Отговори
# 375
Ма предлагам вместно училище да основат кръчма.
Да си имаме уважението - това го предложих отдавна. Уважавай ми интелектуалната собственост! Joy

Ежко, имам нужда от едно РПГ 22
Сигурна ли си, че не предпочиташ огнехвъргачка? Joy

# 376

Ежко, имам нужда от едно РПГ 22
Сигурна ли си, че не предпочиташ огнехвъргачка? Joy

Колкото повече, толкова повече... Мечо Пух.
Давай, няма да ми е излишно.

# 377
  • в страната на чудесата
Добре де, да внесем някаква жалба, петиция, знам ли. Санака?

# 378
  • София
Миналата година осмокласните майки във форума се бяха организирали доста сериозно, писаха становище, че и по медии се явяваха. Нямаше никаква реакция. Което не означава, че не трябва да се пробва пак, но по-скоро ефективни протестни действия биха имали по-голям ефект от петиции, уви.

# 379
Какво ще искате, Лейче, да спре короната ли?

Според мен, ако блокирате за час-два повечето кауфланди и лидъли в София, ще има мигновен ефект.

# 380
  • София
Да се спре с безумието ДО, за което няма никакви сериозни аргументи, особено при наличието на ваксини за всички желаещи и много нисък риск за децата /не повече от сезонния грип/.

# 381
  • София
Само задължителна ваксинация и ежеседмични бързи тестове поголовно, като в развития свят. Изкарах 6-седмично присъствено обучение в Калифорния при тези условия и нито един не даде положителна проба. А не сме “мирували”.

# 382
  • в страната на чудесата
Ами ефективни протестни действия звучи добре. В крайна сметка това прави Алибегов. И той не иска да спира короната, Нот.

# 383
Шарки, как ще учат в Щатите?

# 384
  • в страната на чудесата
Присъствено и задължително боднати учители
Повечето уни искат сертификат
Според мен скоро ще тестват и ако нямаш антитела ще ти слагат ваксина там, независимо от сертификата. Така правеха англетата като надушиха, че бг сестри и доктори носят фалшиви бележки за морбили рубеола варицела и хеп б

# 385
Е как задължително бе?

„Тoвa e личeн избoр. Нe бивa при нacтoящaтa cитуaция дa имa уceщaнe зa нaтиcк кaктo зa вaкcинирaнe, тaкa и зa нeвaкcинирaнe“, нa мнeниe e Диян Cтaмaтoв.

35% само са ваксинираните учители. Без коментар оставям цифрата.

В нашите географски ширини да разчиташ на ниво на интелигентност и дисциплина очевидно е пълна глупост. Май трябва като във Франция. Сертификати дори за да си купиш нещо от буланжерито.

# 386
  • в страната на чудесата
Аз мисля, че и двете сфери са задължителни - здравеопазване и образование, както и фронтофисите  например Simple Smile

# 387
Ама кръчмарите искат да си работят, каквото и да става,  а не всички родители искат ПО на всяка цена. Короната в делта версията е опасна за децата, нали?

# 388
  • в страната на чудесата
Ваксините са разрешени за деца

# 389
А, те и за учители са разрешени.

Общи условия

Активация на акаунт