Акушер-гинеколози Варна -11 тема

• 75 450
  • 759
  •   2
Отговори
# 555
Аз да предупредя всички, които искат да си направят фетална ехокардиография при доц. Шивачев, да не си записват час в клиника Нова.
Днес имах записан час и срещнах доктора пред клиниката и се оказа, че там нямали техника да правят този преглед. Каза ми, че се извършва в майчин дом или клиника нова радост. Реално когато си записваш час, никой не те пита за какво си, а според мен трябва да го имат предвид.
Та така.....малко сконфузно се получи, и на доктора му стана неловко. Даде ми телефона си и ми каза ако няма часове в другите две клиники да се чуем, за да дойде преди всичко часове и да направи прегледа. За щастие имаше един свободен час в майчин дом за следващата седмица и го запазих.

Това вече е подигравка!! Защо записват ако наистина нямат ... ужас

# 556
Ако някоя от вас е решила да прави фетална ехография на сърце, препоръчвам доктор Христов от МЦ За детето. Много обстоен преглед, обяснява подробно и влизаш навреме. Тъй като госпожицата беше в неподходяща поза и не успя да види всичко както иска, ме извика втори път след седмица. Втория преглед беше безплатен.

# 557
  • Варна
Ако някоя от вас е решила да прави фетална ехография на сърце, препоръчвам доктор Христов от МЦ За детето. Много обстоен преглед, обяснява подробно и влизаш навреме. Тъй като госпожицата беше в неподходяща поза и не успя да види всичко както иска, ме извика втори път след седмица. Втория преглед беше безплатен.
И аз споделям същите впечатления. И мен ме извика на вторичен преглед след месец, за да се увери, че всичко е наред.

# 558
Споделям мнението, страхотен специалист е.

# 559
  • Варна
В крайна сметка си отмених часа за доц.Шивачев и си записах за Христов, защото сряда ми излезе неотложен ангажимент.
Другата седмица и аз ще имам преки впечатления от него.

# 560
  • Вестерос
Mного съм доволна от Д-р Христов и аз, после след раждането следи три пъти и детето! Препоръчвам! В АГ го викат и за консулт, ако видят нещо.

# 561
Mного съм доволна от Д-р Христов и аз, после след раждането следи три пъти и детето! Препоръчвам! В АГ го викат и за консулт, ако видят нещо.

И в Окръжна викат него. Той има (или преди години имаше) и кабинет в ДКЦ-то в двора на окръжна.

# 562
  • Варна
Здравейте, някой може ли да ме ориентира къде точно е този център за детето където е д-р Христов, за феталната ехокардиография. Пише ул мир 33,но като се разхождам с Гугъл човечето не го намирам и се чудя да не би да не е точно на главната мир, а да се влиза някъде в малка уличка?

# 563
Реално е хоризонтална на Мир. Като идвате от посока Майчин дом към околовръстното, минавате под моста не завивате в първата след моста, а във втората пресечка на дясно, срещу месарница Гурман. Точно преди пресечката има пешеходна пътека и колите намаляват. След това първата пресечка в ляво. Центъра се намира в сградата, която ви е в ляво, има табела. Реално лицето на сградата е към ул. Мир и тя се води на Мир, но самият медицински център е на гърбът и на успоредната улица, която също е Мир.

# 564
  • Вестерос
Входът е от гърба на сградата, не от Мир.

# 565
Здравейте! Бихте ли ли препоръчали лекар за лекуване на уреаплазма и подготовка за бъдеща бременност след конизация и кистозни яйчници?

# 566
Д-р Савулева има хубава апаратура, както и Д-р Ангелина Симеонова в клиника Нова. С нея  апаратура работят мисля и другите в клиника Нова гинеколози. Обиколила съм няколко в града и имам поглед на апаратурата на някои "известни". Обаче погледът ми е от 2022 год.

Ангелина Симеонова дано няма лошия късмет да попадне на мен някъде по улиците. Ако има капка достойнство, ще мине на другия тротоар.

# 567
Може ли да споделиш защо?

# 568
  • Дубай
Защо?

# 569
Здравейте, бихте ли препоръчали лекар за женска консултация и евентуално раждане ?
Блеменна с тромбофилия . Може и отделни да са .

🙏

Общи условия

Активация на акаунт