Не харесвам прическата си...

• 5 575
  • 123
  •   1
Отговори
# 105
...Пиеш една студена вода, боядисваш се след няколко седмици в малко по-тъмен тон.

На фризьор не се ходи със снимка от телефона. Защо? Защото снимките са на коси, които имат различна структура и пигментация от твоята и са третирани преди боя по друг начин и не на последно място, използвани са хиляди филтри.
авторке не се потъмнявай, така или иначе си 'натоварила' косата с изрусяване, походи си малко в светли тонове. Ако толкова не ти харесва цвета в момента, може да се подобри лесно и да му придадат различни нюанси.

Защо да не се ходи със снимка? Няма пробем да покажеш какво искаш, оттам нататък сядаш и фризьорът ще прецени с кой номер боя ще те маже, как ще реже и т н, но ако е добър, трябва да може да постигне резултата от снимката!
Или ако е екстремно невъзможно (като от абаносово черна да станеш най-светло русо) да каже на клиента предварително.

# 106
Направо е смешно да ходиш на фризьор със снимка. Най-добрата препоръка на стилиста са главите на нашите познати, които са негови клиенти.

# 107
Тук се повдигнаха няколко въпроси:
1. Как да обясня на фризьора как да ме направи?
2. Как да избера фризьор?
3. Какво да направя, ако не съм доволна от фризьор?

-------
1. Може по снимка, може с думи, но има недоразумения, в частност да водиш някой модел(приятелка)
2. По препоръка на приятели, от наблюдения върху работата му, от рецензии в интернет за него, реклама в медии и др
3. Плащаш си, поискваш документ (касова бележка), казваш му още там, че не си доволен, той може да предложи да те оправи безплатно, или след това с бележката продължаваш сагата към някакви институции, правиш рекламация, евентуално да ти върнат парите заради некачествено свършена работа. Снимай се как изглеждаш след фризурата.

# 108
Защо да ходи по разни институции? Първата стъпка е гледаш да се разбереш а него, или поне в другите държави е така и винаги предлагат, или да оправят проблема, или да приспаднат някаква сума от цената, или направо да върнат парите.

# 109
Не просто некадърен, а направо някой трябва му вземе ножиците и да му счупи ръцете! Моля кажи кой е тоя салон!
А защо да му чупят ръцете? Да не я е хванал насила от улицата? Преди да отидете на фризьор едно проучване малко не си ли правите за стилиста? Как подстригва, как боядисва, с кои продукти работи!
Аз до сега чувам от пострадалите само: ама той това, той онова, маска 13в1, 13в1, 13в1...
А не можа ли в салона да му каже веднаха: чакай, бе, какво правиш? Тя реве и плаща 200 лева. И още нещо: кажи кой е салонът, защо го криеш, след като не си доволна? И много ми е интересно, каква е тази маска 13в1?
Салонът е Ирен 2 във Велико Търново

# 110
  • France
Разгледах му фейсбука... ами той толкова си може човекът. Само някакви турбо-фолк букли се размотават, наръфани прически, ще кажеш, че са ги скубали патките, тук-там някой по-успешен балеаж, но повечето са все едно стрина Минка се е упражнявала върху съседката в домашната баня. 🤢🤮 И това бразилско изправяне много коафьори го отричат, защото е с вредна химия. Явно твоята "прическа" му е стил на работа, защото на повечето бретоните са като твоя - до под брадичката, малко филиран и 10-15 см от останалата коса с която няма никакво преливане. А предишния ти колориаж е на съвсем друго професионално ниво. И за това те е почнал от вратата да те обработва, че цветът ти не става. Много добре е разбрал, че не е в компетенцията му.
Да си стриже мъжките бради и да не се пробва в неща, които не разбира.

# 111
Aй, лелее.
Кой те прави? Аха, Иван.
После ще споделя мои истории за тези.
Цялото им семейство е една пасмина...

# 112
Е, ти баш във Велико Търново ли не можа да намериш отзиви са фризьор? Аз съм от там - ходя няколко пъти в годината и знам и на маникюр къде да отида и на фризьор.

# 113
Да, в търновската тема да беше питала, щеше да си спестиш главоболията с този.
    Този Иван лежи на стари лаври. Едно време, докато прохождаше в бизнеса, беше много мил, любезен, най- добрият в града в занаята си. Часове рядко имаше, само от бизнес дама нагоре му бяха клиентките. Още оттогава вземаше скъпо. Реших аз да пробвам преди 16- ина години някъде и си записах час за подстригване и кичури. Отлично ме направи, но ахнах от сумата- 80 лв. за удоволствието тогава, коети беше безбожно скъпо. Имала съм, дала съм.
    Преди 5- 6 години, една неделя решавам, че искам да си направя къса прическа. Само той работеше в моя квартал него ден. Косата ми беше под ушите, на черта. Сядам аз, тоя като взе един бръснач, трас- прас, с 4- 5 откоса ми отряза косата, ама с такава злоба ли, и аз не знам каква дума да използвам. И това беше. Ни миене, нищичко. И на мен като на авторката ми се прирева- бях бетер подострен молив, а още по- зле. 30 лв. ми взе. 

# 114
Разгледах му фейсбука... ами той толкова си може човекът. Само някакви турбо-фолк букли се размотават, наръфани прически, ще кажеш, че са ги скубали патките, тук-там някой по-успешен балеаж, но повечето са все едно стрина Минка се е упражнявала върху съседката в домашната баня. 🤢🤮 И това бразилско изправяне много коафьори го отричат, защото е с вредна химия. Явно твоята "прическа" му е стил на работа, защото на повечето бретоните са като твоя - до под брадичката, малко филиран и 10-15 см от останалата коса с която няма никакво преливане. А предишния ти колориаж е на съвсем друго професионално ниво. И за това те е почнал от вратата да те обработва, че цветът ти не става. Много добре е разбрал, че не е в компетенцията му.
Да си стриже мъжките бради и да не се пробва в неща, които не разбира.

Като му разгледах ФБ снимките за хвалба /значи това му е максималното/, 100% балеажа от снимката не му е по силите!

# 115
Разгледах му и аз профила, да не остана назад 🤣.
Има и добре направени коси, с хубави балеажи. Обаче имаше и един клип на една жена на средна възраст (май беше първия клип, които е качен). Цялата й коса беше руса, имаше 1-2 см. корен, на който той направи кичури. Като видях как целите кичури бяха омазани с блондор, чак ме заболя. После махаха шапката от главата на жената изключително брутално, мислех че не шапката, а главата й искат да махнат 🤣.
И на този човек му плашат пари. Ех....светът е шарен.

# 116
  • France
Ако си забелязала, повечето успешни колориации не са негови. Освен разни холивудски манекенки да ходят при него Thinking

# 117
Я да го доизхейтя.
Обявите му за набиране на фризьори не слизат от джобс- а.
Все търси. Дава минималната, а отношението към персонала е отвратно / чувала съм от сглупили да работят за него/.
И не толкова да са фризьори, а миячи на коси и поемането на някоя подстрижка.
Скъпите процедури той си ги върши.

# 118
Ако си забелязала, повечето успешни колориации не са негови. Освен разни холивудски манекенки да ходят при него Thinking

А, недей така! В Търново на пазара опашки от звезди чакат пред салона!

# 119
Скъпите процедури той си ги върши.

А май е по-добре да не ги върши той JoyJoy

И аз разгледах отгоре, отгоре творчеството му... за 200 лв хич не съм впечатлена, 20 лв по-може...

Общи условия

Активация на акаунт