На море в България 2021 г.! - 4

• 53 786
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Баш радостната нищо да не рекламира ?

# 526
Баш радостната нищо да не рекламира ?

Не рекламира за хотела нищо, друго какво ни интересува какво прави в крайна сметка? Професия Simple Smile Не съм й фен, но специално за места и хотели разказва доста. Който разбрал-разбрал. Всеки си има глава на раменете да си преценява откъде да черпи и колко информация за черпи.

# 527
За Блу Ориндж тази година много лоши отзиви четох,някой с пресни впечатления ще очаквам да се включи.

# 528
  • here and now
Пуснах резервация за Уейв за началото на септември.
Пожелавам си да успея да отида.
Благодаря на всички за отзивите и специално на Аркадия за снимковия материал.

# 529
Положителен отзив от мен за „Аркутино Фемили Ризорт“. За първи път ни беше и останахме много доволни. Simple Smile

Скрит текст:
Сега, не мога да кажа, че беше идеално, мога да изтъкна и някои негативи, но като цяло изводът ни е, че почивката беше прекрасна и при възможност пак бихме ги посетили.
Плюсове: Тихо, спокойно, красива природа, хубав комплекс и плаж (един от любимите ми!). Разходката до плажа сред дюните по дървените пътеки може за някои да е минус, но за нас беше определено плюс, въпреки че мъжът ми по принцип не обича ходенето. Щом даже той не мрънкаше, значи определено не е минус. Simple Smile
Стаята ни беше стандартна, малка стая с малка баня, но по-голяма не ни и трябваше за двама възрастни – така или иначе там се прибирахме само за къпане и спане. Деня си прекарвахме на плажа. Предполагам, че стаите „де лукс“ и апартаментите са по-хубави, поне ако се съди по цените. Но пък си имахме всичко необходимо, най-вече масичка и столове на терасата (особено важни за пушача в семейството), което се оказа, че не всеки хотел предлага, както с голямо неудоволствие констатирахме няколко дни преди това в Банско.
Храната – съвсем прилична и разнообразна, без да е нещо уау, но и без да гладуват даже двама капризи като нас с мъжа ми. (Ужасен таратор обаче, не го препоръчвам!) За сметка на това сиренето, тяхно производство, наистина беше вкусно, както и катъкът. Любителите на месото също няма да останат гладни, както и тези, които предпочитат манджички. Мъжът ми много им хареса сладкишите и стабилно ги уважи, аз обаче дори не ги опитах, защото имаше предостатъчно плодове – като разнообразие и количество. Понеже знам, че много хора държат на домашните закуски – имаше разнообразие: баница, пържени филийки, палачинки, домашна юфка с мляко, макарони...
Опашки за храна почти нямаше, а където е имало, не са били повече от 3-4 човека. Свободни места в ресторанта, на паркинга и на плажа винаги имаше, въпреки че комплексът беше доста пълен, особено през уикенда.
Това последното всъщност най-много ме очарова, защото точно в тази връзка ми бяха предварителните притеснения. Нямаше запазване на шезлонги на плажа, което за мен беше върхът на удоволствието.
Край басейна как е било обаче, не мога да кажа, понеже нито веднъж не го посетихме. Може би трябваше поне пръстче да топнем в него, колкото да преценим каква е температурата на водата, но... Ние, когато ходим на море, отиваме заради морето, басейните не ни вълнуват. Басейни си имаме и при нас, море обаче си нямаме. Та по тази точка не мога да бъда полезна. Simple Smile
Персоналът – много любезен. Млади хора, симпатични, чевръсти. Simple Smile Българчета и... украинчета, молдовчета? Не знам, не питах, а и няма значение, но работеха съвестно децата.
Бях чела много оплаквания относно комарите, но нямаше чак толкова много. А и има репеленти.
Минуси: Имам леки забележки относно хигиената в стаята, но както казах, няма да се заяждам. Повече ме впечатли фактът, че там проблемът с ковид не съществуваше. Никакви маски и ръкавици – нито за персонала, нито за гостите, въпреки надписите по вратите. Ако се притеснявате от вируса – това не е вашето място. Ако не се притеснявате или страдате по предковид времената –  смело напред! Точно там е вашето място. Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 21:52 от Как' Сийка

# 530
  • Пловдив
Положителен отзив от мен за „Аркутино Фемили Ризорт“. За първи път ни беше и останахме много доволни. Simple Smile

