпреки че съм го гледала в позитивна роля в "Дъщеря ми" или нещо подобно....Но явно си играе добре ролята, защото затвърждава впечатлението ми. Изобщо не вярвам на загрижеността му за Кузей, поне не във всеки един момент и аспект. По-скоро усещам ревност и желание да има всичко, защото очевидно се възприема за венеца на трудолюбието и ума, благодарение на и със специалното участие на мама - Семра Динчер.За нейната роля каквото и да кажа негативно ще е малко, затова ще се огранича до два коментара - първият е цитат на великата философска мисъл "Филм да става", а вторият ми коментар е на изключително прозорливия и далновиден въпрос към Кузей в еп.3: "Ти нали не бягаш от нас"....Ами добро утро, госпожа! Хич не бяга, при положение, че го нямате за нищо повече от пречка по пътя към успеха на Вашето слънце и най-голямата Ви грижа е да не настине и да не се изложи някъде! Все пак прозрението заслужава адмирации!

Сега, няма как да пропусна анти-ковид сцената в леглото с непознатото момиче след партито пак някъде около еп.3-4, където очевидно заседнах няколко дена по обективни причини. Такива плочки не се правят с баклава, ясно, ама как може животът да е толкова насправедлив към едни и толкова щедър към други, кажете ми? (Извинявам се, не знам дали споменах, че съм на доживотна диета...) Но конкретно за този случай, без да правим аналогии, които несъмнено трябва да се направят, искам само да добавя едно - хубаво е, когато видиш, че баклавите вървят със скромност и мозък, защото напоследък баклавата измести мозъка. Сега някой ще ме прочете и ще каже, че завиждам, и ще е прав - завиждам на съседите, че имат такъв като Къванч. Спирам, че отидох твърде далеч!
Джемре - простете за това, което ще прочетете, то е комплимент, а не критика, да не бъда разбрана погрешно...та - не е лесно да се играе празен поглед! За мен през 90 процента от времето нейният е такъв към момента. Единствено се оживява, когато погледне Кузей и когато се кара с майка си. Предполагам, че това е търсен ефект. Мисля, че много ще си паснат като двойка!
Сюжетът до тук ми харесва. Очаквам много развитие на образи, на чувства и прочие. Но не бързам, защото съм хванала много неща за гледане.

В тази връзка - видях, че обсъждате и “Момичето на прозореца", който ме залепи от еп.1 за екрана...ох, сигурно нещо съм сбъркана, защото всичко е потресаващо лично за мен в този сериал и все пак искам да гледам още и още....ако позволите, две думи и за него, защото не откривам по-подходящо място за обсъждането му:
Скрит текст:
От началото си мисля, че не искам да повярвам, че на света съществуват толкова много извращения, крайности, отклонения и жестокост. Все пак образът на Налян веднага събуди съжалението ми, отчасти възхищението ми и най-вече желанието ми да видя как и се случва невероятна, грандиозна любов, която да я спаси от света, в който е отгледана. Въпреки противоречивите сигнали от кораба майка на Седат, смятам, че Налян в живота му няма да успее да го промени до степен, че да остави разгулния и пропаднал живот, който води "в сянка". Харесва ми да виждам знаците на вълшебството на любовта, но по природа аз изначално не вярвам в грандиозната възможност за коренна промяна в човека. Все пак образът му е интересен, нестандартен и благодатен за всякакви посоки на развитие.
Много ми харесва Музо, няма да крия - той е моят фаворит за сърцето на Налян. Тайничко си се надявам отново да гледам модерна интерпретация на "Красавицата и звяра"! Коментарите за книгата не са в тази насока, определено. Прочетох, че се очаква Хайри да е любовник на Налян и съм в шок! Изобщо не ми е по вкуса за момента, а този комбайнерски мустак е способен да изпари и най-малкото чувство на физическа симпатия, което се опитвам насила да си втълпя за образа му, за да си обясня присъствието и ролята му.  
Ох, спирам с писанията, че стана не утре, ами в другиден.  

