На море в България 2021 г.! - 4

• 53 810
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Историята помни много грипни епидемии и нито една с подобни ограничения, но всеки е свободен да се връзва на манипулации и да се страхува. Който го е страх, може и жив да се погребе, та да не се разсополи, но аз отказвам да го направя, за да пазя страх на хипохондриците. По-добре е да си споделяте страховете в специализираните теми, тук се обсъждат почивки. Доволна съм, че до момента не се осмеляват да налагат брутални „мерки” и не си дават зор да контролират спазването на наличните.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 17:01 от +-123

# 466
Както дойде с мерките. По време на епидемия и война не знам за какви права става въпрос. То ако пламнем пак , едва ли на повечето ще им е до почивка.
От март 2020 на 4 дълги почивки сме били и ежемесечни уикенд пътувания, дори когато ресторантите работеха само вън, а беше хладничко. Работа на терен не сме спирали за ден дори. Нищо не може да декне желанието ми за пътуване. Дори, когато не съм ОК, мисълта за това ме крепи - път, планина, море, непознати места.

# 467
  • Сф
,Беба, Не става въпрос за кой къде е ходил и за желания.. Аз също пътувам.Нещата са динамични и променят изисквания на държавно ниво . Виж поста на Русалка, за какво иде реч и какви пита.
123, какъв грип пък те гони? Знам че по- бавно схващаш, ама нищо, живей си в твоя  специализиран свят. Пак си недоразбрала.

# 468
,Не става въпрос за кой къде е ходил и за желания.. Нещата са динамични и променят изисквания на държавно ниво .
123, какъв грип пък те гони? Знам че по- бавно схващаш, ама нищо, живей си в твоя  специализиран свят.
МоЙе ли без грубости!? Аз не ви преча да си гледате телевизия и да си изповядвате новата религия! Бъдете така добри да не ми давате оценки и да не ми я налагате. Не беше далече времето, когато върху изследванията пишеше, че лабораторните резултати не са диагноза, ама тия, дето схващате бързо, лесно кълвете на медийни манипулации.
Пак казвам, че темата е в „Туризъм”, а не в „Психично здраве” и тук се обсъждат пътувания, а не фобии и паранои.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 21:19 от +-123

# 469
Като ви чета и съм в шок,това ващо е мъка , а не почивка Laughing

Нали? И по какви хотели ходите, че има прах и т.н. Не съм срещала многоооооооооооооооо отдавна непочистени хотелски стаи. Ако видя нещо такова, ще ме запомнят за дълго време.....
Стига ми да чистя в нас, почивката е почивка....

За пандемията не ми се влиза в полемика, достатъчно тежко бяхме болни и ние с мъжа ми, и родителите ми, за да не ми се шегува. Аз си мислех всеки ден, че това ми е последния разговор с тях. Баща ми беше синьо-лилав на цвят. Така, че като чуя някой да ми говори за "лек грип" и ме втриса.....Ако има мерки, ще си ги понесем.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 19:04 от RedAsApple

# 470
Във Великобритания цената за стая за четиричленно семейство за единадесет дни в карантинен хотел е 6 575 паунда!

# 471
Аз като качих куп снимки, та... пак ме изкараха, че рекламирам. Хем всички недостатъци описах. Ми малко са, пренебрежими са, ама не - плащали ми... 😀
Та, да се върнем на правописа... 😆

# 472
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Ne-pravete-tazi-ogromna … neya-turi-1113589
Който е на морето да каже така ли е наистина или журналистите пак преувеличават.

# 473
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Ne-pravete-tazi-ogromna … neya-turi-1113589
Който е на морето да каже така ли е наистина или журналистите пак преувеличават.

В Свети Влас беше така преди 2 седмици. И за липсата на място на плажа, и за резервациите по плажните заведения, и за кошмара с паркирането.

# 474
То това не е почивка, а някакъв кошмар. Поне на мен такива неща ми скапват настроението. Добре че тази година ходихме с влак 😀
Бяхме и в апартамент, та по заведения не сме сядали. Всичко си готвихме сами. На терасата имаше дървена маса с две пейки и вечеряхме там. Точно като на заведение 😄
 И винаги сме на безплатната зона на плажа

# 475
В обявата хотелът, в който бяхме, имаше частен безплатен паркинг. Отидохме, паркинг нямаше. Колите бяха една върху друга по улиците и паркингите. Собственика на хотела си премести колата, за да паркираме ние на улицата. Все пак ни беше обещано като платихме паркинг.

# 476
Не че нещо, но няма право да ви иска заплащане за паркиране на улицата.
За това, че е некоректен относно информацията за Частен паркинг да не говорим.
Информацията не е преувеличена - хора, коли свръх капацитета на курортите.

# 477
То това не е почивка, а някакъв кошмар. Поне на мен такива неща ми скапват настроението.
И на мен. Това не е почивка, а борба. Миналата година в Поморие бяхме в топ сезон и имахме място за паркиране, но вече няма да повторим по това време на годината. После септември бяхме за един уикенд в Созопол, супер беше. Тая година юни бяхме в Приморско и беше супер спокойно. Почивката на море в топ сезона не е за нас.

# 478
  • There I was on a July morning
Не че нещо, но няма право да ви иска заплащане за паркиране на улицата.
За това, че е некоректен относно информацията за Частен паркинг да не говорим.
Информацията не е преувеличена - хора, коли свръх капацитета на курортите.
И на улицата може да се плащат паркоместата. На много места има синя и зелена зона.
Тази година ходихме 2 пъти с колата до Созопол и ми направи впечатление, че почти всички улици са с очертани и номерирани паркоместа, за които собствениците вероятно плащат такси на общината и ги пазят за почиващи в техните къщи за гости.
Но всичко беше запълнено, дори на някои платени паркинги нямаше места.

# 479
Аз като качих куп снимки, та... пак ме изкараха, че рекламирам. Хем всички недостатъци описах. Ми малко са, пренебрежими са, ама не - плащали ми... 😀
Та, да се върнем на правописа... 😆

Аз като качих снимки на мизерията в един хотел , феновете му заявиха " Нямаш ли си друга работа на почивката , че снимаш "

Общи условия

Активация на акаунт