Скрит текст:
Сега, не мога да кажа, че беше идеално, мога да изтъкна и някои негативи, но като цяло изводът ни е, че почивката беше прекрасна и при възможност пак бихме ги посетили.
Плюсове: Тихо, спокойно, красива природа, хубав комплекс и плаж (един от любимите ми!). Разходката до плажа сред дюните по дървените пътеки може за някои да е минус, но за нас беше определено плюс, въпреки че мъжът ми по принцип не обича ходенето. Щом даже той не мрънкаше, значи определено не е минус. Simple Smile
Стаята ни беше стандартна, малка стая с малка баня, но по-голяма не ни и трябваше за двама възрастни – така или иначе там се прибирахме само за къпане и спане. Деня си прекарвахме на плажа. Предполагам, че стаите „де лукс“ и апартаментите са по-хубави, поне ако се съди по цените. Но пък си имахме всичко необходимо, най-вече масичка и столове на терасата (особено важни за пушача в семейството), което се оказа, че не всеки хотел предлага, както с голямо неудоволствие констатирахме няколко дни преди това в Банско.
Храната – съвсем прилична и разнообразна, без да е нещо уау, но и без да гладуват даже двама капризи като нас с мъжа ми. (Ужасен таратор обаче, не го препоръчвам!) За сметка на това сиренето, тяхно производство, наистина беше вкусно, както и катъкът. Любителите на месото също няма да останат гладни, както и тези, които предпочитат манджички. Мъжът ми много им хареса сладкишите и стабилно ги уважи, аз обаче дори не ги опитах, защото имаше предостатъчно плодове – като разнообразие и количество. Понеже знам, че много хора държат на домашните закуски – имаше разнообразие: баница, пържени филийки, палачинки, домашна юфка с мляко, макарони...
Опашки за храна почти нямаше, а където е имало, не са били повече от 3-4 човека. Свободни места в ресторанта, на паркинга и на плажа винаги имаше, въпреки че комплексът беше доста пълен, особено през уикенда.
Това последното всъщност най-много ме очарова, защото точно в тази връзка ми бяха предварителните притеснения. Нямаше запазване на шезлонги на плажа, което за мен беше върхът на удоволствието.
Край басейна как е било обаче, не мога да кажа, понеже нито веднъж не го посетихме. Може би трябваше поне пръстче да топнем в него, колкото да преценим каква е температурата на водата, но... Ние, когато ходим на море, отиваме заради морето, басейните не ни вълнуват. Басейни си имаме и при нас, море обаче си нямаме. Та по тази точка не мога да бъда полезна. Simple Smile
Персоналът – много любезен. Млади хора, симпатични, чевръсти. Simple Smile Българчета и... украинчета, молдовчета? Не знам, не питах, а и няма значение, но работеха съвестно децата.
Бях чела много оплаквания относно комарите, но нямаше чак толкова много. А и има репеленти.
Минуси: Имам леки забележки относно хигиената в стаята, но както казах, няма да се заяждам. Повече ме впечатли фактът, че там проблемът с ковид не съществуваше. Никакви маски и ръкавици – нито за персонала, нито за гостите, въпреки надписите по вратите. Ако се притеснявате от вируса – това не е вашето място. Ако не се притеснявате или страдате по предковид времената –  смело напред! Точно там е вашето място. Simple Smile
Как е анимацията ?

# 531
Понятие си нямам. Имаше в ресторанта някакъв списък с мероприятия, но дали ги изпълняваха и как, не мога да кажа.
Имаше някакъв детски кът, горе до магазина, но беше далече от нас и нищо не се чуваше, слава богу. Simple Smile
Предостатъчно ми бяха пищящите деца в ресторанта и неадекватните им родители.

# 532
  • В.Търново
Знаере ли как е положението с тези протести по Тракия и на входа кръговите на Бургас? Утре ще пътуваме и не знам какво да очакваме.
Тази тема тотално умря последните дни. Никой ли не е пътувал към Бургас да каже дали наистина протестиращи спират движението на входа на Бургас?

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 23:58 от Русалка_1

# 533
Здравейте! Запазили сме си престои в малък хотел в Ахелой и търся препоръки за хубави и спокойни плажове. Не обичаме много да се бутаме с моя. Иначе какви интересни места бихте ни препоръчали за посещение, например като Музея на солта в Поморие? Благодаря предварително! Simple Smile

# 534
  • в сърцата на децата <3
Здравейте! Запазили сме си престои в малък хотел в Ахелой и търся препоръки за хубави и спокойни плажове. Не обичаме много да се бутаме с моя. Иначе какви интересни места бихте ни препоръчали за посещение, например като Музея на солта в Поморие? Благодаря предварително! Simple Smile
Под Марина Кейп плажа винаги е пуст, включително юли като ходихме. Но е дълбоко, имайте предвид, също така е неохраняем. Дано не сте в Явор...

# 535
Под Марина Кейп плажа винаги е пуст, включително юли като ходихме. Но е дълбоко, имайте предвид, също така е неохраняем. Дано не сте в Явор...

Не, в Family Hotel Provence ще сме.

Иначе ще сме с кола, тъй че не е проблем и да пътуваме наблизо.
Искаме само да избягаме от глъчката.

# 536
В Поморие има и хубав исторически музей, гробница, манастир, за Несебър май е излишно да Ви казвам. На влизане/излизане в/от Бургас може и Акве калиде да посетите.

# 537
  • в сърцата на децата <3

Не, в Family Hotel Provence ще сме.

Иначе ще сме с кола, тъй че не е проблем и да пътуваме наблизо.
Искаме само да избягаме от глъчката.
Ние ходим на несебърския, този с офроуд паркинга в дюните Joy Утре отиваме, ако искаш ще пиша как е като гъстота. Юли беше мноооого рехаво, ние се настаняваме или на нудистката част или почти там. Но като цяло от Сърф чадърите надолу към нудисткия винаги е доста празно.

# 538
Ние бяхме в Уейв ризорт, който е в началото на Ахелой, в края на юли. Плажът на хотела продължаваше в свободна зона към градчето, абсолютно пуст беше.

# 539
  • Пловдив
Момичета, търся информация за Грифид Болеро и Грифид Вистамар. Става въпрос за предпоследната или последната седмица на август. По-точно ме интересува, дали аквапаркът си струва, 14 годишният ми син настоява за него. Въобще информация относно храна, чадъри и шезлонги на плажа и обслужване би ми била много полезна. По принцип почиваме в Мирамар Обзор и бих казала, че там почивката е отлична, нямам никакви забележки. Но ни се иска да сменим мястото тази година, търсим подобни условия. Благодаря ви предварително за всяко споделено мнение и опит!

Общи условия

Активация на акаунт