Приятна вечер/ден на всички! И до скоро писане!

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 10:01 от Polina_

# 655
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Айре ,Пепи, Гости, Диве Heart Eyes Hug Heart Eyes
Имали сме си нова снимка, аферим!
Нося ви превод на цялото интервю на Мехмет Куртулуш
https://vk.com/club195524900?w=wall-195524900_55708
Цитат
Мехмет Куртулуш говори за телевизионния сериал на Netflix "В нощта" / " Into the Night“

Актьорът Мехмет Куртулуш, който привлече вниманието с играта си във филми, които напоследък предизвикаха голям шум в Европа, привлича световното внимание с героя "Аяз", участващ в „Into the Night“ на Netflix. Мехмет Куртулуш, който вдъхнови турските актьори с участието си в толкова голям проект, каза, че характерът на Аяз е оказал голямо влияние върху приемането на проекта от режисьора на сериала Набил Бен Ядир. Куртулуш каза: „Той ми каза, че се е съгласил на тази работа заради Аяз. Той каза: „Това е първият път, когато един от нас е в такава международна платформа. Това е първият път за мен. "
Ихсан Диндар / Milliyet.com.tr - Мехмет Куртулуш, с когото се срещнахме, за да поговорим за героя, който играе в „Into the Night“ на Netflix и в много други, сподели процеса на предварителната продукция и подробности за снимките, в условията на епидемия. Споделяйки, че е много доволен от положителните реакции, получени в социалните мрежи, Мехмет Куртулуш отговори на нашите въпроси относно третия сезон на поредицата.

Мисля, че сега сте в Хамбург. Първо, всичко наред ли е? Век по -късно човечеството е изправено пред сериозна пандемия. Как прекарвате дните си в този процес?

Както всички останали, ние сме изпълнили условията на пандемията. Миналата година ние говорихме за някои наистина доста готини проекти. Дойде моментът и всички те изчезнаха. В следващия период, когато всички свикнахме да живеем в условията на пандемия, в живота ни започна малко движение. За първи път направихме филм за индианците и каубоите в Испания през лятото на 2020 г. След това започнахме снимките на втория сезон на Into the Night в Брюксел. Филмът в Испания се оказа сравнително прост, тъй като е заснет през лятото и на открито. Но когато пристигнахме в Брюксел, ние влязохме в приют. Бяхме на разстояние от всички. Всички трябваше да носим маски. Когато снимахме, имаше взрив от случаи на заразени в Белгия.

Какво беше ежедневието ви през този период? Той се прекарва дълго време у дома.

Слава Богу, имахме работа. Мислите ми бяха насочени към него. Но си прав, беше много отдавна. Белгия беше на минус заради случаите на зараза. В Брюксел беше невъзможно да срещнеш някой на улицата. На връщане от снимачната площадка вечер дори не срещах кола на пътя. Наистина беше много странна ситуация.

Това, което ни разказахте, отново ни напомни за тези антиутопии, които преживяхме. Искам да продължа тази антиутопична тема, като постепенно преминем към сериала. " В нощта" цари атмосфера, подобна на тази, в която живеем. Когато получихте предложението за участие в сериала, все още нямаше пандемия. Какво си помислихте, когато постъпи това предложения ? Нещо оживя ли в главата ви ?

Да, така е. Предложението го получих  февруари 2019 г. Моят продуцент ми се обади и ме попита : "Мехмет, ти говориш френски, нали?" "Казах" да ". Тогава сценариите дойдоха на английски. Мислех, че вероятно искат да играя ролята на французина. Прочетох сценария за шест епизода, но никъде нямаше френски. В този момент разбрах, че сериалът ще бъде на френски. Това ме развълнува, тъй като исках да участвам във френски проект. По-рано съм правил разни дребни работи, но френски проект щеше да е първият за мен.

