Отговори
# 435
Ехааа, план като слънце. Ще дезинфекцират дръжките😀 Отново.

Пълни простотии всъщност. Твърде много думи и твърде сложно за изпълнение.

Хигиенната част не е особено трудна - едно време имаше нещо наречено "дежурни". Бършеха дъската, носеха тебешир и т.н. Колко му е едни дръжки да изтъркат. Хем, току виж, се научили да бършат след задника си.
Иска се само малко организация. Само че организация - дръжки!

# 436
Аха. И всяко междучасие мишките на баня😀

# 437
Капацитетът на експертите в МОН за толкоз им стига. Не се надявайте на повече.

# 438
  • в страната на чудесата
Ох Ежко, що такава мизантропия. Дъска да бършат, тебешир да носят, дръжки да чистят. Туй беше нашето време. В тяхното има роботи, фотоклетки, автоматични бидета (доскоро на уолтопия до надписа стоеше друг - биде във всяка тоалетна...)... що за ретрограден тип си станал Wink

# 439
Ох Ежко, що такава мизантропия. Дъска да бършат, тебешир да носят, дръжки да чистят. Туй беше нашето време. В тяхното има роботи, фотоклетки, автоматични бидета (доскоро на уолтопия до надписа стоеше друг - биде във всяка тоалетна...)... що за ретрограден тип си станал Wink
Станал? Wink

Капацитетът на експертите в МОН за толкоз им стига. Не се надявайте на повече.
Боя се, че за съжаление очаквам още...

# 440
  • в страната на чудесата
Останал?

# 441
  • София
В момента съм във Флорида - и маски има по магазините (масово), и в училищата.

# 442
Присъствено ли? Физическо им се е приискало? Може, но без много да се напрягат, че маските ще им пречат ако се задържат https://www.segabg.com/hot/category-education/i-po-fizichesko-uc … shte-nosyat-maski
Пръкнал по рождение.

# 443
  • София
Авторите на отвореното писмо организират протест на 31-ви пред МЗ.
https://m.facebook.com/events/535712490989917

# 444
  • Пловдив
Дано да отидат повече хора и да се появят инициатори и в другите градове!
Разпространих сред всички, за които се сетих.

# 445
  • Отвъд алеята зад шкафа
Привет, група!

Завърнах се и ми е много далечно всичко още, една седмица без новини са цяла вечност.
 Утре изпращам голямата на лагер. Точно един ден пауза направи.

В Италия мерките са като тук и се спазват точно толкова. Разликата е, че вътре в ресторантите изискват грийн пас. Впечатлението ми е, че хората си продължават живота. В малките населени места влизахме без маски в някои магазини и кафета, никой не ни правеше забележка. Маски под носовете има доста. Има и разни хора, които носят маски FFp2 по улицата на 35 градуса. Нищо изненадващо.

Правихме преходи пеша през лозята, с колела, разнообразно беше. Брахме грозде Брунело, домати, смокини, къпини. Тоскана и Умбрия ги изръшкахме.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 19:46 от gadamer

# 446
Прекрасни снимки!
Когато се кротне gadamer, идва есента.

# 447
Рано е още за есен.

# 448
  • в страната на чудесата
Колко да е рано? Мисля да правя лютеница уикенда...

# 449
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз се прибрах от 35 градуса жега, а тук студ и порои. Днес ходих да си купувам есенно яке. Надявам се на хубаво циганско лято все пак.

Общи условия

Активация на акаунт