Лакове за нокти - 153

• 42 521
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Прелакираното определено е доброто решение Simple Smile

# 376
Кариста, кой е брокатът? Много ми допадна идеята. 😍
Маме, много нежно! 🥰
От мен Флормар PL 465 Cool Ash. Уникален лак, сиво-син, сив със син шимър (подобно на 454 Miss), но синее повече на живо, някак се смесват сивото и шимърчето, не мога да го опиша, но е чуден!💙

Скрит текст:
Изобщо...през цялото време се чудиш, според ъгъла и светлината, дали лакът е повече сив или повече син😃 Дори днес на дневна светлина не иска да излезе по-син на снимките, а пък е. 😃

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 21:26 от dolce miele

# 377
Кристал, кой е брокатът? Много ми допадна идеята. 😍
Маме, много нежно! 🥰
От мен Флормар PL 456 Cool Ash. Уникален лак, сиво-син, сив със син шимър (подобно на 454 Miss), но синее повече на живо, някак се смесват сивото и шимърчето, не мога да го опиша, но е чуден!💙

Скрит текст:
Изобщо...през цялото време се чудиш, според ъгъла и светлината, дали лакът е повече сив или повече син😃 Дори днес на дневна светлина не иска да излезе по-син на снимките, а пък е. 😃

Леле, само като го видях ми се прииска да го имам. Днес видях един точно същия, само че бебешки лак на водна основа. Даже се подвоумих дали да не го взема, нищо че е бебешки, цветът беше супер. 😂

# 378
Атама, какво да кажа 😁 Ако ви попадне, не му се чудете много 😃

# 379
  • София
От мен Флормар PL 456 Cool Ash. Уникален лак, сиво-син, сив със син шимър (подобно на 454 Miss), но синее повече на живо, някак се смесват сивото и шимърчето, не мога да го опиша, но е чуден!💙

Скрит текст:

Ма Dolce, няма-няма и пуснеш някоя муха Joy, като с 454 Miss. Много харесвам такива лакове Heart

# 380
Пускам, пускам 😄 Този наистина си заслужава. Нанася се лесно дори в жегите (1 тънък прозрачен слой+ 1 леко по-плътен, третият не е задължителен, а по желание). На някои нокти ми се получиха малко балончета, но дори те не могат да ми развалят хубавото настроение като погледна към лака 😃
Като стана дума за мухи...видях ето това в нета (търсех по-реалистична снимка на PL 465 Cool ash, но не намерих). Някоя от вас дали знае кой номер е това?

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 21:26 от dolce miele

# 381
21 cosmetics 07 + BEL 76

# 382
В крайна сметка прелакирах четирите пръста и приключих така

Прекрасно!

Само след 2 пъти гел-лак за ваканцията моите нокти пак са меки като хартия! Аман! АМАН!
Защо си го причинявам, като знам как ще завърши!

# 383
Преслава, чудесна идея за комбинация! Ще крада, да знаеш 😊
Аз ъпгрейднах малко...че уж днес сложих трети слой, за да залича малкото балончета от вчера- а се получиха още повече! 😅 И веднага влезе в действие "Заличителят"- Бруклин 26 (той и финият златист TwentyOne 19 при мен заличават всякакви дефекти, а нямат нужда и от топ лак). Резултатът много ми напомня за Starlight серията от ДМ 😃

Нарочно направих снимка и с иноксовия ни хладилник за фон 🙂

# 384
  • Варна
Този Бел 76 откога го гледам и му се чудя... имам други брокатени лакове и сух тюркоазен холограмен брокат, и все се убеждавам, че ще докарам подобен ефект. Само и само да не ги трупам Grinning
Иначе си взех Бел 03 (снежнобелия) от намалението.

# 385
Някоя от вас дали знае кой номер е това?

то пише под снимката - pl456, объркала си номера на cool ash
ето го

# 386
Ел, благодаря! 😅 Не знам как съм могла да объркам като гледах даже лака от 2 педи пред мен и специално погледнах номерчето няколко пъти! 😅 Вероятно съм натиснала наобратно цифрите на клавиатурата... 🙂 Това обяснява защо не ми излизаше снимка с Cool Ash! 😆 PL 456 e Visionary- и даже този лак го имам (неизпробван още, перлен шоколадов нюанс с много фини сребристи шимърчета). Но на снимки понякога изглеждат толкова различно лаковете...😃
П. С. Все пак, намерих една снимка в нета:

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 21:54 от dolce miele

# 387
# 388
Ей, dolce, това ми е любимият лак! Страхотен е! Наистина на живо е много по-красив!
Скрит текст:
  Бях го показвала и аз преди време
Скрит текст:

# 389
Lea, какъв е ефектът на средния пръст?

Общи условия

Активация на акаунт