На море в България 2021 г.! - 4

• 53 787
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Един малко нетрадиционен въпрос от мен... Имате ли представа кои хотели работят през зимата?
На прима виста се сещам за  тези в Поморие, които предлагат балнеолечение, вижте и онези с минералните басейни и СПА и балнео процедури в Златни пясъци и Дружба.

# 511
Ей, какво затишие в темата...Аз пак да попитам, че коментара ми остана последен на предната страница. Отзиви за Феста Виа Понтика от тази година?

# 512
  • BG
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Otvrat-13-godini-fekaln … -eto-kude-1114304
Фекални води се изливат в морето до Синеморец

# 513
После защо имало ентеровируси на морето 🤬

# 514
Ей, какво затишие в темата...Аз пак да попитам, че коментара ми остана последен на предната страница. Отзиви за Феста Виа Понтика от тази година?
Във фб групата имаше отрицателни отзиви.

# 515
Здравейте! Един малко нетрадиционен въпрос от мен... Имате ли представа кои хотели работят през зимата?

Гранд хотел Поморие на 100%. В Кранево има има Терма нещо си, ходили сме октомври-ноември. Гранд хотел Свети Влас мисля е целогодишен. Има мисля и на Златните. В Букинг най-лесно се проверява.

За Феста Виа Понтика--Радостна мама имаше цяла поредица в Инстаграм, доволни бяха.

За тъпканицата-понеже много обичат всички да преувеличават като с времето, никога не били виждали такава тъпканица и такива температури. Пък аз и от детството ми помня да е мега горещо. За тъпканицата няма да споря, който си ходи в Гърция си е пак там, вижте колко много тестове се правят на ден.....Не ми се спори, но преди пандемията нямаше места месеци наред за активния сезон по хотели, села и паланки.

# 516
  • Sofia
По здравословни причини освобождавам резервация за едно студио в Green life Созопол от следващата седмица. Комплесът е много хубав, особено за семейства с деца. Понеже виждам, че се коментира липса на места по морето - ако някой случайно търси там нека ми пише, мога да го свържа със собственика.

# 517
Скрит текст:

Гранд хотел Поморие на 100%. В Кранево има има Терма нещо си, ходили сме октомври-ноември. Гранд хотел Свети Влас мисля е целогодишен. Има мисля и на Златните. В Букинг най-лесно се проверява.

За Феста Виа Понтика--Радостна мама имаше цяла поредица в Инстаграм, доволни бяха.

За тъпканицата-понеже много обичат всички да преувеличават като с времето, никога не били виждали такава тъпканица и такива температури. Пък аз и от детството ми помня да е мега горещо. За тъпканицата няма да споря, който си ходи в Гърция си е пак там, вижте колко много тестове се правят на ден.....Не ми се спори, но преди пандемията нямаше места месеци наред за активния сезон по хотели, села и паланки.
RedAsApple, коя е Радостна мама?

# 518
  • В.Търново
Във фб групата имаше отрицателни отзиви.
Мисля, че не беше за Виа Понтика, а за другия хотел Феста.

# 519
  • край голямата локва

Гранд хотел Поморие на 100%.

Миналата зима затвори. Опитаха да задържат нещат, но не успяха. Иначе спато е чудесно.

# 520

Гранд хотел Поморие на 100%.

Миналата зима затвори. Опитаха да задържат нещат, но не успяха. Иначе спато е чудесно.

Aми аз за тази имам резервация за ноември, дано да работи.....ще е жалко пак да затвори.

Радостна мама я следя в Инстаграм, radostnamama е, имаше много отзиви ден по ден, мисля че бяха две седмици там.

# 521
Здравейте! Някой може ли да препоръча хотел, апартамент или стаи под наем в Бургас,в които да приемат домашни любимци?

# 522
Цитат на: RedAsApple Радостна мама я следя в Инстаграм, radostnamama е, имаше много отзиви ден по ден, мисля че бяха две седмици там.
[/quote

Инфлуенсър ли е или човек от темата? Защото аз на инфлуенсъри не вярвам.

# 523
Цитат на: RedAsApple Радостна мама я следя в Инстаграм, radostnamama е, имаше много отзиви ден по ден, мисля че бяха две седмици там.
[/quote

Инфлуенсър ли е или човек от темата? Защото аз на инфлуенсъри не вярвам.

Инфлуенсър е, но тя не рекламира почти нищо. Всичко си е за нейна сметка, мъжа й има пари. Както Вие си прецените, аз й вярвам, защото мин година от нея видях няколко неща в Родопите, които посетихме и бяхме много доволни.

# 524
Мерси за инфото , RedAsApple
Разгледах я Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт