Отговори
# 285
...в АК е прекрасно 12 клас ДО. Може да си хване малкият и втора работа👍
По-добре да хване снаха ми.

# 286
  • София
Нот, сакън, все едно да питаш Не му ли свикнахте на боя Grinning

# 287
  • София
Бе то ние възрастните все някак ще свикнем, но за децата е ужасно. И Ковид е ужасен, но уви нашата държава не съумя да се справи с ваксинацията. Братовчедка (около 30 г.) работи в Англия. Сега ѝ е дошъл редът за ваксина - уведомили са я просто в кой ден, в колко часа къде да се яви, за да ѝ я поставят - няма искам, не искам Sad. Предполагам има начин и да не се яви, но като че ли и през ум не ѝ минава след толкова чакане.

# 288

Като рисунка на 5- годишно - луна, звезда и планина - Мальовица😀

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 21:50 от Notaris

# 289
  • София
Нот, сакън, все едно да питаш Не му ли свикнахте на боя Grinning

иде ти отвътре да му извъртиш един, като се изцепи така, нали? Ама щот му широко около врата, кат не го касаят училищните неволи вече... класически мъжки егоизъм, ма така галантен - ни в клин, ни в ръкав го извъртя на природна романтика Trollface

мен ми иде да избия всички, заради които пак ще затворят децата - е така, искрено и с омерзение.
ама като не мога, ми остава единствено да троля Нот тук Sad и ми се мре от безсилие и отчаяние.
ужасно племе сме, отвратително, скотско -  даже, когато нещо зависи от нас, пак си затриваме децата на качул отгоре на това, което обективно не може да променим, просто място не мога да си намеря...

# 290
Братовчедка (около 30 г.) работи в Англия. Сега ѝ е дошъл редът за ваксина - уведомили са я просто в кой ден, в колко часа къде да се яви, за да ѝ я поставят - няма искам, не искам Sad. Предполагам има начин и да не се яви, но като че ли и през ум не ѝ минава след толкова чакане.
Това не е вярно, освен ако не работи в старчески дом, но даже за тях не съм сигурна, че е влязло в сила още.

# 291

Викаш, няма такива други тъпанари в Галактиката😀

# 292
  • София
Братовчедка (около 30 г.) работи в Англия. Сега ѝ е дошъл редът за ваксина - уведомили са я просто в кой ден, в колко часа къде да се яви, за да ѝ я поставят - няма искам, не искам Sad. Предполагам има начин и да не се яви, но като че ли и през ум не ѝ минава след толкова чакане.
Това не е вярно, освен ако не работи в старчески дом, но даже за тях не съм сигурна, че е влязло в сила още.
Много са ми интересни такива тъпи изказвания от рода на “Това не е вярно” без да се указва коя част от цитата не е вярна, та да знам как да отговоря. Не е вярно, че ги ваксинират поред, не е вярно, че е дошъл редът на 30-годишните, не е вярно, че властите са указали ден, час и място на ваксинацията, не е вярно, че нагласата сред населението е по-скоро да се ваксинира, отколкото да не се ...

# 293
  • в страната на чудесата
Кой ме рипортна на мод? И за какво? Миоки?

# 294
  • София
Кой ме рипортна на мод? И за какво? Миоки?
Аз ако съм на твое място, ще си повторя мнението. Кое ти рипортнаха? Върнах се назад, но не се сещам.

Да не си обидила някой антиваксър Joy ?

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 08:56 от Аш

# 295
  • в страната на чудесата
Пошегувах се след твоя пост за ваксината на братовчедка ти в УК. Че българите ще пазят генофонда на човечеството неопетнен.
Имам доста пациенти, живеещи в Швеция, Дания, Ук.. Ваксинирани са предимно тези над 65. Всичко друго е анти.

Писна ми антиваксъри на всяка крачка, призвани да ни спасяват. Предпочитам да си общуват помежду си. Имам дефицит от време (една от конспирациите е колективното Възнесение на ваксинираните), та не искам да го хабя с тях.
Искам да запазят за себе си всичко, което знаят за всички ваксини. То е непотребно.
Та, миоки, може ли да знам откъде и защо се яви тук?

# 296
Да кажем, че далеч не съм антиваксър. Но Ковидните ваксини смърдят то хай хевън на печалбарство и изнудване. Изобщо не е същото.
А и останалите мерки са скарани с медицината.
А иначе, ако остане на старите ми ергени да спасяват човешкия генофонд...

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 09:13 от Ezhko

# 297
  • София
Ежко, я ти кажи какво се губи в АК в план математика спрямо СМГ, щото аз от другата тема не разбрах съвсем добре. И не само в АК - но и в другите езикови. Нали сега с промените и т.н. се цели да се изравни обучението по мат в средното образование с европейското (по разкази от форума си разсъждавам). Колко часа седмично имат мат в МГ, колко в езиковите? Някакъв анализ може ли да се направи, че ми е трудно да си съставя мнение.

Оф, ма Лейкеее Joy  Много си забавна, ез южуъл. За неопетнения генофонд ме разби - дано не го изтрият.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 09:16 от Аш

# 298
  • в страната на чудесата
А стига бе!
И ти ли ще регулираш пазари.
Нали не ги плащаш. Добричките държави Simple Smile
Изнудване?

# 299
А стига бе!
И ти ли ще регулираш пазари.
Нали не ги плащаш. Добричките държави Simple Smile
Изнудване?
Регулират направо производството и дистрибуцията, при това нагло.
А ако ми кажеш, че няма изнудване около ковид ваксинацията и че поради ниската му ефективност не се преминава към пряка принуда...
И откъде се плащат, ако не от данъците ни?

Аш,
Нормалните, близки до акъла неща се губят. Подбраните по математически интерес и може би възможности съученици, школите по състезателна математика, различните хорариуми преди профилирането, темпото на преподаване.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 09:44 от Ezhko

Общи условия

Активация на акаунт