Отговори
# 675
  • София
Очаквам да ни затрият в другата тема след малко - две страници от темата - изцяло не по темата. Joy

# 676
  • в страната на чудесата
Еми може да дискутираме валдорфското образование и медицината в светлината на нуждата от матура по Бел?
Ох леле как съм загубила търпение напоследък с разчупените...

# 677
А не бива. Обърнали сте частното на английски клуб за джентълмени и допускате само от две фамилии😀 То бива, то може, то й никой не ви спори, ама местата не стигат, местатаааа…

# 678
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз не бих избрала професорски син. Опитът ми показва, че са натегачи, винаги докопват асистенските места не по заслуги, а по име.

# 679
  • в страната на чудесата
Ох бе Нот, много си як!

# 680
Благодаря, много си мила. Ама нашите хора баш го докарвате и на стил, и на онова типичното, британското, сещ’ш се.

# 681
  • в страната на чудесата
Заядливостта, хумора или високомерието Simple Smile

# 682
Май високомерието има предвид хахахах.
Ама и мен ме дразни влизането с ритник по вратата.

На Мецан добре дошъл!.

# 683
  • София
А не бива. Обърнали сте частното на английски клуб за джентълмени и допускате само от две фамилии😀 То бива, то може, то й никой не ви спори, ама местата не стигат, местатаааа…
Хехе, малко само трябва да се понапънат с приема. И ние като сме кандидатствали, не е било само с Добър ден.

# 684
  • София
Нещо съм пропуснала и явно е имало метла в другата тема Simple Smile

# 685
Хехе, малко само трябва да се понапънат с приема. И ние като сме кандидатствали, не е било само с Добър ден.

Когато беше време за училище изядох всички възможни теми във форума с кориците им преди да си позволя да питам. Благодарение на четенето бях наясно кой каква позиция защитава и кого мога да питам на лични. Тогава и търсачката не работеше като хората. Сега дори не са си направили труда да проучат как работи тя. Еднодневно проучване им се вижда много да го загубят като време. Еми това отношение ми говори, че въпросите не са им от съществена важност. Защо аз пък да се чувствам длъжна да губя време да им отговарям и да им щадя чувствителните души?!?

# 686
  • София
Скрит текст:

Когато беше време за училище изядох всички възможни теми във форума с кориците им преди да си позволя да питам. Благодарение на четенето бях наясно кой каква позиция защитава и кого мога да питам на лични. Тогава и търсачката не работеше като хората. Сега дори не са си направили труда да проучат как работи тя. Еднодневно проучване им се вижда много да го загубят като време. Еми това отношение ми говори, че въпросите не са им от съществена важност. Защо аз пък да се чувствам длъжна да губя време да им отговарям и да им щадя чувствителните души?!?
Въпросът не изисква отговор, надявам се Joy

# 687
Скрит текст:

Въпросът не изисква отговор, надявам се Joy

Ц. Нещо съм крива тия дни. А и се чувствам като черногледеца на групичката ни. Ама пусто и да му се не види... все накрая се оказвам права. За съжаление!

Пипи да се яви по служба.

# 688
  • София
Smirk  Ooo, Марче, ако ти си черногледецът, ела да видиш аз какво съм Scream Госпожа МЯД (Мега Яка Депресия)

# 689
  • София
Всеки си минава през романтични и не толкова етапи в голямото търсене на Най-Доброто Училище за безценните наследници Simple Smile) Някога, преди години, съм ходила и във Валфдорфското, и в Демократичното училище, и още в някакви алтернативни преди да финишираме с голямото дете точно в нароченото за мозъчна центрофуга. Осем-девет години по-късно ми е пределно ясно колко голямо разминаване има често между публичен имидж и реалност, обаче няма как това да се предаде сбито на родител на 5-годишно дете. А и всъщност в едно и също училище различните родители и деца имат коренно различни преживявания, плюс че никой не може реално да сравни няколко училища освен ако не пусне 5 еднояйчни близнака на различни места в името на експеримента Joy Така че - или търпение, или мълчание за новопристигащите в темата.

Защо сте черногледи и депресирани? Заради ковидните неблагополучия, които се задават ли?

Общи условия

Активация на акаунт