Не го осъзнавахме, докато гледахме, но накараха ли ви да говорите френски в този момент?

Сценарият всъщност е написан на английски. Съответно се коректира и ритъма. Когато превеждаш на френски, ритъмът на сцената също се променя. В крайна сметка изреченията на френски са малко по -дълги. Работихме и с приятели по този ритъм. За щастие нямахме никакви проблеми.

"ВИЖДАМ, ЧЕ ТОВА ЩЕ Е ДЪЛГОСРОЧЕН ФИЛМ"

Преди това сте участвали в „Великолепният век“ и „Защитник“. Важна част от актьорската ви кариера обаче се основава на филми. На този етап какви разлики сте забелязали в сериала в сравнение с киното? Беше ли по -трудно, особено по отношение на трудовата дисциплина?

Ако погледнем конкретно в Into the Night, един сезон от сериала е шест епизода. Разглеждам го като откровено дълъг филм. Когато започнете да гледате всичко, това приключва след три часа и половина. Виждам го като пълноценен филм. Такъв беше моят стил на работа. Но, мисля обаче, че разликата между сериалите и филмите  като цяло е в това, че пред вас има 100-120 страници във филма. Можете да изградите връзка от началото до края. Пътят на героя е ясен. Когато обаче гледаме сериал, това не винаги е така. Започвате сериала и след няколко сезона може да се окажете на съвсем различно място. Тъй като началото на сериала е сигурно, краят е малко отворен. Заради това методът на приготвяне също е малко по -различен. Сериалът е малко като летене в тъмното. В сериалите има и влияние на зрителите.

Значи не сте се чувствали като непознат?

Определено. Разбира се, процесът, в който се намирахме като човешки същества в реалния живот, беше много тъжен. Но тази ситуация може да ви нахрани много като актьор. За щастие успяхме да завършим снимките на сериала по план. Защото получихме новини от приятели, които бяха на други снимки, че проектите им не са завършени. Това е най -лошото. Би било по -добре, ако никога не са били пуснати. Но, е много болезнено да останеш с недовършен проект.

"Настръхва ми кожата"

Искам постепенно да преминем към разговора ни за образа на Аяз. Турският герой играе важна роля в международен телевизионен сериал, заснет в Белгия. Всъщност Къванч Татлъту беше включен в серия този сезон. Как бихте описали лично характера на Аяз във вселената, създадена от сериала?

Искам да започна, като благодаря на нашия сценарист. Той възпита толкова красив герой. Когато се срещнах с Набил Бен Ядир, режисьорът на сериала, той ми каза: „Когато прочетох сценария, ролята на Мехмет, веднага го приех“. Той каза, че се е съгласил на тази работа заради образа на Аяз. " До сега международните продукции винаги са имали светлокоси и синеоки ... Това е първият път, когато някой от нас се появява в такава международна платформа. Това е първият път за мен “, каза той. Дадох му го. Той наистина е прав. Ето защо той каза, че приема проекта. Настръхва ми кожата. Харесва ми и на мен този анализ. Аяз има полезна и защитна страна. Той също така е безстрашен. Харесват ми тези аспекти. Разбира се, през цялото време на моята роля искрено обичах Аяз. Аз служа на Aяз, но ако той не е написан пълнокръвно в сценария, тогава вие имате много по -малко възможности. Възгледите на сценариста, неговият поглед за ролята като важна и според него подхранването на ролята - всички тези три фактора се комбинират. Например, няколко мои искрени приятели казаха: "Уловихме аспекти на Мехмет, които никога не сме виждали досега в този сериал "

Беше ми интересно да узная за тази ваша страна.

