Отговори
# 480
  • в страната на чудесата
Е те за какво се очаква да са отговорни?
Шарки, тук ли си вече?
Фенси, много ми хареса снимката с бурята.

# 481
  • София
Една по-малко живописна, но символ на добър релакс и от мен:

И малко от кухнята (Южна Италия):

# 482
  • София
Тук съм, от събота. Ходихме в неделя-понеделник да си приберем котарака от свеки и вече сме "софиянци". Днес даже се видяхме с Rosss.

# 483
Е те за какво се очаква да са отговорни?

И таз хубава! Що за въпрос от една бъдеща свекърва?

# 484
  • в страната на чудесата
Е кажи де. Аз не виждам за какво да са специфично отговорни Wink
Освен това с този женски род направо си демоде. Може да ти пратят снаХ вместо снаха Simple Smile

# 485
Цял форум, в стотици теми, не е довършил още списъка ...
Моите виждания бяха далеч по-скромни, но не намериха отклик в сърцата (ако имат такива) на потенциалните тъстове и тъщи.
А сега е вече късно...

# 486
Обещавам, ако до 15 години Ежко не се е сдобил със снаха, да ходатайствам  за някой от синовете му пред щерката (умница, красавица и т.н..) . Малко сватът ми изглежда рисков  с тез мотори, ама пък ваксиниран... Grinning

# 487
  • в страната на чудесата
Ох, най-после някаква надежда.
Wink
Пък сватът ще е поулегнал и поузрял дотогава, може да мине на 4 колела...

# 488
Обещавам, ако до 15 години Ежко не се е сдобил със снаха, да ходатайствам  за някой от синовете му пред щерката (умница, красавица и т.н..) .
Много правилен подход. Като минат две-три години от началото на пубертета и девойките отново започват да чуват. Но трябва да им говориш на правилното ухо. Grinning

Пък сватът ще е поулегнал и поузрял дотогава, може да мине на 4 колела...
На 4 колела само когато возя 4 лапи.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 11:59 от Ezhko

# 489
Това с обецата на Тифани😀

# 490
  • софия
Дъжда ми подсказва,  че е време…
Привет банда ❤
Още малко и ше се кротна, макс две седмици, и си идвам (тук)
Обичам ви беееее!
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 15:33 от Амели

# 491
  • в страната на чудесата
Ееееех Амели, колко си ми долипсвала!!! Разказвай бе момиче, какво става това лято...

# 492
  • София
Аз не съм Амели, ама на мен това лято ми мина супер бързо. Толкова кратко, рядко ми се е струвало. Еми, много съм възмутена, значи Joy

Та, Амели, наистина разкажи, че поне още малко удължим лятното настроение Heart

# 493
  • софия
И аз съм възмутена, супер кратко наистина…
Някой друг ще трябва да задържа лятото, аз дори до море, всъщност никаква почивка не стигнах тази година. Това е първата година, в която семейната почивка ни се изплъзна…
Ще наваксаме зимната ваканция. От сега съм се замислила за плиткия горещ басейн на Добринище. Въргаляне в снега и после цоп в него Simple Smile

# 494
  • София
О, неприятно е наистина. Да наваксате хубаво зимата Simple Smile А аз като писа, че след 2 седмици се връщаш, реших, че сигурно цяло лято си "хайманосвала" като Гадамер по баирите, ама тя поне ни държа в течение Simple Smile Какъв е този плитък басейн в Добринище?

Общи условия

Активация на акаунт