Косопад - 20

• 63 318
  • 786
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря, sharpy!
Ще пробвам!

# 436
  • В къЩи.
Момичета,търся мнения за  шампоана Нутриол  против косопад на Ню скин

Изразходих един шампоан и три флакона от спря от същата серия- ефект 0 ,луди пари дадени за нищо.
Имах голями надежди,но уви.

# 437
Sharpy, благодаря за инфото. Би ли споделила колко време по ползва този еукапил, в смисъл дълготраен ли е ефекта? Или се ползва цял живот като миноксидила пред определено време? Има ли нови разтежи от него ? Наистина ли няма странични ефекти?

# 438
До всички, които се чудят да започнат Миноксидил, първо опитайте с Еукапил. Помага и няма тези странични ефекти. Скъп е, но помага.
На мен не ми помогна грам, само дето ходих с мръсна коса месеци наред, при всекидневно миене. Та не знам дали и миноксидила ще помогне, но нямам избор, ще пробвам.

# 439
Еукапила го ползвах около 7 месеца. Ефект видях на втория месец /може би към края/. Въпреки това, продължих да го ползвам, точно защото дават курс 6 месеца. Като го спрях, не се засили падането. Нормално падане на около 20-30 косъма на ден. Някъде на третия месец от Еукапила, започнах и гела Давинес за нови растежи. И от него има ефект - растежи имам. До ден днешен него си го ползвам, след като си мия косата /гела/. Друго нищо.

SitaraB
Цитат
На мен не ми помогна грам, само дето ходих с мръсна коса месеци наред, при всекидневно миене. Та не знам дали и миноксидила ще помогне, но нямам избор, ще пробвам.
Съжалявам, че при теб не е подействало, аз го препоръчвам като човек, който 5 години беше в този ад /"старите кучета" в темата ме знаят и са ми чели ферманите/. Като човек, който използва абсолютно всичко за косопад без никакъв ефект и 10 бона вътрешно, включително и миноксидил използвах, препоръчвам Еукапила като нещото, което на мен ми помогна. Дано и с другите да е така.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 20:02 от sharpy

# 440
  • Пловдив
И аз съм със себорея. В момента овладях положението. Скалпа ми е чист, не ме сърби. Не помня такъв комфорт. Много се надявам от мен това да се окаже причината за косопада. За себореята ползвам
https://apteka.framar.bg/30093911/%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%8 … -200-%D0%BC%D0%BB
Може да си вземеш низорал.
Оле, помага ли тази вода? Излизат ми разни реклами във ФБ, но аз съм си Тома Неверни… моята себорея ту се изостря, ту затихва, но аз съм постоянно на Низорал и друг шампоан за редуване и като много се влоша минавам директно на кортикостероиди, а знам колко са вредни, но …
Аз започнах да ползвам тяхната вода от коприва и понеже ми намаля много косопада и реших да си взема и тази. Ползвам я от скоро, но има разлика. Сърбежа намаля, почти изчезна.
Аз съм писала и друг път, че вече ще разчитам само на природни продукти. Масла, отвари, чесън и т.н. Ограничавам химията максимално.

# 441
Шарпи, моля те, сподели как си спряла миноксидила? Имаше ли засилен косопад отново? Аз, дами, от днес го почнах туй лекарство.
Това е положението.

# 442
Шарпи, моля те, сподели как си спряла миноксидила? Имаше ли засилен косопад отново? Аз, дами, от днес го почнах туй лекарство.
Това е положението.
Спрях точно заради засиления косопад. При положение, че по това време ми капеха по 600-700 косъма дневно, че и нагоре, точно затова го започнах. 2 месеца и половина издържах и го спрях, положението беше страшно. Иначе пише, че в първия месец се наблюдава засилен косопад, но при мен не спря през цялото време. С две думи - още повече коса ми окапа, не стигнах до времето, в което трябваше да спре да капе.

# 443
Ох, отчаях се, но ......
А пита ли дерматолога, който ти го изписа на какво се дължи този обилен косопад?

# 444
Ох, отчаях се, но ......
А пита ли дерматолога, който ти го изписа на какво се дължи този обилен косопад?
Не ми го изписа дерматолог, аз си го купих на своя глава. Иначе ходих при 3ма дерматолози, никой нищо не можа да ми каже.

# 445
Благодаря, Шарпи. Дерматологът от нашия град също каза, че миноксидила не е за мен, но така и не ми обясни причината за моя косопад, нито имам поставена диагноза от него. В един момент каза, аз бях до тук, повече не мога да направя. Sad
Трихологът ми го назначи, но някак си, още преди прегледа знаех какво ще ми каже и какво ще изпише.... Благодарение на темата, естествено.

# 446
Mariat,
Как го ползваш Миноксидила, едно момиче беше споделила нейна работеща стратегия.
2пъти на ден 5процента Миноксидил. Като за слепоочията и бретона използва пяна / за да се задържа по добре/в другите части течен. След първият месец косопада след употребата му е намалял, страхотни резултати на 3ти месец.
Успех и пиши как си.🤗

# 447
Аз се мажа с Еукапил от 2 месеца ежедневно. Имам супер косопад последният месец, не бих казала, че помага. Четох и мненията на други момичета във форума от разни други години. Писали са същото.

# 448
  • София
Някой, който да ползва такава четка и да е доволен?

Напоследък все по-често ге засичам по реклами и т.н.. Уж не проскубвали толкова. Не знам това така ли е. И за масаж на скалпа дават, че е подходяща. Не знам обаче за дълга коса дали ще свърши работа.

# 449
Каквото е тръгнало да пада - ще падне независимо с каква четка или гребен ще се срешите… ето, преди 2-3 седмици се самоубеждавах, че падането при мен е намаляло, в момента съм на море - в банята в хотела осветлението е различно и направо си виждам колко съм плешива на места, отделно супер се усили падането тук… накрая ще си вземам перука и това е.

Общи условия

Активация на акаунт