Седмокласници 2020/2021 - Второ класиране - (19.07 - 25.07)

• 61 258
  • 923
  •   1
Отговори
# 420
  • София
... Прочете "Дон Кихот".... Даже се беше намъчнил на финала...
Сега до началото на учебната година няма да му "пиля" за нищо Satisfied

# 421
  • София
Тоест за да участвам в трето класиране, ако съм записала детето в паралелката от второ класиране, преди да подам документи за трето трябва да го отпиша?
Да, за да ви е по-сигурно, че изобщо ще имате място. Можете и изобщо да не го запишете и тогава просто редите наново желанията само от останалите свободни места. И в двата случая си трябва подаване на ново заявление с нова подредба.

# 422
Приети сме! В 138-о, математическа паралелка с интензивен английски, втори испански, информатика и 11-12 клас роботика. Утре ще го записвам.
Ще чета по-късно назад, че сега пристигнахме и се разтоварваме още.
И ние сме там!Аз съм доволна,въпреки че ни е доста далеч,но важно е че свърши този кошмар!:)))

# 423
  • В светлината на слънцето
Lulumba, честито! Звучи страхотно тази паралелка! А и 138-мо може да се достъпи и с колело от вас, ако не бъркам локацията Wink Дано това си е неговото място! Щастлив ли е? Разказвай Simple Smile

Голям товар му падна от раменете. Много се беше притеснил, че и на второ ще остане некласиран. Доволен е, защото тази паралелка беше нависоко в желанията му, веднага след всички с немски - хареса си я, макар да е нова и нищо да не знае за нея. Дано да си остане все така харесвана. А немски ще научи, стига наистина да иска.Blush
А училището ни е буквално под носа - през 2-3 преки. Даже няма нужда от колело.Grinning

# 424
Ние също сме от провинцията и сме класирани и двата пъти на едно и също желание 17 от 21. Значи ли това че и трето няма да ни задоволи при положение че ни трябва само 1 ученическо място но в съвсем други учебни заведения 😔

# 425
  • София-Младост
От 1 до 3 е така.
Мястото не се появява на трето класиране.
Последното централизирано класиране през системата е трето. Последващите се водят " допълване на паралелките до максималния брой ученици" и се осъществяват по отделни училища.
А какво става с освободеното място, сз знам, че се появава в системата и така третото класиране не е така рисково. Макар, че няма нищо сигурно при него.

# 426
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дидева пусна ли статистиката? нейната повече ми харесва, в другата се губя Simple Smile

# 427
  • София
Силно впечатление прави колко много е паднал балът за СМГ с немски в сравнение с миналата година. Сега 481 срещу 492 миналата година.

За НПМГ 457 -МАТ+АЕ за 2020
 и              472.750 МАТ+АЕ за 2021.

Част от обяснението в една любима учителка, която няма да води НЕ.

# 428
Интересно дали е лична инициатива, или политика на училището да разпръсне по-добре представилите се деца.

# 429
От 1 до 3 е така.
Мястото не се появява на трето класиране.
Последното централизирано класиране през системата е трето. Последващите се водят " допълване на паралелките до максималния брой ученици" и се осъществяват по отделни училища.
А какво става с освободеното място, сз знам, че се появава в системата и така третото класиране не е така рисково. Макар, че няма нищо сигурно при него.
Ако се запише на второ и след обявяване на местата за трето се отпише, мястото ще се появи чак за т.нар. четвърто класиране. Ако не се запише на второ, освободеното място ще се появи за трето класиране. Така ще може да се посочи и освободеното място на трето класиране за застраховка, но вече няма гаранция, че някой с по-висок бал няма да пожелае точно това място. Мисля, че даже имаше такъв случай в темата.

# 430
Бях чела, че се събират групи във ФБ преди няколко теми, но тогава не знаех, че ще ни приемат със сигурност в Испанската...Няма нужда от 100 теми, съгласна съм.
Благодаря за линка, Санака, отивам да чета 🙂

# 431
  • София
Здравейте, момичета !Случайно да знаете за колко време важи медицинското за кандидатстване? Дали за трето класиране трябва ново.
Назад в темите се коментираше срок от 6 месеца. Със  сигурност ще важи за 3-то класиране.

# 432
  • София
Скрит текст:
Приети сме! В 138-о, математическа паралелка с интензивен английски, втори испански, информатика и 11-12 клас роботика. Утре ще го записвам.
Ще чета по-късно назад, че сега пристигнахме и се разтоварваме още.

Липсва ми възторженото емотиконче с вдигащи се ръце... УРА!

# 433
  • София
Здравейте, момичета !Случайно да знаете за колко време важи медицинското за кандидатстване? Дали за трето класиране трябва ново.
Назад в темите се коментираше срок от 6 месеца. Със  сигурност ще важи за 3-то класиране.

Благодаря!

# 434
Момичета, много се вълнувам с вас за приема на желаното място, а на тези на които не им достига малко, 🤞на трето класиране  да си сбъднат мечтата.
Лулумба, честито, а и винаги има възможност за нов опит🙂!
Скрит текст:
Записаните в АК си имат вайбър група, в която всеки добавя познати и ако някое от вашите деца не е част от нея, може да помоли приятелче да го присъедини.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 08:06 от silan

Общи условия

Активация на акаунт