Имайки предвид неговата цветова палитра, той всъщност е много колоритен герой. Добро и лошо. Бързо и бавно. Виждаме го как плаче и едва не убива някой друг. Това е много изгодна ситуация за актьора. Той не е ъглов герой. Това е едно от нещата, на които обръщам внимание, когато гледам историята в предложението. Влияе ли героят на сюжета? Ще се развива ли действието в съответствие с този характер? В това отношение имах голям шанс в Into the Night. За мен е също такова удоволствие да ви разкажа, както за вас да гледате.

„МИСЛЯ, ЧЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ДОБАВЯТ ТРЕТИ СЕЗОН“

Погледнах отзивите за втория сезон на Into the Night. По всички данни към сериала беше подходено с голямо възхищение. В самия край на сериала обаче всички са в голямо вълнение и очакване. Можете ли да споделите с нас някаква информация за продължението на сериала?

За жалост. Ние също чакаме. Ако питате мен, определено трябва да добавят трети сезон.

Прегледах коментарите на Into the Night, съсредоточавайки се върху вашето представяне. Какви коментари привлякоха вниманието ви по време на този процес?

Всичко е много положително. Виждал съм думата „гордост“ горе -долу във всеки коментар. Често съм срещал и коментари от типа " Развейте знамето ". Естествено, това много ми харесва.

"ОТГОВОРНОСТТА ЗАПОЧВА СЪС САМИЯ СЕБЕ СИ ""

Считате  ли, че това ви натоварва с отговорности? Например да обърнете внимание върху това в бъдещо предложение за роля?

Тази отговорност първо започва от мен. Тази отговорност започва с моята собствена работа. Надявам се, че отсега нататък ще участвам в подобни международни проекти. Други играчи се присъединяват към нас. Защото фактът, че съм на този етап, също ме прави щастлив за бъдещите поколения. Защото аз съм тук като пример за тях, отварям вратата, разливам светлината. Имаше хора, които ми показаха пътя. В миналото съм участвал в международно производство, но е много важно да се привлекат 202 милиона потребители. Искам да видя и други свои приятели на международната арена. Можете да се биете със Самюел Джаксън и да играете своята роля. Но има и домашна работа. Трябва да научите различни езици като английски, френски и арабски. Както казахте, за първи път в Into the Night турчин играе важна роля. Това трябва да продължи и в бъдеще.

Виждаме и Kъванч Taтлъту във втория сезон на Into the Night. Как беше за теб да има двама турски актьори в такъв голям спектакъл ?

Нямахме много голям трафик заради пандемията. Например, не видях Къванч по време на снимките. За съжаление не беше възможно да се снима по едно и също време. Много съм любопитен за Kъванч Taтлъту. Още не сме се срещали лично. Но нека да кажем , че ще имаме късмет за в бъдеще.

Както в сериала, вие го оставихте на вълнуващо място в края на интервюто, поздравления. Е, освен това, имате ли подготовка за проект, която можете да споделите с нас?

