Косопад - 20

• 63 296
  • 786
  •   1
Отговори
# 480
Целаген-а колко често го ползвате?
На опаковката май пише всеки ден,не е ли много често?

2 пъти на ден сутрин и вечер по 6 помпи, но поне веднъж на ден стриктно гледам.

# 481
Ползвам по описание.Ама яко помпах, пропуснала съм 6-те 😄 На мен не ми пари, охлажда и тн.Леко усещам, че е нанесен , когато косата е мокра.Има някакво затопляне.

# 482
От целаген се обривам (не зачервяването по скалпа, а ситни пъпки по ръцете и краката, които минават след около час)
Консултурах се с представителите на меди в България, казаха да преустановя ползването, в рибата ми изтриха коментара.
Приемам вит Д3 отделно, сега ще включа и Б групата

# 483
  • В къЩи.
Ползвах го няколко пъти ,затопли ми главата но ми попадна и по шията( не знам как) и се зачерви много кожата. След 15-20 мин зачервяването изчезна. По ръцете също където ми се докосва косата се зачерви. Та малко се стреснах и спрях да го ползвам.
Не съм си и помислила ,че е алергична реакция. Мислех,че при всички е така

# 484
Момичета, не знам какво да правя вече, косата ми буквално пада на кичури от месец насам, вече е видимо оредяла, не стои добре нито вързана, нито пусната.
Използвам скалп детокса на ГГ веднъж на около 10 дни, на furterer comolexe 5, пак на такъв период (първо измивам косата с мек шампоан, уж да проникнат съставките по-добре), вълшебството пръскам в корена деня преди и деня на измиване (че ми омазнява), гледам да не мия по-често от веднъж на 3 дни. Пия витамини и колаген, веднъж на 20 дни ДПШ на меди, маската на меди dual therapy, шампоан Напура стамиген (аз ли нещо не мога да му разбера, но не ми измива хубаво), тоник ревалид, когато не съм слагала от вълшебството..
Много се отчайвам вече, хормоните са в норма, преди година имах проблем с щитовидната жлеза.

Проверили ли сте си отново жлезата, пълен пакет щитовидни + преглед с ехограф при читав ендокринолог?

# 485
Ползвах го няколко пъти ,затопли ми главата но ми попадна и по шията( не знам как) и се зачерви много кожата. След 15-20 мин зачервяването изчезна. По ръцете също където ми се докосва косата се зачерви. Та малко се стреснах и спрях да го ползвам.
Не съм си и помислила ,че е алергична реакция. Мислех,че при всички е така
И при мен по шията стана мн червено, ръцете не.Лицето малко ако съм се пипнала.

# 486
  • В къЩи.
И сега какво? Щом получавам такава реакция да не го ползвам ли?
Ще навреди ли и на скалпа ми?

# 487
Аз си го ползвах, внимавах да не ми потече извън скалпа.Там почти не усещах нищо след нанасяне, освен съвсем леко охлаждане на мокра коса

# 488
Зачервяване след употреба на повечето от серумите е нормална реакция. Част от терапията така да се каже. Трябва да се внимава да не попадне извън. До 30 Мин. Минава ефекта червена кожа 🙃

# 489
  • София
Скрит текст:
Давам отзив за четката, пробвах я два пъти днес. Амии.. Първо ми беше трудно да определя харесва ли ми или не, защото е по-различна от четките ми досега. Затова давам няколко плюса и минуса 😃 Плюсове:  1.Почиства се доста по-лесно от космите в нея, само с ръка от едно обиране се маха всичко. 2. По-компактна е и е удобна за пътувания и за в дамската чанта. 3. Разресва добре/нормално, и противно на очакванията ми не заплита  дълга коса. Очаквах заплитане заради зъбците които са супер на гъсто. 4.На външен вид много ми харесва 😃
Минуси
1. Като захват не ми е особено удобна като няма дълга дръжка.
2. За масаж на скалпа някак не ми допадна нещо.. като минавам плътно до скалпа усещам, че сякаш може по-скоро да ми надере кожата отколкото някакъв масаж. Така го чувствам аз. За косопад също не знам колко по-ефективна ще е от стандартните четки (както го дават) 3.Не съм сигурна колко е щадяща за косъма, защото се чува един специфичен звук при ресане сякаш от накъсване, но не знам може и аз да си въобразявам. 😃  Не съм й свикнала още.  Но пък и не беше сериозна инвестиция, та бях длъжна да пробвам и май ще си я ползвам, но заедно със старите четки ще редувам 😁 Според мен е подходяща за тънки, по-къси и не много гъсти коси, но пак си е до човек и коса..

# 490
Е тя за косопад няма как да помогне. Единствено е по-щадящя при сресване и от там не дърпа или къса косъма допълнително. Иначе на хормони, липса на витамини, липса на адекватно хранене, менопауза няма как да помогне четката Simple Smile

# 491
  • София
Да де, имах предвид, че я дават като по-щадяща при ресане, не скубела толкова уж и така по-малко косми падали, нещо такова, ноо не знам така ли е или не, според мен  едва ли ще пада чак толкова по-малко коса с тази четка. По-важното е разресването да е леко и внимателно. И да е на суха коса мисля, че е най-удачно. Въпреки че тази четка се води за суха и за мокра коса.

# 492
По-лесно разплита. Това съм забелязала по моята коса която беше до кръста до преди седмица. Само да я забия в заплетените дължини и се разплита без усилие. Ако това трябва да го правя с гребен, ще трябва да се мъча и от там може и да откъсна връхчетата даже, ако е много закучен възел. От там следва цъфтеж, изтънял косъм по дължините, и дърпане от корените. Ползвай си я. Не ти е излишна.

# 493
Придържам се от години към гребен с широки зъбчета, струват 2лв и не мисля че има по- щадящо от тях. Понеже маската на гарние си я слагам не само под душа ами и след него на влажна коса и трябва да я разреша малко, с гребена нищо не пада.

# 494
Имам Тангъл тизър с дръжка и съм много доволна.Не ми къса косата, разплита я, почти не се случва да ми оскубе коса(по-често ако аз не внимавам и бързам).Обожавам как ми масажира скалпа, лесна за почистване.Гледам само на сухо да реша.

Общи условия

Активация на акаунт