Отговори
# 495
Добре дошла отново, работна Амели💐
Който иска повече лято - при Зуека.

# 496
"Есенната нощ,
натрапване
в приятелски разговор"
Мацуо Башо

# 497
  • софия
Лейди, плитък, до коляното, с гореща минерална вода (така казват). Надопу по улицата от старият хотел Добринище. Входа май беше 3 лв. И нищо няма, невзрачен вход, прилични и чисти съблекални, едно или две джакуизита, пак на открито и тоя малкия басейн. Има и голям, ама никога не е работил зимата. Та в малкия седиш като накисната маймуна от филма Барака и блееш в тъмното. Няма никой - ние ходим все в ксъните часове 7/8/9 когто е тъмно. И само едно мастилено тъмно небе и ярко бял сняг. Като ти стане хладно - да не усещаш вече топлината на водата, излизаш, овъргалваш се в снега и се цопваш пак във водата. Цялото ти тяло започва да усеща стотици хиляди иглички от контраста на температурата. Много е яко.
Сега заради теб го потърсих Simple Smile МИсля, че е това. Ъпдейтнали са го, дали защото съм го виждала все безлюдно и по тъмно, но преди беше (за нас) селската забава. За пръв път го ивждам на сайт, картинки, реклама...
Скрит текст:

# 498
  • София
Ей, Амели, как само го описа Simple Smile Благодаря за линка. Опитваш се да ни настроиш за зимата ти вече Grinning

# 499
  • София
За зимата сме харесали един австрийски ски курорт, но нищо не смеем да резервираме от сега. Много стана несигурно през последните две години с резервации, отмени, промени и т.н. Като наближи датата, дано всичко е наред, ще букнем. Някой ходил ли е в Хох Кьониг? 🙂

# 500
  • София
Това ли е?
https://www.hochkoenig.at/en/winter/ski-area/cable-cars-live.html
Била съм в района на Ски Амаде, но в Шладминг. Аз се чудя дали през април ще става в Австрия все още, за ваканцията. Тази година с новото училище не ми се вярва да може да отстъства, както досега, все пак в 8 кл...
Уф, до оня ден бяхме на морето, вече се настройвам за ски. Но и аз ще запазвам в последния момент.

# 501
  • София
Този е, Олив - избрахме го, защото почти целият път до там е магистрала, а и пистите преобладаващо ги дават за средно напреднали. На мен ми се иска да идва вече зимата - обичаме и ските, а лятото вече ми омръзна. Само да не боледуваме - това е най-неприятната част.

# 502
  • софия
Фейса днес ми припомни нещо, а факта, че утре в последния първи училищен звънец за хлапето, го прави още по-специално.... леле че съм (била) ревла  Heart

На добър час на всички хлапета с училищни емоции утре!
Нека само радост им носи!

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 11:07 от Амели

# 503
От новините днес: 30% от учителите са ваксинирани. Без коментар.

# 504
  • София
Браво, бе! Последно ги изчисляваха на 20. Пак е добре. Smirk

# 505
  • София
Айде, да се надяваме и че 40% са го изкарали....

# 506
  • в страната на чудесата
30% вакс
20% боледували
По думите на министъра

# 507
  • София
Значи остават едни 50%, дето ще ни вкарат в ново ДО. Еми...

# 508
  • в страната на чудесата
Едва ли ще са те причина за ДО

# 509
Едва ли ще са те причина за ДО

Абе не са само те. Но на фона на миналогодишните им вопли, че никакви мерки няма...си е направо престъпление това тяхното спрямо децата. От където и да го погледнеш. Че и сега масово вият за ДО и да са им безрискови условията на труд.

Общи условия

Активация на акаунт