Отговори
# 225
  • София
Коя е сектантската тема?

# 226
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вероятно Ковидната.

# 227
  • В офиса
"Мислене", то тази дума не може да се употреби изобщо, защото мисловен процес няма, има агресивно манифестиране на такъв, като отдолу няма нищо - шаблонно, клиширано, предвидимо. Нямам предвид само сектантската тема тук. На всеки опит да разчупиш калъпа, да подтинкеш към някаква мисловна дейност (признавам си, че понякога го правя с цел провокация, защото ме боли от пълното съгласие за очевидни глупости), получаваш добре изтренирана атака, винаги обвинение в стил "вие защо биете негрите". Където или замълчаваш, или влизаш в обяснителен режим. Ако влезеш, по-зле, защото се появяват още много хора, да те обвиняват, че биеш не само негрите, а ескимосите, тувалусите, марсианците, малките котенца и т.н. ОК, ако бе само липсата на критично мислене, може да се преживее, но в комбинация с арогантност, агресивност и елитарност ми обръща червата.

# 228
Ами ти, Тинки, защо мразиш американците?!?
(освен това не споменаваш големите кученца и нас таралежите като потиснати малцинствени групи)
Stuck Out Tongue

# 229
  • София
Вий, таралежите, тези дни се прочухте. Тъй, че... трай там Joy

# 230
Вий, таралежите, тези дни се прочухте. Тъй, че... трай там Joy
Не стига, че ни споменават в пряка връзка с призив към сексуално насилие, напомняйки историческото потисничество (от задници като Султани и Слави) на нашата бодливост, ами и и призоваваш да ни лишават от свободно словоизявление?!? Засрами се веднага!!! Joy

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 12:24 от Ezhko

# 231
  • софия
Ох, къде е Нот?
Амели?
Добре ли сте, хора?
и аз съм добре, Лейче! Heart
Simple Smile Жива Hands Ok Hand
спах като умряла 4 дни от умора и вече съм почти човек Simple Smile

Нещо изведнъж стана екшън от задачки. Във вторник пътувам за още 9дни. Тази година май до море няма да стигнем, обаче никак не се оплакам, много добре ми е запълнено времето. Мисля, че като миналата година, и тази при нас е толкова динамично, че нямам време да се сетя, че е пандемия. Дано не се сещам скоро....

Пулиташ ли беше фен на компанията на мъжа ми (тъй де, където работи).
Съвсем официално обявявам, че им трябва човек с английски и испански. Компанията е хипер яка, започнали са като стартъп преди 10 години, сега са значително големи и боравят с много големи компании заради уникалността на продукта си.

Компанията е от типа на модерното  разбиране за офиси и време на работещите -да не са стресирани, да ги глезят, да лежат по земята ако им е по-удобно докато работят и т.н.
Не е задъжлтиелен опит, те ще си го научат човека. (освен един в софия им трябват и двама в Солт лейк сити - даса си местни)
Ако се сещате за някой, давайте го насам, защото се оказва трудно намирането на такъв човек.
За заплащане, работна етика и гъдел към служителите си са брилянтни.

Например, ние получавахме постоянно някакви, бисквитки, вино, одеалца, коледни подаръци и сие в пандемията ей така - за разкош.

дайте да им намерим човек, ако ви е интересно пишете ми, ще ви свържа.

# 232
  • София
17 годишни приемат ли - да им пратя щерката? Laughing С английски и испански е.

# 233
Казвах й на моята да учи испански, тя френски - на ти сега😀

# 234
  • София
Българка е спечелила златен олимпийски медал по карате Heart EyesTadaTrophyTrophy

# 235
  • софия
17 годишни приемат ли - да им пратя щерката? Laughing С английски и испански е.
може и да се шегуваш, ама първо за вас се сетих като си говорихме с него. Просто сте единствените, за които знам, че учат испански. Та покрай вас, викам дай ще питам в темата, може пък да ни изненада някой с нещо.

Аш, много е яко нали. И момичето изглежда много хубаво дете! поздравявам я за успеха и! Неин личен си е! А това колко труд назад във времето е!!!Браво!

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 17:57 от Амели

# 236
Язък, само на 11 е. Иначе английски, като може да го възпроизведе с какъвто искаш акцент. Испанският му също се оказа на добро ниво.(днес племенника ми с ИЕГ го пробва, нивото му на испански имам в предвид- и каза че е ок, на ниво 10клас от езикова гимназия). Да го похваля и аз, че все го хокам.
Във Варна панаир на книгата има. Ако минем още веднъж трябва да обявя банкрут. Идея от къде да снабдяваме англ.книги, и на втора, трета ръка сме ок. Имаме регистрация в Хюстън, но отказва електронни книги.

# 237
Във Варна панаир на книгата има. Ако минем още веднъж трябва да обявя банкрут.
Рядко завиждам, но за това - не мога да се въздържа...

# 238
..
Във Варна панаир на книгата има. Ако минем още веднъж трябва да обявя банкрут. Идея от къде да снабдяваме англ.книги, и на втора, трета ръка сме ок. Имаме регистрация в Хюстън, но отказва електронни книги.
 Титина, от Амазон не става ли да си поръчате?

# 239
Titina, във Варна има една книжарница в пряката след Градска болница - ул. Христо Попович 3, от там купуваме книги на английски и испански, има адаптета, но мисля и оригинална литература - основно класика, все може нещо интересно да излезе за младежа.

Общи условия

Активация на акаунт