Лакове за нокти - 153

• 42 533
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Лили, 258 номер е Blush
Значи проблемът с Бел е в моя телевизор само Grinning

# 301
И аз не съм им голям фен - трудни са ми за равномерно нанасяне, а и при мен не са много трайни.

# 302
  • Варна
Здравейте!

От години не съм писала в темата, но тази я прегледах от началото и сте показали много хубави маникюри.

Записвам се с една актуална снимка. Лакът е на Голдън Роуз, но не помня номера.

# 303

Perfect 182 и F5

# 304
  • В полите на Пирин планина
Грийни, много ми харесва! Simple Smile

# 305
  • София
Sparkling orange

# 306
  • Тра-ла-ла
Ехааа, този оранжАвия го имам и аз, но ми се стори малко тъмен и убит на цвят....и не съм го ползвала. Но на снимката изглежда супер

# 307
  • Варна
Момичета, май доста от вас си взеха от тези китайчета, някоя пробва ли ги, как са като трайност, 4-5 дена изкарват ли?

Да знам дали си струва да взема още някой Sunglasses

# 308
  • Стара Загора

Грийни , страхотно. Много ми хареса . 💕

# 309
  • София
Ехааа, този оранжАвия го имам и аз, но ми се стори малко тъмен и убит на цвят....и не съм го ползвала. Но на снимката изглежда супер
Как хубаво блести на слънце.....

# 310
Единият оранжев е Spаrkling orange, а другият е Burned orange 🙂
Тина, при мен си траят 4-5 дни поне- на морето го сложих синьото, изтрих, защото исках нов лак, не защото нямаше да издържи още 😃 Само че не са холограми с дъга (капачката подвежда), ами от онези които стоят като на точици някак...но са красиви де. Като четка и консистенция, доколкото помня, май също ми бяха добре.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 00:59 от dolce miele

# 311
  • Тра-ла-ла
Пробвах воднистото неоново зелено на Констанс Карол като му сложих отдолу бял 03 Gel shine на Голдън Роуз. Още по-голяма трагедия. Едно, че бялото не става равномерно от един пласт. Второ, че неоновото просто дава леко оцветяване, но не става плътен, хубав електриков цвят. Избива си бялото отдолу Rolling Eyes Ще сменям концепцията за морски маникюр. Ето къде ще вкарам в употреба оранжевкото от горната снимка....Sunglasses

# 312
Момичета, май доста от вас си взеха от тези китайчета, някоя пробва ли ги, как са като трайност, 4-5 дена изкарват ли?

Да знам дали си струва да взема още някой Sunglasses

Аз имам от тях и ми издържат по седмица, може би и повече, но не мога да кажа, защото не издържам повече от седмица с един и същи лак. Имат страхотен блясък, четката им само не ми харесва, защото няма никакъв овал и на мен ми е трудно да нанеса лака без да се нацапам, но само това им е недостатък, поне при мен.

# 313
А откъде ги купувате тия китайчета? Наскоро търсих някаква друга дреболия из левчетата и оглеждах и какви лакове имат но такива не съм виждала никъде.

# 314
Моите ги купих от Несебър, от малко магазинче за дом. потреби/левче. Тук в Пловдив съм виждала подобни в левчетата, но 2 пъти по-скъпи и в по-малки шишенца (но и дъга май имат).

Общи условия

Активация на акаунт