Любители на кучета - 120

• 25 714
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз съм с Туиг! А която от вас (че не помня) успя да накара Кати да слага километричните постове в скрит текст - Господ да те поживи, мое гуру! Сега мога просто да не прочета и една синя буква.
И лично искам да гледам снимки на Лори по цял ден всеки ден Simple Smile Всеки път като я видя, имам чувството, че ще проговори даже през снимката.
Стела, четеш ли ни, къде изчезнахте с Маги?

Не е Буба, но ето един дребосък танцьор, който май добре напредва с шопските Grinning
https://www.facebook.com/laura.popescu.980967/posts/450903156043335

# 181
И какво се случи сега ...
Постовете в които се пишеше , съветите на госпожата с ферманите да спрат , са изтрити, а нейните ...оставени ..
Е просто нямам думи !

# 182
Чихуахуас мам Съжалявам за натрупания опит и то поради лоши неща. Знам какво е с предишната ми красавица изживях хиляди мъки,както си беше добре изведнъж и откриха рак за жалост злокачествен. Още за по-голяма жалост няма много специалисти по тази област, повечето отказваха операции защото беше на 8 годинки и не беше сигурно дали ще може да я преживее. Не се отказах, открих лекарка въпросната която е в момента на Майки, жената направи всичко по силите си. Обясни ми + и -  на операцията и,че няма гаранция кога ще се върне отново може и за месец,може и за година. Оперирахме я нямаше как , трябваше да направя всичко по силите си. Операцията трая 8 часа плътни (нещата бяха сериозни). За жалост дори операцията не оправи положението. Явно така е трябвало да стане, но аз също като теб ако можех да върна времето назад не бих променила нищо, защото благодарение на нея разбрах какво е преданост и безвъзмездна любов и винаги ще си я нося в сърцето и ще я споменавам. Затова радвайте се на кучивците си независимо от всичко, дали са напишкали или сгрешили защото за жалост времето ни с тях е ограничено и трябва да се наслаждаваме на макс! ❤❤

Ето го въпросното ми сърчице - ангелче, което ме чака някъде там след дъгата. Heart

# 183
Аз сега гледах в Зооплюс...Има М и Л.
Аз когато търсех нямаха, сега пак виждам само нагръдник, не виждам нашийник, ще постнеш ли линк, че явно не ги намирам..

# 184
  • София
Предишното куче се влияеше добре от Хилс ГД. Но честно да си кажа, съмнявам се в диагнозата. На годинка ми казаха, че е за операция. Живя 13 години без болки, куцане и проблеми от стави.

# 185
  • София/Севлиево
Аз когато търсех нямаха, сега пак виждам само нагръдник, не виждам нашийник, ще постнеш ли линк, че явно не ги намирам..

https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/sport_trenirovki/kaishki_nam … ci_kucheta/757660

https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/sport_trenirovki/kaishki_nam … 96b8-8bcc87e42007

Май само това откривам...

# 186
  • о`майна лунна нощ е
Швепса е селянин за няколко дена. Ще се мотат по двора с каката. Тя ще заобикаля калните вади, той - не. Чудесно се чувства накиснат в тях. Ако не му се лежи между картофите, ги превзема на лъвски скоци, но резултатът пак е "това куче нашето ли е", защото е трудноразпознаваем после. Перат го със слънчева вода и съхне на екологично чист въздух и слънце. После пак в калната вада.

Още веднъж приятелски ви пиша - не се впрягайте толкова. Да, криво е, че вместо сухото дърво, гори /трият/ мокрото, а откровените тъпотии и опасни съвети стоят, но майната му. Който има нещо между ушите, нито ще прочете, нито ще следва подобни псевдосъвети.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 12:12 от `ТуиГ

# 187
  • София
Нещо обърка, бе, Туигче - "После пак в калната баня", не вада Grinning Модерно е, сума приятели се натагваха от лугата в Бургас Grinning

# 188
  • о`майна лунна нощ е
Аз съм се валяла в оная черна кал там. И мъжът ми трудно ме разпозна после Joy

На селянчето между лехите му е добре.

