ДЕСЕТИ клас. Морски пръски, планинска прохлада - заслужен отдих и омайна наслада.

• 48 603
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
  • Разпиляна във въображението
Да, препъна се на изпита в училище.

# 196
Ако не се поразпишем по-активно, ще откараме до Коледа с морски пръски и планинска прохлада-наслада....

Активно пробутвам Христоматията, но синковеца активно ме финтира всеки път... ще взема да го спра от тоя футбол значи, аман от финтове.

# 197
Чакай да дойдат входните нива върху материал от 8-ми и 9-ти клас, представян на тестове с активното съдействие на Гугъл. Тогава ще се разпишем.

Моята категорично отказва да преговаря по каквото и да е. Как ще направи входните - вдига рамене.

# 198
  • София
Моят го мързи безобразно много. От христоматията чете, но на френски почти нищо.

# 199
  • София
Баба му се опита да му обясни, че ако не чете, няма да му се получава с гаджетата Stuck Out Tongue Winking Eye.
Синът ми я попита дали смята, че ако има гадже, то ще го разпитва за произведенията на Вазов и Ботев ииии такова гадже хич не му трябвало. Нищичко не е прочел от задължителната литература.

# 200
  • Sofia
Баба му се опита да му обясни, че ако не чете, няма да му се получава с гаджетата Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 201
Синът ми я попита дали смята, че ако има гадже, то ще го разпитва за произведенията на Вазов и Ботев ииии такова гадже хич не му трябвало. Нищичко не е прочел от задължителната литература.
Виж сега, може и да е права жената. Като първи критерий и филтър дали някой младеж ще я заинтригува, за моята госпожица е да пише грамотно. На един такъв морски ухажор приятелка на наборката подшушнала този факт и човека слага препинателни знаци и пълен/непълен член в чата им наред Smile
За задължителната литературата, нещата са под кривата круша. Тя и миналата година чете произведенията в движение. Моята девойка, докато нещо не и стане належащо не се помръдва, това е.

# 202
Ние сме на море в Гърция, никога не съм виждала гръцките плажове толкова празни, на Атон сме, ходим на един плаж вече поне 5 години, днес сме само нашата компания - 4 чадъра, малко ми е тъжно…мирише на есен. Щерката чете Тетрадката, викам й, че и в Тютюн има любовна драма, ама не ме отразява 😂.  Освен превода на книгата с нищо не се е занимавала, ама и той е доникъде, ударно като се приберем ще го довършва. И двамата ми ученици ще са първа смяна, поне няма цял ден да върви за фон ДО, а ще приключва до обяд, както е тръгнало не знам към 2028 дали ще се върнат децата на училище…

# 203
  • някъде ... тук ...
Да се надявам, че поне ще почнат присъствено, както обяви днес министърът...
И моят е от породата "докато не опре яйцето до г*за, се скатавам".

# 204
Ние сме в неведение за учителския състав тази година, за книгите каза, че е прочела каквото трябва. Има някакви вълнения какви ли ще са входните, но първо зависи и кои ще са учителите. .Ах, и за матури нещо спомена вчера, но все още ми е много рано тази тема 🤨

# 205
Ние сме на гости в едно прекрасно село.
Понеже сме много хора, наборката се разхожда с първи том на Тютюн и попрочита по някой ред, колкото да е сигурна,  че е успяла да направи впечатление на умно и четящо момиче.
Пак е нещо!

# 206
  • София
Еееей, какво се разприказвахте училищно?!?! Някои отиваме на почивка.
За протокола, нищо задължително не е прочетено. Платих Сторител за тая цел, ама се слуша.... Хари Потър  Rolling Eyes
Не виждам никой да споменава преди-училищна среща?!?! Помислете за това.

# 207
  • Варна
Какво беше това книга и имаше ли почва у нас. При сина поне думата нищо не значи. Игра на компютъра и това е.
Поне уговорих комплект учебници за 10 клас. Вероятно пак ще ги продавам неотворени.

# 208
  • Варна
Хубаво е, че си виждате децата. Ние не се засичаме и си живеем на бележки - аз и чат -той. За училище му стигали 3 учебника, мат, бел и история и 2 тетрадки.

# 209
Ноември аз се ядосвам, че още не са качили учебници на сайта им, (предните години още след второ класиране всичко е актуално) и получих отговор, че само български математика и езиците му трябвали (по природните науки ще ползва моите- поне така се надявам), тетрадките от миналата година са с по няколко изписани страници. Само по специалността е писал...
Карам го да чете за да не мърмори дребното то си изчете ама сега учи "Хайдути"

Общи условия

Активация на акаунт