В момента работя по два проекта. Единият е в киното, а другото е работа на цифрова платформа, но нека поговорим за това в бъдеще.
И още
Скрит текст:
Известная журналистка Ранини на вопрос кого бы она хотела видеть в роли Тони Сопрано в турецком ремейке знаменитого сериала с улыбкой заметила "Кыванч Татлытуг". Отметим, что продюсер Керем Чатай тоже наверное, был бы не против такого варианта, однако Кыванч ушел из компании Ay Yapim и сейчас работает с OGM Pictures. Получить его назад для Чатая будет невыполнимой задачей.
Цитат
Известната журналистка Ранини, на въпрос кого би искала да види в ролята на Тони Сопрано в турския римейк на известния телевизионен сериал, с усмивка отбелязала  „Kъванч Taтлъту“ . Забележете, че продуцентът Керем Чатай вероятно също няма да има нищо против тази опция, но Къванч напусна Ай Япъм и сега работи с OGM Pictures. Да го върне обратно за Чатай ще бъде невъзможна задача.
И това Thinking
Скрит текст:
🆕 МИНУС 10 КГ ДЛЯ РОЛИ В "ПРАЗДНИКЕ ВЛЮБЛЕННЫХ"
Красавец актер Кыванч Татлытуг, который снимается для интернет платформы NETFLIX, скинул 10 кг для роли в фильме "Праздник Влюбленных". Новые фотографии Кыванча Татлытуга в соц. сетях не оставили равнодушными его поклонников и в короткие сроки набрали большое количество лайков и восторженных комментариев. Актер поделился своим новым внешним видом, который он приобрел специально для съемок в фильме по бестселлеру Кемаля Варола "Праздник Влюбленных", его пост "Доброе утро" собрал больше 500 тыс. лайков и почти 10 тыс. положительных комментариев. Имя персонажа, которого воплотит на экране знаменитый актер, Юсуф. Ясемин Ален сыграет бывшую возлюбленную героя, съемки с ней проходят в Карсе.
"Праздник Влюбленных" - это история путешествия и сложных отношений отца и сына. Отца в фильме сыграет Сеттар Танриоген.
Цитат
МИНУС 10 КГ ЗА РОЛЯТА В „ ДЕНЯТ НА ВЛЮБЕНИТЕ“
Красивият актьор Къванч Татлъту, който снима за интернет платформата NETFLIX, отслабна с 10 кг за ролята си във филма „Празникът на влюбените“. Нови снимки на Къванч Татлъту в социалните мрежи не оставиха феновете му безразлични и за кратко време спечелиха голям брой харесвания и ентусиазирани коментари. Актьорът сподели новата си външност, която придоби специално за снимките във филма, базиран на бестселъра на Кемал Варол „Денят на влюбените“, публикацията му „Добро утро“ получи повече от 500 хиляди харесвания и почти 10 хиляди положителни коментара. Името на героя, който ще бъде въплътен на екрана от известния актьор, е Юсуф. Ясемин Ален ще играе бившата любима на героя, снимките с нея се провеждат в Карс.
„Денят на влюбените“ е историята на пътуване и трудни отношения между баща и син. Бащата във филма ще бъде изигран от Сетар Taнръоген.
Поли здравей, джанъм!
Ама толкова пък да ми липсваш тук с това твое невероятно чувство за хумор, благодаря ти за всичко споделено, и особено за хубавото чувство към нас и нашата къщичка, към ашкъма ни Къванч!
Това наистина ме трогна Kiss
Цитат
Нали не сте си помислили, че съм забравила за вас, за темата или пък за прекрасния Къванч? В никакъв случай! Но, аз наистина се чувствам, все едно не съм си тръгвала
Цитат
Та...Къванч е и хлебар, и рибар, и полицай на честта - и аз все му вярвам, не само защото съм си лековерна по природа, а и защото той някак успява да улови духа, настроението и заряда на всяка професия или занаят, който трябва да изиграе. За съжаление, не мога да го кажа за всички мои любимци...
Вярвам, че ще повярваш по същия начин и на морския биолог Арман и на адвоката Юсуф, с които ни предстои тепърва да се запознаем!

Кратки видео клипчета от снимките в Карс
https://vk.com/club195524900?z=video-195524900_456241540%2F823ab … l_wall_-195524900
https://vk.com/club195524900?z=video-195524900_456241541%2Fb270c … l_wall_-195524900
https://vk.com/club195524900?z=video-195524900_456241542%2F66f00 … l_wall_-195524900
https://vk.com/club195524900?z=video-195524900_456241543%2F5b602 … l_wall_-195524900
Радвам се, че ти харесва любимия ми КГ! Ще ги получиш на 100 %! Hands Plus1
Цитат
Сюжетът до тук ми харесва. Очаквам много развитие на образи, на чувства и прочие.
Много точно си усетила героите още от самото начало! Аз Джемре я харесах едва в 5 серия, после се влюбих в този образ.
За теб не знам, ама аз какъв чаршаф опънах ... благодаря на тези, които ще ме прочетат до край Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хубав ден и успешна нова седмица ви пожелавам!