# 189
  • София/Севлиево
Ааа,калта там е много яка.Ма нали съм гнуслива като ходихме нямах бански и само краката си топнах.Пък се оказа голям кеф.Нищо,догодина...

# 190
Тук съм, тук съм! Чета ви редовно и тихичко се радвам на косматковците.
Леко съм разсеяна и затрупана с работа напоследък... Тони и всички останали, благодаря, че се сещате за нас! Flowers Bouquet
Маги нещо ми е леко омърлушена последните дни, все гледа да полегне някъде. Хем знам, че е типично за булдог, хем при нея ми се струва повечко от нормалния мързел или вече твърде много се вглеждам - знам ли и аз... Маги направи втори гърч преди 10тина дни, пак от емоция се получи. Бях забравила вратата към спалнята отворена, съответно тя се намърдала на леглото и заспала дълбоко. Прибирам се аз от работа и тя първоначално не ме чу и може би се стресна като влязох при нея. Зарадва ми се и направи пак колапс... Та тичах пак до клиниката да я видят, ама тя 10тина минути след припадъка вече изглеждаше все едно нищо не е било. Сърцето се чуваше добре и както каза единия ветеринар "Това кюфте(Маги) така те обича, че се превъзбужда като те види и болното й сърчице не издържа на емоцията" - знам, безумно звучи, но друго обяснение защо прави тези "епизоди" нямат за момента.
Иначе си ходим 2-3 пъти месечно при ветеринарите да я преслушват и наблюдават, пие още пълния набор хапове и май няма изгледи да й ги намалят, ама важното е да я поддържат - тя ги пие/яде послушно и аз ги плащам послушно - идилия! Joy
И да измрънкам, че вече сме на финала на чувала на Роял Канин Кардиак, уж прехвалената специална храна за сърдечни проблеми... ми тя Маги стана двойна Flushed Joy Така е надебеляла, че чак ветеринарите ми се скараха последния път, а аз дори не й давам пълна порция за деня... Така са я наблъскали с царевица/въглехидрат тая скапана гранула, че горкото качи кг от нея. Сега съм поръчала Taste of the wild, да видим с нея как ще е.
Ето и един данък от съботната разходка, така де не личи че се разхожда особено,ама... Grinning

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 12:04 от Stella D

# 191
Здравейте,
Куче любители от Варна, моля за съвет.
Бихте ли ми дали насоки къде мога около града да заведа моята приятелка да си потича на воля, да е по далече от главен път. До село, гора, полянка? Тук сме на почивка 1 седмица и понеже е малко нецивилизована не ми се иска да я водя в кучешка градинка в града, не знам кога какво настроение ще я обземе. Вчера бяхме на плажа и искаше да улови всички чайки и малки кученца, цял ден я държахме на повод, зор и за нея, и на нас.
Много ще съм благодарна за съвети.

# 192

https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/sport_trenirovki/kaishki_nam … ci_kucheta/757660

https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/sport_trenirovki/kaishki_nam … 96b8-8bcc87e42007

Май само това откривам...
Ще пусна ако намеря, не е това, не съм сигурна и до каква степен ще върши работа нагръдник. А поводът си е излишно даване на пари, еденичен по-къс пак същата работа върши, пари на вятъра.

# 193
  • София
Ами, обича те момичето, Стеле - нищо чудно няма. Жалко само, че си причинява епизоди от толкова много любов, ама... любов е по-добре от страх или притеснение Simple Smile Дано си я поддържате успешно мнооого дълго време с хапченцата. Ако нещо трябва да помагаме, ще кажеш и ще помогнем - едва ли се съмняваш Simple Smile
Роял Канин мразя по точно описаната причина - Буба напълняваше дори от храната им за отслабване. Предполагам всичко различно от РК ще е по-добре за гънката.

На Маги й викат кюфте, пък на свеки на осиновената пекинезка докторите й викат Дънкан Маклауд (иначе си е баба Сара, де) Grinning

# 194
Ахоууу помните ли ни? Ние се връщаме във вашите редици Heart вече сме не +1 ми май скоро ще станем +2 ма хахаха. Че ми е малка беля бебето ми и едно бебе Джак ръсел се задава. Поздрави от нас с Джина и Бъстър

Общи условия

Активация на акаунт