Да се хвалим

• 27 184
  • 230
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Утре оставям "чаве №3" там, където ще следва, и empty nest животът ще започне  - на практика след около 18 часа.
Това за мен е далеч, но ме жегна мисълта. Дано да имаме възможности да се наслаждаваме на живота тогава поне.
За сефте от 33 години насам. Не че не съм се наслаждавала на живота досега, но на всички почивки с дете/деца не е същото. С момента съм се излегнала на шезлонг на коралов пясък в Кий Ларго, само студената бира липсва Simple Smile.

# 121
Шарки, къде е Кий Ларго. Наздраве, все така добре да си, както и аз!

# 122
  • Down south
Наздраве и да намериш студена бира!
И дано Ида ви заобиколи и не се отрази на лежерстването.

# 123
  • София
Флорида.

Ида се движи от западната страна на Куба, ще ни заобиколи.

# 124
Браво, Шарки, дано да имаме повече такива похвали в темата. На мен Флорида ми е скъпо, но някой ден си пожелавам да направя една Флорида и аз.

# 125
Честито Шарки! Наслаждавай се на свободата с пълни шепи!
Миналата  зима беше запланувано Маями, но не стана с нашите рестрикции. Границата ни със САЩ още не е отворена, и ще е за напълно ваксинирани от 21ви септември уж.

# 126
На "кусур" години се записах на курс за С1 АЕ, тъй като докато учех този език нямаше нива.
През юли за първи път спечелих литературен конкурс и моят разказ скоро ще излезе в сборник. За първи път ще имам нещо, отпечатано в сборник.
Със сина ми наскоро изкачихме връх, невисок, но не и мн лесен, само двамата. Поради не особено добро време и липса на тренинг, в един момент блокирах, но детето ме подкрепи да продължим и се държа превъзходно.

# 127
Светкавица, тази година изкачих Вихрен, но без детето, за съжаление. Пожелавам си още много върхове.

# 128
О, Вихрен е в много ранните ми спомени, нямах и 30г и както се казва "ни дете, ни котЕ", славни години бяха, а и страхотно е там! А от близките му дестинации, съжалявам, че пропуснах ръба "Кончето" и май никога няма да ми се случи. А тазгодишния го бяхме набелязали отдавна, лошото е, че нашият татко беше с травма и не дойде с нас, леко пръскаше дъжд, в един момент пригърмя, аз съм с 3-4 кг плюс от обикновеното и бях на път да се откажа, но той "в шеги и закачки" не ми позволи капитулация

# 129
Преди 2 г, изкачих Вихрен и после Кончето.
Беше ми отколешна мечта, която все не смеех да осъществя, заради дисковата ми херния.

# 130
  • Варна
Вихрен е първият ми изкачен връх - миналото лято. Улучихме ужасно време, хората се връщаха и ни казваха да се откажем, но приятелят ми - упорит и твърдоглав - продължихме. Аз - в цикъл и с прокрадващи се болки в корема. Студ, вятър, горе в облаците видимостта беше около 3 метра. Едва му виждах краката. Буквално се страхувах за живота си по едно време.  Но го изкачих! Естествено нямаше никаква гледка отгоре и беше убийствено студено - едвам изтраях 2 минути да се снимаме и беж - към кончето. То много ми допадна, стори ми се много по-малко страшно от колкото ми се струваше на снимки. Миналото лято изкачихме също Мусала, Ботев, Мальовица, Моняк и Кабул, посетихме доста пещери, езера, екопътеки и всякакви природни красоти. Беше страхотно приключенско лято.

# 131
То вече човек да го е страх да се похвали,че ще се почне..
"Намирисва ми,че нещо не е наред.".Идеализирано положение ми се струва"..и.т.н,НО всъщност всеки живее живота,който е заслужил..
Ще се похваля с това,че на никой зло не мисля,не манипулирам и се опитвам да бъда добър човек и да помагам..!
Ще се похваля с това,че имам много добър съпруг и две прекрасни деца..
Ще се похваля с борбите,които съм водила,след това с борбите и трудностите,които сме преодоляли с ММ и имаме заслужено спокойствие..
Ще се похваля,че с много труд и изгладуване сме си направили дом..
Ще се похваля с това,че даже и възрастните ми имат уважение..!
Ще се похваля с това,че сме здрави..
С ММ не сме идеални..И той и аз имаме минус качества,но сме се приели с тях..Всякък се обичаме,обичаме се даже,когато се дразним..
Не,не го наричам с нежни думи..Казвам му" гаднярче,айде днес да излезем да пием по едно кафе ..! Или както кротко си седи му забивам един зад врата,ей така за интересно..!! Сутринта,като се събудим не го целувам,а му бъркам в очите и устата за ДОБРО УТРО.. 😁Ей така закачки,но знам,че заради това ме обича..
Когато аз се ядосвам и паля моторетката той ме спира с думите.."Не показвай,колко си лоша де моля ти се..! И на мен ми става смешно..
Споделям му всичко...АБСОЛЮТНО ВСЯКА МОЯ МИСЪЛ..знам,че ще ме разбере не зависимо колко е глупаво или сериозно..Плаче с мен,знае всичко за мен..Не ме съди..Какво повече да искам..С него съм АЗ..истинското ми аз..
Чувствам се свободна с него..!!  Обичам си семейството 💙♥️💙♥️

# 132
И аз да се похваля, че на никой нищо лошо никога не съм направила, не манипулирам и не влизам в схеми. Абе добър човек съм и се гордея със себе си.

# 133
Отделих цяла седмица за себе си - за повишаваше на квалификацията и семинар за лидерство. Доволна съм много..)

# 134
  • волно калдъръмче
Отделих цяла седмица за себе си - за повишаваше на квалификацията и семинар за лидерство. Доволна съм много..)
Въобще не мисля, че ти е необходима подобна квалиикационна форма, но поне след сравнението си видяла, че си на прав път.

Общи условия

Активация на акаунт