На море в България 2021 г.! - 4

• 53 832
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
За съжаление високата цена на нощувката не винаги е гаранция за  чистота. Шансът да попаднеш на чисто семейно хотелче е много по-голям в сравнение с голям мастодонт. Проблемът на големите хотели е в липсата на качествени и обучени кадри. В семейното хотелче всичко е под контрола на собственика, ако държи на чистотата, всичко ще е наред. Да не забравяме, че същият е инвестирал немалка сума в семейния хотел и надали му е все тая дали Пенчо и Асенчо ще се върнат пак. Simple Smile Управителят на големия хотел е на заплата, днес е тук, утре си "грабва шапката" и сменя локацията. Неадекватни меринджей има и ще има. Не харесвам вани в хотелските стаи, избягвам ги винаги, когато имам възможност, ако ли пък не, с джапанките във ваната, и те така. 😊

# 421
Съгласна съм, че цената не е гаранция за качество, но ми се струва прекалено да се набуташ 300-400 лв. на вечер и да правиш основно чистене при настаняване. В апартамент на самообслужване съм попаднала на зле измита посуда, която съм измивала повторно, но това беше.

# 422
PureLove,
😊

В Уейв тази година беше точно така. Дистанционното е в пликче и пликчето се сменя за следващите посетители.

# 423
Като ви чета и съм в шок,това ващо е мъка , а не почивка Laughing
Направо си е луда работа! А вместо прахосмукачка, може парочистачка да се носи. По-ефикасна е. ОМГ!!!

# 424
И аз нищо не пипвам... Влизам, разхвърлям багажа и на плажа. Единствено възглавници за всички нося, защото сме каприз.

# 425
Момичета, приближава и нашата ваканция. Опитвам се да планирам всичко и изникват нови и нови притеснения. Има ли в Къмпинг Градина някъде детски кът или място за игра? Ние идваме без кола и няма да носим много багаж....

# 426
Аз да попитам ,има ли тема,в която се обсъждат къщи за гости, и бунгала.
Мислех,че тази е такава ,ама гледам и тук главно ол инклузиви се обсъждат,макар,че за повечето места си има и отделни теми...
Търся прилична къща за гости за трима възрастни, между Варна аи Бургас.. примерно.. Бях замислила най на юг,но,като чета каква е гъчканица,по-скоро не.

# 427
Мислех,че тази е такава ,ама гледам и тук главно ол инклузиви се обсъждат,макар,че за повечето места си има и отделни теми...
Търся прилична къща за гости за трима възрастни, между Варна аи Бургас.. примерно.. Бях замислила най на юг,но,като чета каква е гъчканица,по-скоро не.
Има теми за бунгала и къмпинги, но не и за къщи за гости. Ето от тези сайтове може да си потърсите нещо. https://mob.pochivka.bg/apartamenti-byala-t188
https://mob.pochivka.bg/apartamenti-obzor-t45

# 428
По-скоро мнения ме интересуват и препоръки ,благодаря!

# 429
  • Beyond the stars
Като ви чета и съм в шок,това ващо е мъка , а не почивка Laughing
Направо си е луда работа! А вместо прахосмукачка, може парочистачка да се носи. По-ефикасна е. ОМГ!!!

И двете най-добре.
Ясно ми е, че всеки е с ОКР-то си, на мен лично ми е доста в повече.
И на палатки сме спали, и в туристически спални преди години, и в хижи преди да започнат реновациите, и на плажа. Grinning На почивка последното, което ме вълнува е прахта в стаята.

# 430
Може би темата за бюджетните почивки на море ще ти свърши работата.

# 431
Момичета, как е морето на юг през септември? Наложи се да си отменим резервацията и новата ще е от 5 до 12 септември.
А толкова го чакам това море😔

# 432
Малко е хазарт с времето юни и септември, но си струва риска, ако човек иска да избегне навалицата. Септември дори и в Созопол е спокойно.

# 433
Малко е хазарт с времето юни и септември, но си струва риска, ако човек иска да избегне навалицата. Септември дори и в Созопол е спокойно.
Точно в Созопол ще сме и собственичката каза, че е топло, спокойно, заведенията работят, защото доста хора остават след Аполония.
Дано уцелим време!

# 434
Момичета, замислих се - кои хотели предлагат UAll? Уейв, Рейна дел мар, Мирамар, Клуб Бор... Други?

Общи условия

Активация на акаунт