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 10:53 от queen_fenka

# 656
Привет в понеделник!!

Поли Hug много ти се зарадвах, че си наминала през темата!! Благодаря за хубавите думи Flowers Tulip Разбрахме от Фенка, че си загледала любимия ни КГ и даже щях да ти пиша на ЛС-да идваш да споделяш впечатления, а ти си ми прочела мислите Grinning
Цитат
"Ама обожаваааам ролята му на бунтар, на дивак, на непримирим типаж по ръба на границата между кротостта и непослушанието, но с добра и честна душа и способен на жертви и страдания в защита на убежденията и чувствата си. “
много точно! затова обожавам Кузей- лошото, добро момче Heart , както и сериала. на Къванч също е любимия му персонаж Wink
Разсмя ме с коментара за баклавата Laughing абе прочетох те с голям кеф!! Kissing Heart
Цитат
Очаквам много развитие на образи, на чувства и прочие.
според мен сериала ще надхвърли очакванията ти Wink
и Момичето гледаш, наистина пишем тук за него - за разнообразие, поради липса на нещо актуално от Киво.  повечето го следим, а и участват бивши колеги.
Е Седат няма да е спасението на Налан, ще видим как ще развият историята й.

Пепи Hug
снимката не е с особено добро качество, ама пак е по-добре от нищо. Blush
аз се изкефих на снощното видео, което излезе с Юсуф.
ето го и в ютуб

Диве Hug о и аз си бях заплюла това гифче от ТТ

така готино му се очертава тръпчинката на бузата Heart Eyes

Фенче Kissing Heart, Благодаря за всичко споделено!! Flowers Bouquet
олеле превела си интервюто с Мехмет. К. браво!/ще го чета по-късно/

Цитат
Красивият актьор Къванч Татлъту, който снима за интернет платформата NETFLIX, отслабна с 10 кг за ролята си във филма „Празникът на влюбените“.
тия не са добре, виж за Арман отслабна, ама за Юсуф даже понапълня малко за моя радост:))

малко фенско творчество

М/у другото сериала за НФ с Баръш Ардуч, Салих Б и Гьокче Б. -който снимаха по същото време с нашия, вече има дата за началото на ноември
ако на някой му е интересен фрага.
https://www.youtube.com/watch?v=vUHsSoDd_RM&t=4s

здрава и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 14:52 от Airra

# 657
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Клуб не започна ли снимките малко по-рано от нашия ? Thinking Хареса ми трейлъра, много добър каст са събрали.
Ох, кога и ние най-после ще видим трейлър и дата на излъчване  ??? Дано и нашия го излъчат ноември, че се изчакахме ...
Да, и на мен ми стана смешно това с отслабването на Киво за филма, накъде повече, ама все пак го споделих Smile

Много талантливи фенки има патрона, браво! Hands Clap Ето и един страхотен колаж

От италианска фенка на една от много любимите ми снимки!

Ох, този Кадир ми взе душата! Много ще ми липсва сериала в почивните дни. По-лесно е чакането, когато има какво да си гледаме с патрона. Като изгледам Домът май пак ще си прегледам Кузейчик Stuck Out Tongue Closed Eyes

Вас дразнеше ли ви Зейнеп по някое време ? Защото аз много и се подразних как постъпи с Баръш, хем виновна, хем нахална, ама той здраво е хлътнал вече, та бързо и прости. Като смята, че е права / аз също бих постъпила така на нейно място, ако трябва да съм честна, човешко беше / защо крие, лъже, че и другите лъжат покрай нея ? Много ме подразни, че не каза на Мехди, че неговите хора са фалирали тотално, да видим дали тогава щеше да се надува този надут пуяк, че не иска помощ от шефа и. А тя смирено му се заобяснявала "не, не е той" -  можеше да му каже, че хич не е в позиция да предявява претенции! Та тя извърши направо престъпления заради този мухъл, ама ха! Харесвам я, че е толкова добра, чувствителна, състрадателна, но е крайно време най-сетне да помисли и за себе си, като нищо можеше да загуби всичко, за което се бори и най-вече доверието на Баръш ...

# 658
От Бирсен- в седмичната й доза новини
https://www.tv100.com/kus-olan-caner-cindoruk-ile-necip-memilini … asi-makale-574052

доколкото разбрах Лейчин Джейлян също ще играе във филма- /беше лелята на Мехмет в Перла/
но Гугъл ми го превежда не особено добре Neutral Face

Цитат
Laçin Ceylan също играе роля във филма, в който Settar Tanrıöğen играе майстора на баглама на име „Heves Ali“, а Kıvanç Tatlıtuğ играе неговия син, адвокат Юсуф. Джейлан дава живот на любовник във филма. Той взе уроци по саз за ролята на Джейлан.

Фенче Kissing Heart
да, когато Зейнеп лъжеше Баръш, а всъщност беше адвокат на Мехди...и мен ме дразнеше. Hands V
но после се наместват нещата, а Баръшко е мъж мечта, толкова търпелив и разбиращ.
Цитат
Много ме подразни, че не каза на Мехди, че неговите хора са фалирали тотално, да видим дали тогава щеше да се надува този надут пуяк, че не иска помощ от шефа и.
Laughing по-нататтък става все по-забавно с Мехди уста...е жалко, че краят му беше трагичен.
Появи се и сестрата нали, която също е доста неприятен персонаж.
Но пък чичото и Султан развеселяват обстановката:))
а ти ходи да четеш в темата, където обсъждаха сериала, ще ти хареса.

Клуб започна със снимките малко по-рано от нас и завърши по-рано. И на мен ми хареса трейлъра, много хубаво сниман.

......................

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 14:41 от Airra

# 659
  • Плевен / София
Скрит текст:
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Клуб не започна ли снимките малко по-рано от нашия ? Thinking Хареса ми трейлъра, много добър каст са събрали.
Ох, кога и ние най-после ще видим трейлър и дата на излъчване  ??? Дано и нашия го излъчат ноември, че се изчакахме ...
Да, и на мен ми стана смешно това с отслабването на Киво за филма, накъде повече, ама все пак го споделих Smile

Много талантливи фенки има патрона, браво! Hands Clap Ето и един страхотен колаж

От италианска фенка на една от много любимите ми снимки!

Ох, този Кадир ми взе душата! Много ще ми липсва сериала в почивните дни. По-лесно е чакането, когато има какво да си гледаме с патрона. Като изгледам Домът май пак ще си прегледам Кузейчик Stuck Out Tongue Closed Eyes

Вас дразнеше ли ви Зейнеп по някое време ? Защото аз много и се подразних как постъпи с Баръш, хем виновна, хем нахална, ама той здраво е хлътнал вече, та бързо и прости. Като смята, че е права / аз също бих постъпила така на нейно място, ако трябва да съм честна, човешко беше / защо крие, лъже, че и другите лъжат покрай нея ? Много ме подразни, че не каза на Мехди, че неговите хора са фалирали тотално, да видим дали тогава щеше да се надува този надут пуяк, че не иска помощ от шефа и. А тя смирено му се заобяснявала "не, не е той" -  можеше да му каже, че хич не е в позиция да предявява претенции! Та тя извърши направо престъпления заради този мухъл, ама ха! Харесвам я, че е толкова добра, чувствителна, състрадателна, но е крайно време най-сетне да помисли и за себе си, като нищо можеше да загуби всичко, за което се бори и най-вече доверието на Баръш ...
Фенче,
Скрит текст:
Аз мисля, че на Зейнеп и омръзна да се обяснява за всичко на всички около нея. За това, за някои неща си мълчеше, но то винаги скритото изкача, когато най малко очакваш.

Общи условия

Активация на акаунт