Сватба, булките на 2020, 2021 г., тема 8

• 41 838
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
# 151

Да, има доста източници, които твърдят, че ще има ограничения от утре, но докато няма заповед на сайта на Министерството на Здравеопазването, не е сигурно. Стискам палци да няма проблем!

# 152
# 153
Уф, само ми скапаха деня. Дано не се отметнат пак.

# 154
Даже не знам на кого му дойде акъла да го разпространи това. Затваряне през август, когато голям % от тестовете се правят от пътуващи и положителните са малко на този фон...

# 155
  • Wonderland
Ние сме в началото на септември и вече се глася за сватба с 30% Simple Smile

# 156
А как ще намалите гостите? Много ме тормози това, на кого да кажа "не идвай", щом съм ги поканила всичките си ги искам...

# 157
Момичета, разбирам притесненията ви, но ви призовавам да бъдете спокойни и търпеливи! Много вода има да изтече в следващите месец-два, ограничете новините и се отдайте на положително мислене, аз стискам палци сватбите ви да минат по план.

# 158
  • София
Миналата година нашите младоженци бяха изправени пред същия казус с бройката на гостите и предстоящи ограничения. Слава Богу не се стигна дотам, но когато казаха, че ще се въвеждат по-строги мерки, самите гости започнаха да звънят и да предлагат да отпаднат от списъка в полза на най-близките. Не се притеснявайте, и да се наложи, всеки ще ви влезе в положение. Хора сме, а и не зависи от вас.

Ние сме в началото на септември и вече се глася за сватба с 30% Simple Smile
Очаква се още в края на август да влезем в оранжевата зона, така че според мен настройката ти е правилна. Така нещата ще вървят по-гладко и без излишен стрес. Успех ти желая, дано не се наложи сватба с 30%..Hands Plus1 Но пък ще си вашата сватба и си я изживейте на макс.

# 159
  • Велико Търново
Момичета, здравейте! И аз се притесних доста като прочетох за новото затягане на мерките. Сватбата ни ще е с подписване във Велико Търново и после празненство с 28 човека в ресторант в Арбанаси, обаче днес прочетох, че търновската област е на 3-то място по заразени и се паникьосах, сватбата е другата неделя, очертава се да ни замине на кино и планираното море от 24 август, натъжават ме тия неща, но няма накъде. Стискам палци на всички августовски и септемврийски булки да имаме нормални тържества без напрежение.

# 160
Ходих днес на проба заради една конкретна рокля и заради намаленията мислех, че ще изчезне и после ще ме е яд. Много красива наистина, но хич не е моята. Мерих още 3-4, направи ми впечатление колко са тежки всички. Не точно неудобни, но обемни и много богати поли (които на снимките не изглеждаха така), които ме карат да мисля, че ще съм като Дженифър Лоурънс преди да спечели Оскар-а. Sad На вас тежки ли ви бяха роклите?

# 161
  • Wonderland
Ходих днес на проба заради една конкретна рокля и заради намаленията мислех, че ще изчезне и после ще ме е яд. Много красива наистина, но хич не е моята. Мерих още 3-4, направи ми впечатление колко са тежки всички. Не точно неудобни, но обемни и много богати поли (които на снимките не изглеждаха така), които ме карат да мисля, че ще съм като Дженифър Лоурънс преди да спечели Оскар-а. Sad На вас тежки ли ви бяха роклите?

Не зная къде си пробвала, но моята е от Mille и това беше основната причина да си я взема Grinning много лекички, на фона на останалите пробвани.
Особено в Be queen, бях се влюбила в една Ida Torez, но не можех да се движа с нея..

# 162
Не зная къде си пробвала, но моята е от Mille и това беше основната причина да си я взема Grinning много лекички, на фона на останалите пробвани.
Особено в Be queen, бях се влюбила в една Ida Torez, но не можех да се движа с нея..

По принцип те са ми топ избор, харесала съм си няколко там. Чувала съм, че са леки Grinning Иначе пробвах в Atelier Ivoire.

# 163
Само в Atelier Ivoire бяха тежки роклите от бутиците, в които бях аз. От едната даже ме заболя кръст. Но там ми направи впечатление, че самите материи са някак много плътни. Моята рокля беше с 9 пласта в полата, но супер лека, мека и комфортна.

# 164
  • София
На мен пък в Милето ми бяха твърде леки и така не ги почувствах толкова специални, в БиКуин, Кари и Арети ми се сториха еднакво тежки, но нищо фрапиращо, не съм се затруднявала да ходя, но не съм мерила от твърди платове,

Моята беше 2 кг, с много слоеве и шлейф. На закачалката ми тежи, но реално, когато се облече тя опира в земята, така че тежестта се обира. А и толкова емоции, че нищо не усещах на сватбата, танцувах без проблеми. ХорА беше трудно заради обема, но не и заради тежест.

Общи условия

Активация на акаунт