Да се хвалим

• 27 185
  • 230
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Утре оставям "чаве №3" там, където ще следва, и empty nest животът ще започне  - на практика след около 18 часа.

# 106
  • Down south
Цитат
и empty nest животът ще започне  - на практика след около 18 часа.
Bittersweet  Champagne е заслужено!

# 107
Утре оставям "чаве №3" там, където ще следва, и empty nest животът ще започне  - на практика след около 18 часа.
Това за мен е далеч, но ме жегна мисълта. Дано да имаме възможности да се наслаждаваме на живота тогава поне.

# 108
Това за мен е далеч, но ме жегна мисълта. Дано да имаме възможности да се наслаждаваме на живота тогава поне.
Е, човек не трябва да оставя да се наслаждава на живота за някога, а да го прави сега, винаги, защото не се знае нищо. А дори и всичко да е наред, ако не се е наслаждавал, няма да може и тогава, защото ще е изгубил тази способност. Така че да не се ограничаваме да го правим поради някакви измислени причини!
Имам една приятелка, която казва - Отгледахме децата, пораснаха, давай да живеем! Ама то нали и досега сме живели?! Аз не усещам обвързаност с някакви условности: това да стане или онова, а гледам да намирам хубавото във всяко дребно нещо, пък каквото дойде - ще го посрещна, дай Боже с близки и приятели и в добро разположение на духа Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 09:51 от ornelam

# 109
Идеята ми беше, че поне с това ще се утешаваме и запълваме времето, като ги няма децата.

# 110
Мъжът ми и брат му са се амбицирали да си направим къщичка за гости. Толкова съм щастлива, надявам се да стане до рождения ден на големия ми син през февруари 2022. Аз умирам за сбирки и купони, но мразя да чистя, а това ще е място, дето ще ползваме само за купони, мои и на децата.

# 111
  • Варна
Хубава тема, изключително приятно ми беше да ви чета.
Честито за годежа, за новата баня, нова работа, честити рожденичета лъвчета, браво!

Аз за какво да се похваля ...
Може би с нещо просто което ме  кара да се усмихвам всеки път като го погледна или се сетя...
След над 30 и кусур години заедно, ММ се 'повреди' и месеци наред, всяка седмица започна да ми купува някакви цветенца. Преди това аз си ги купувах. Joy
Най-накрая е запомнил и, че не понасям аранжирани букети и че съм устроена простичко Simple Smile)))
Скрит текст:

Цветно да ви е на сърцата!

# 112
Да се похваля и аз, че ме одобриха за обучение в Италия за седмица.
И...няма да отида, заради всички безумия с Ковид мерки и т.н.
Но поне знам, че все още съм на достатъчно добро професионално ниво.

# 113
  • София
ornelam, как да живеем междувременно, с децата, когато си представяме Живота без тях, или по-скоро без да има кой да ми пречи да си изпия чая на масичката на балкона, необезпокоявана от никого и спокойна, че ако оставя стола си на балкона,няма опасност някое дете да се покатери и метне през парапета. Много ми се иска да Живея сега, а не да чакам 18 год.
Хваля се, че след дълга борба, носене на бебето в едната ръка и бутане на празна количка, все чак успях да го приспя и върна в количката без да се разплаче.
Flash, прекрасни!

# 114
Понеже имам деца с големи възрастови разлики, аз ще бъда с непълнолетни деца за период от 34 години, живот и здраве Simple Smile Изобщо за периода след това никога не мисля, радвам си се на всеки ден тук и сега.
И аз вечно затварям терасите, малката като цяло не излиза без нас там, но все ми е под око.

# 115
Моите пораснаха, като бяха малки под пет годишни,не можех много да живея, но сега не ми пречат изобщо с нищо.

# 116
Чудесна тема, Крис!
Искам да се похваля, че на 40+ се научих да казвам "не мога". То било много хубаво. 😂 И с кеф започнах да правя някои "женски" дейности, които преди не обичах.

# 117
Чакам аз да стане на 2 и да започна да оставям при бабата-мераклийка с приспиване или за повече от 2-3 часа. 😅

# 118
Определено има разлика, когато децата станат поне малко по-самостоятелни. Аз лично не бързам да станат пълнолетни, а единствено малкото ми дете да дръпне още малко за да мога спокойно да ходя по разни места с тях без да се налага да го гоня навсякъде и да съм звероукротител. Той сега е на 2г и 4 месеца и мисля, че след 1 година положението ще е много по-цивилизовано. Grinning

И понеже темата е за хвалба, да се похваля, че бяхме на страхотна почивка на море. Въпреки търчането след малкия и неговото тръшкане и лягане по средата на улицата отвреме навреме, си прекарахме много добре. На плажа децата бяха много спокойни и успявах спокойно да си полежа и почина, а вечер - и да пийна един коктейл. С багажа вече ни е по-лесно - няма колички и допълнителни неща за бебета. Храната на почивката вече не я мисля, защото малкия отдавна яде всичко. Нямам търпение да дойде другото лято, когато няма да има вече бебешки пубертет и ще е още по-лесно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 119
Хваля се с много хубав сладко розов маникюр и педикюр. Много си обичам маникюристката и ходя с огромно удоволствие. И тя е скорпион 🦂 като мен и много си допадаме .

Общи условия

Активация на акаунт